Queene!
Ez a topic még nincs!!! Ha egy év múlva is "csak" ennyi lesz szomorúak leszünk. :))
Gratulálok!!!! ;)
Queene!
Csak tátom a szám és sárgulok:) :)
Még a végén te leszel a példakép:)))
Queene
Ezt még olvasni is SZÖRNYŰ! :D
2004-es januári leltárunk:
A nagyok:
Disneylandi utazás a Nesquiktől
Belföldi utazások a vendégvárótól (egy egyhetes Hajdúszoboszlón, és két másik, ami egy-egy hétvéga, Tivadaron a szatmári fesztiválra, illetve Debrecenbe)
A többi (ezek közül néhány tavalyi játék eredménye, de most januárban érkezett meg, vagy pedig most tudtuk meg, így ide sorolom)
Digitális mini-kamera a Hallmark-tól
Kaptány és katona filmes ajándékcsomag a Sulinettől
Sony discman a Coca colától
Könyvcsomag az UHU-tól
Braun Silk-Epil a Totalcar Dakar játékon
Nívea hátizsák tele Nivea Baby termékekkel a Babanettől
2 Duracell zseblámpa és 2 Duracell nyuszi a Nemzeti Sport Online Dakar játékán
Mozart csokoládécsomag - egy irodalmi folyóirat nyereménye
Budai Tibor rézkarca, egy másik újság nyereménye
Tisztítószercsomag az EMV-től
Egy nagy ajándékcsomag a DDGÁZ-tól
2 fürdőlepedő és egy szánkó a Mannerrel
Az Ügyvezető portál ajándéka a Netrevalón
Egy tudományos kalkulátor, amit a DigiPlazan nyertünk, még tavaly, de most érkezett meg.
Meg még néhány CD, könyv, újságelőfizetés és egy National Geographic ajándékcsomag a sulinettől.
Nem feladni! Tessék játszani, küldeni, fejteni, látjátok, van eredménye :))
Sziasztok,
Nem gondoltam, h. még erre is van topik... Én megszállott nyeremény-játék őrült vagyok, képes vagyok a nyeremény miatt olyan dolgokat is megvenni ritkán, amire olyan nagy szükségem nincs. Pár éve állandóan játszom, és a nagy számok törvénye alapján azért nyerek is, de sok kisebb dolgot. Sokan irigyelnek, de tudjuk, aki nem játszik, az nem is nyer... Nagyjából ezeket sikerült tavaly begyűjtenem:
2 db Sziget napijegy (ez az eddigi csúcs)
3 db CD
1 db DVD
videokazetták
egy filmes csomag (nem tudom, mi van benne, még nem kaptam meg)
3 filmhez kötődő ajándékcsomag
övtáska
számos mozijegy
Béres ajándékcsomag
frottírpapucs
fém kávésdoboz
Ennek az oldalnak sokat köszönhetek :-)
Gigicino !
Gratulálok ! Csak azt áruld el : 50 millió fölött van a nyereményed ?
Kiváncsi vagyok !
Tavaly óta folyamatos nyerő szériám van, és most beütött a legnagyobb, nyertem lottón elég sok pénzt. Illetve még nem vettem át, de remélem megkapom, ami jár. Hát szerencse fel! Ne adjátok fel!
De jó nektek....
Én is rengeteget nettezek különböző nyereményjátékokon, de semmit nem nyerek. A baj az, hogy Romániában élek. Nem tud valaki olyan nyereményjátékot, ahová az ajándékot külföldre is postázzák????
Köszi
Sziasztok!
Tegnap találtam rátok. Neten még nem nyertem, mivel pár hónapos. Egyébként ügyesek voltatok alistát nézve. Ezután figyelek!
dettig
Kitartás, nekünk is így kezdődött:))
Sziasztok! Én még új vagyok itt, de szeretnék mindenkinek gratulálni a nyereményeihez! Öröm látni a sikerlistátokat, és ösztönzőleg hat rám. Az én listám egyenlőre szerényke: a párom nyert egy Terminátor 3-as ajándékcsomagot, és egy Danone pólót (ez utóbbit tulképp én nyertem, csak az ő nevére :) )
wabobo
Úgy csináljuk, hogy gyűjtünk mindódent, amin vk van. Játékra hegyezett tekintettetl járjuk a boltokat, nézzük az újságokat, weblapokat, tv reklámokat. Ha vmit találunk, a többség közkinccsé teszi. És elő a "kincses" dobozokkal!!!
A 19 bögrét ne képzeld egymás mellé, jut abból rokonnak, ismerősnek, még ha nem is vett részt a gyüjtögetéasben... Elsősorban a főnyereményre fáj a fogunk, de ha "csak" bögre jön, annak is örülünk. Nekünk ez a mániánk.
Van olyan, aki 1 borítékkal megcsípte a főnyereményt, de a többség a nagy számok alapján nyer: (ki sokat játszik, sokat is nyer.)
Csak nézek és hüledezek! Most járok először erre véletlenül, és egy nagyon "izgalmas" fórumba botlottam. Egyesek listája felér egy kisebb ABC leltárkészletével...Ezt hogy kell csinálni?
Senkitől nem irigylem, főleg a családtagok és ismerősök kedves megjegyzéseit..
A kedvencem az egyik listában 19 bögre. Látom lelki szemeim előtt szépen sorba rakva az üveges kredenc polcain...
Sok sikert mindenkinek 2004-re is!
Sziasztok,
A dohanyosoknak van uj jatek, meg nem lattam meghirdetve de januar 14-ig kell bekuldeni. 3darab Sopiane 1 mg cigarettas doboz elolapjaert azonnali torolkozo es papucs, 5 darabert meg sorsolason valo reszlvetel 3 darab hazimozira.. Cim M.C. Direct kft
Budapest, PF.: 128. 1590
Kulonben azert szornyu ez a hatarido, mert december 22-en postaztak nekem ezt a promocios jatekot es tegnap ert ide a postan ! Ez meg nem minden Bp. Zuglobol - Zugloba kerult ennyi idobe. Tehat meg belefer a hetfoi feladassal, ha valakit erdekel es dohanyzik. Udv.
Origi !
Szerintem itt senki nem villogni akar a nyereményeivel, hanem ezzel is biztatni a többieket. Sok türelem, kitartás kell, mert van amikor hónapokig semmi...
Többiek !
A férj, gyerekek "morgása" a nyeremények számával folyamatosan halkul nálunk.
ja nem.. egy evvel kesobb,99 majusaban tortent az ominozus eset .D
latom itt mar megy a villogas is kinek mi volt a csucs,mikor en is beszallok,98 majusa volt a csucs,lotto negyes, 1 milla 40 ezer HuF... :)
Na én is eljutottam idáig..
én nyár óta lettem teljesen függő, de így is örülök minden nyereménynek, bár a lista nem olyan hosszú mint szeretném;)
Fiser price játék (pampes)
nivea csomag (NLC)
kisautó (köszönet nektek)
piros mobil / cdtartók
hűtőmágnesek (coccolino)
szofi téli csomi
Korábbi hozzászólások