kedvenc könyvem :)
és persze nyertem
én pont egy éve olvastam először ezt a könyvet, és ott olvastam erről az oldalról is. azóta már nagyon sokszor nyertem és biztos vagyok benne, hogy még fogok is. hiszek az agykontrollban, a gondolatok erejében.
A titok c. könyvhöz mit szóltok?
mióta októberben megvettem a könyvet üldöz a balszerencse és azóta SEMMIT nem nyertem, míg elötte egész jól nyeregettem:(
Én most kaptam kézhez ezt a könyvet hangoskönyv formában, éppen hallgatom... :) Tetszik.
Egy ember, ha nem dolgozik, akkor honnan kapna pénzt? csak úgy senki nem adja ajándékba..... ja, persze, van álláskeresési támogatás :))
De mástól biztos,h nem lesz. Maximum ha örököl, vagy nyer készpénzt egy játékon.
zsebesbaba
arra,h nyerni akarnak :))
Valaki felvilágosít priviben, hogy mikre kell gondolni? Én az agykontrollt házilag sajátítottam el, hogy kigyógyítsam magam a depiből, vagy ha fáj valamim, akkor gyógyszernélkül is megoldható legyen a fájdalom csillapítás. De mire gondoltok ha nyerni akartok?
NEM DOLGOZIK, AMUGY CSAK ANNYIT MONDOTT, HOGYJÓL ALAKULNAK A PÉNZÜGYI DOLGAI.
LÁTNOK AMÚGY.
uzsina: csak nem fizetést kapott? bocsi,csak vicceltem. de tényleg,mivel kapott pénzt?
nincsenek agykontrollos sikerek????
Írhatnátok, hogy egy kis lendületet kapjunk.
én is végeztem,de a lustaság többször nyer.
most hajtom a célomat és bízok magamban, hogy sikerül.
a héten egy barátnőm mesélte, hogy kettő hete hallgatja a gazdagság kazit és ......... jön a pénz.
Most hallgattam meg az agykontroll gazdagság kazettáját
Ajánlom mindenkinek Van benne igazság
Szia ata!
Ha gondolod keress meg priviben, mert felkeltetted az érdelődésemet, és érdekelne, hogy te hogy érted el a sikereidet. A tanfolyamot már régebben elvégeztem, de igazán csak mostanában kezdem alkalmazni és lehet hogy elkelne egy kis útbaigazítás. :)
Jó sok éve elvégeztem az agykontrollt a kollegákkal együtt, volt hogy tudtam működtetni volt hogy nem, szerintem nagyon szuper dolog de a hit képességén kívül nagyon sok minden máson is múlik a hatékonysága. Én nyertem már vele milliókat is, és ez azért nem utolsó dolog. Biztos vagyok benne, hogy csak akkor fog bárki hinni benne, ha neki is lesz hasonló eredménye. Főleg Mo-n lenne fontos átprogramozni kissé magunkat, annyi a pesszimista, életunt ember. :))
Én is elvégeztem az agyk.tanf-t, úgy 10 éve. Én nem igazán hittem benne, a párom unszolására mentem el vele. Nekem kínszenvedés volt, ideges leszek még a gondolatától is. Abszolút egyet értek bednarikkal, színtiszta üzlet, a résztvevőknek meg vagy bejön vagy nem. Az előadó mondta is, hogy a gyerekei angliába járnak iskolába. Ja és hogy akik elvégezték ezt a tanfolyamot, azok pl. egy farsangon mindent megnyertek a tombolán, amit akartak. Igggennn....Persze én is hiszek, de nem veszek igénybe hozzá olyan segítséget, amivel levesznek, mint a riadt majmot. (ezt még nem hallottam, de állati jó, alkalmazom, kösz bed :-)) Mielőtt valaki elkezdené bepötyögni, hogy dehátmértkelléshogymások, leszögezem, hogy mindenki abban hisz amiben akar, de ne kezdjen el téríteni.
Bednariknak:
"miért van az hogy a hogyan csináljunk KARRIERT? könyv irója mindig ismeretlen?" Bill Gates-nek például van ilyen könyve (a címét nem tudom), őt talán csak ismered nem? :)
Az igaz, hogy az agykontroll hit kérdése. Ha nem hiszel benne nem működik. Ha te istenben hiszel, vagy az L. Ron Hubbardnak az is mind egy-egy út. Kinek mi jön be.
Az agykontroll lényege a pozitív gondolkodás, hogy ne úgy állj a dolgokhoz, hogy: "úgysem fog sikerülni". Ezzel ezt az üzenetet küldöd is az agyadnak. A nyereményjátékoknál ugyanez a helyzet...
Persze, hogy üzleti vállalkozás! No és kinek árt?! Nem kötelező!
Nagyon frappánsan mondta valaki - egy Agykontrollal foglalkozó műsorban - , hogy ez nem mindenkinek szól, benne van a nevében is
AGY-kontroll :) :)
Részemről én is itt befejeztem, ne pazarolja senki az energiáját -finoman szólva - mérgelődésre :)
Köszi Zsuzsa, de mát túl vagyok rajta! :)
Már ismételtem is egyszer, és bevonzottam egy új autót az életünkbe. Igaz nem úgy, ahogy azt eredetileg elképzeltem. Vizualizáltam az új autót, láttam a szép műszerfalat, éreztem az új illatot a kocsiban. Erre kapott a férjem egy vadi új Opelt szolgálati gépkocsinak. Én kicsit másképp gondoltam, de azért így sem rossz! :)
Hülye egér,tehát...elnézést
Hát én ezzel befejezetnek tekintem:
"havonta megjelenő ELIXÍR Magazinban" bár csak hirdetési forum
"mikor indítanak tanfolyamot" gondolom ingyen teszik...
"a kiadványaik"... folytathatnám...
Csak ennyi.
2004. szeptember 09. :: 14:50
"egy üzleti válalkozás"
Hát én ezzel befejezetnek tekintem:
"havonta megjelenő ELIXÍR Magazinban"
mikor indítanak tanfolyamot
Zsuzsa!
Köszönöm! Majd irok:D
Korábbi hozzászólások