Mi még nem kaptuk meg a kávéfarmon nyert mozijegyeket.
Más is van így?
Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 101 oldal |
Nem védeni akarom őket, de ezeket a jogszabályokat nem ők hozzák, ők csak számon kérik.
Az APEH csinálhatna már egy nyereményjátékot, ahol a megnyert ajándékok után fizetendő adót lehetne visszanyerni, és természetesen a hivatal vállalná magára a visszanyert nyereményadó nyereményadóját.
sada
Javasolni fogom a férjemnek a halúsztatást. Úgyis holnap készül ki a tóra, előtte majd belép a Tesco-ba.
Javasolni fogom a férjemnek a halúsztatást. Úgyis holnap készül ki a tóra, előtte majd belép a Tesco-ba.
Dehogy is....
Teccik Baj?
mi olyan vicci?
WC mindenhol van... eddig ahol voltam legalábbis volt...
Paintuci
Fizetős strandokon vannak szolgáltatások is:
WC, tusoló, vízimentő, elsősegély nyújtó hely, takarítás, stb...
Susa
Vigyen magával bolti halat! A halúsztatás talán még ingyenes.
Fizetős strandokon vannak szolgáltatások is:
WC, tusoló, vízimentő, elsősegély nyújtó hely, takarítás, stb...
Susa
Vigyen magával bolti halat! A halúsztatás talán még ingyenes.
Csak akkor mi lesz ha vki luxus utat nyer... 4 csillagos szállodába, v. wellnest....
Susa igen jogos a kérdés a hal esetében.... de ne adjunk ötleteket mert még horgászadó is lesz.... vagy közterületen lévő tó, folyó használati adó...
Bár erre van gondolom h. egyes helyeken fizetős v. nem fizetős a strand.... Balaton és társainál... mert én adónak tekintem.... mert miért kell fizetnem a közterületen lévő vízért???? Az enyém is... ja h. abból gondozzák a fűvet, gyepet stb... és ahol ingyenes a strand azt miből gondozzák?
Na meg az IFA idegenforgalmi adó.... miért kell nekem belföldön fizetni???? Hát én itthon vagyok.... nem vagyok idegen....
Mindent el kell adni abból befizetni az adót, és a pénzből venni olyat amit használnál.... csak eladni se könnyű....
De reménykedjünk lesznek nagyvonalú cégek, mint eddig.... és nem hárítják ránk a befizetni valót....
Bár erre van gondolom h. egyes helyeken fizetős v. nem fizetős a strand.... Balaton és társainál... mert én adónak tekintem.... mert miért kell fizetnem a közterületen lévő vízért???? Az enyém is... ja h. abból gondozzák a fűvet, gyepet stb... és ahol ingyenes a strand azt miből gondozzák?
Na meg az IFA idegenforgalmi adó.... miért kell nekem belföldön fizetni???? Hát én itthon vagyok.... nem vagyok idegen....
Mindent el kell adni abból befizetni az adót, és a pénzből venni olyat amit használnál.... csak eladni se könnyű....
De reménykedjünk lesznek nagyvonalú cégek, mint eddig.... és nem hárítják ránk a befizetni valót....
sada
Na akkor a gyógyszerügynököknek befellegzik.
Na akkor a gyógyszerügynököknek befellegzik.
Semmi mást nem kellene tenni, minthogy az összeghatárt felemelni mondjuk 100.000 Ft-ra. Ezzel már elégedett lennék, na de 7800 Ft, az egy kicsit hogy is mondjam ....
Pedig épp reggel hallottam a tv-ben, hogy jövőre már az üzleti ajándék is szja és eho(?) köteles lesz.
A másik meg az, hogy erre a mi hobbinkra költeni is kell. Akkor most a költségeket én levonhatom az adómból? postadíj, SMS díj, internet, stb. stb.
Az én páromnak a horgászat a hobbija. Ha fog halat , akkor adózni kell belőle?
Na ez az adó szabály kb. ilyen agyament hülyeség, mint az én mondataim fentebb.
Az én páromnak a horgászat a hobbija. Ha fog halat , akkor adózni kell belőle?
Na ez az adó szabály kb. ilyen agyament hülyeség, mint az én mondataim fentebb.
Paintuci
És ha el sem akarod adni, hanem Te használod, akkor miből vedd el a kp-t, amivel adózol?
És ha el sem akarod adni, hanem Te használod, akkor miből vedd el a kp-t, amivel adózol?
Szerintem átvállalhatja.... ha akarja....
De ha nem majd mérlegelni kell, csak nagyobb dolgoknál lesz érdemes játszani?
Nyerek egy telefont aztán a bolti árat adózom,és max. 70-80%-on tudom majd eladni?
Dehát kell az adó a közösbe....
De ha nem majd mérlegelni kell, csak nagyobb dolgoknál lesz érdemes játszani?
Nyerek egy telefont aztán a bolti árat adózom,és max. 70-80%-on tudom majd eladni?
Dehát kell az adó a közösbe....
Sok most induló , vagy nemrég indult nyereményjátékban is átvállalják az adót. Akkor ez most mind sérti a törvényt?