Legjobblap.hu - Hetifix játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 7 oldal |
MILYEN JÓ , A TAVALYI - 2004-es SZÖVEGET NEM KELL LECSERÉLNI!! KÁÁÁÁÁÁÁR
Tessék mondani, ez a nyári szünetes dolog melyik évre szól?
Mintha már tavaly nyáron is ezt olvastam volna!
Igaz is, így legalább nem kellett sokat foglalkozni az oldallal, fent maradhatott a régi szöveg. Tudom ajánlani jövőre is!
CSAK AZ A KÁR, HOGY NAGYON SOKAN ARRA VÁRTAK / VÁRNAK, HOGY JÁTSZHASSANAK, de csak átvágás van helyette!
KÁR !!!
Mintha már tavaly nyáron is ezt olvastam volna!
Igaz is, így legalább nem kellett sokat foglalkozni az oldallal, fent maradhatott a régi szöveg. Tudom ajánlani jövőre is!
CSAK AZ A KÁR, HOGY NAGYON SOKAN ARRA VÁRTAK / VÁRNAK, HOGY JÁTSZHASSANAK, de csak átvágás van helyette!
KÁR !!!
-
HALIHÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VÁLASZOLNI NEM TUDNAK????????????
ÁTVERTEK MEGINT MINKET, SEHOL A VÁASZ, SEHOL A JÁTÉK!!!!!!!!!
VÁLASZOLNI NEM TUDNAK????????????
ÁTVERTEK MEGINT MINKET, SEHOL A VÁASZ, SEHOL A JÁTÉK!!!!!!!!!
AZ ÚJ FÓRUMJUK MIKOR LESZ KÉSZ?
IDE KELLETT REGISZTRÁLNOM.
MEGINT ÁTVERTEK??!!!!!!
IDE KELLETT REGISZTRÁLNOM.
MEGINT ÁTVERTEK??!!!!!!
DECEMBER 4 VAN!!!!
NYÁRI SZÜNET AZ OLDALON!
JÓ REGGELT, HALIHÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SE EGY VÁLASZ SEMMI, FELSZÍVÓDTAK MEGINT???????
NYÁRI SZÜNET AZ OLDALON!
JÓ REGGELT, HALIHÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SE EGY VÁLASZ SEMMI, FELSZÍVÓDTAK MEGINT???????
Kedves Todki!
Nem hiszem, hogy emberke még visszatér ehhez a játékhoz. Se ideje, se kedve nincs hozzá.
Sok szerencsét kívánok az új játékhoz - mindenki másnak.
Nem hiszem, hogy emberke még visszatér ehhez a játékhoz. Se ideje, se kedve nincs hozzá.
Sok szerencsét kívánok az új játékhoz - mindenki másnak.
ha vegleg elvetik a jackpot lehetoseget, akkor egyertelmu, hogy emberke allandoan top1 lesz, mivel minden percet a gep elott tolti ha eppen nem tanit.
tudtommal a karacsonyi lapjuk meglehetosen sikeres volt ezidaig, napi 40ezres latogatoszamot gondolom csak akkor erdemes figyelmen kivul hagyni ha valami nagyszabasu projectet terveznek helyette.
tudtommal a karacsonyi lapjuk meglehetosen sikeres volt ezidaig, napi 40ezres latogatoszamot gondolom csak akkor erdemes figyelmen kivul hagyni ha valami nagyszabasu projectet terveznek helyette.
Nem kérek az önök csaló játékából!!!
Kedves Játékosaink!
A Legjobblapnál új vagyok, és több régi munkatárs felmondott, így új tagjai vannak szerkesztőségünknek. A Karácsonyi mellékletet levettük az oldalról. Jövőre már nem valószínű, hogy lesz. A nyári szünet szöveget hamarosan levesszük az oldalról.
A Jackpot játékunkat megszűntettük, ezért a megújult honlapon ez a szolgáltatás már nem lesz.
Új e-mail címeink lesznek, hogy pontosan mikor, nem lehet tudni. A Hetifix saját fórumja pedig hamarosan elkészül.
Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!
Tisztelettel:
Nagy István
Hetifix szerkesztőség
A Legjobblapnál új vagyok, és több régi munkatárs felmondott, így új tagjai vannak szerkesztőségünknek. A Karácsonyi mellékletet levettük az oldalról. Jövőre már nem valószínű, hogy lesz. A nyári szünet szöveget hamarosan levesszük az oldalról.
A Jackpot játékunkat megszűntettük, ezért a megújult honlapon ez a szolgáltatás már nem lesz.
Új e-mail címeink lesznek, hogy pontosan mikor, nem lehet tudni. A Hetifix saját fórumja pedig hamarosan elkészül.
Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!
Tisztelettel:
Nagy István
Hetifix szerkesztőség
Koszonom valaszat.
Mas: sajnos nem tudtam elerni a karacsonyi mellekletuket a fooldalrol, elkepzelheto, hogy iden nem lesz karacsonyi oldal?
udv,
todki
Mas: sajnos nem tudtam elerni a karacsonyi mellekletuket a fooldalrol, elkepzelheto, hogy iden nem lesz karacsonyi oldal?
udv,
todki
A honlapról legalább vennék le a nyári szünetes szöveget, helyette jobban illene a BÉNÁZUNK címszó!!
Ha Ágit tünt el, akkor nem biztos, hogy jobb lesz az egész.. ő is midnent megpróbált, de a háttérben voltak akik nem.
Ha továbbra is Vass "úr" a weblapért felelős, akkor semmi se fog változni. Ő aki csak muszjából dolgozott azelött, és a ténykedése elég sok kívánnivalót hagyott maga után - például a hibás kérdéseknél néha hetekig nem csinált semmit. A mostani késlekedés is ilyen ok miatt lehet?
Ha a szabályok hasonlóak, azaz marad a szerencsejáték (aki mákos a cserivel több ezerszer nagyobb a nyreménye, mint aki tud), akkor teljesen felesleges bármit is tudni.
Szóval, ha gyökeres megújulás van, akkor lesz sikerélménye a játékosoknak is, Nagy úrnak is. Egyébként csőd..
Ha továbbra is Vass "úr" a weblapért felelős, akkor semmi se fog változni. Ő aki csak muszjából dolgozott azelött, és a ténykedése elég sok kívánnivalót hagyott maga után - például a hibás kérdéseknél néha hetekig nem csinált semmit. A mostani késlekedés is ilyen ok miatt lehet?
Ha a szabályok hasonlóak, azaz marad a szerencsejáték (aki mákos a cserivel több ezerszer nagyobb a nyreménye, mint aki tud), akkor teljesen felesleges bármit is tudni.
Szóval, ha gyökeres megújulás van, akkor lesz sikerélménye a játékosoknak is, Nagy úrnak is. Egyébként csőd..
Kedves Játékos!
(Elnézését kérem a késői válaszért!)
Ellenőrizzük a kérdéseket, és újabb kérdésekkel bővítjük adatbázisunkat.
Szándékunkban áll további témakörök bevezetése is.
A Hetifixnek új saját fórumja lesz, valamit megújul a honlap arculata is és még egyéb változások is lesznek.
Bízunk benne, hogy december elejére elkészülnek a fejlesztések és a változások.
Adig is megértését és türelmét előre is köszönjük!
Tisztelettel:
Nagy István
Hetifix szerkesztőség
(Elnézését kérem a késői válaszért!)
Ellenőrizzük a kérdéseket, és újabb kérdésekkel bővítjük adatbázisunkat.
Szándékunkban áll további témakörök bevezetése is.
A Hetifixnek új saját fórumja lesz, valamit megújul a honlap arculata is és még egyéb változások is lesznek.
Bízunk benne, hogy december elejére elkészülnek a fejlesztések és a változások.
Adig is megértését és türelmét előre is köszönjük!
Tisztelettel:
Nagy István
Hetifix szerkesztőség
Ne is szamitsak valaszra Nagy Istvan Ur?
Milyen valtozasokat terveznek a jatekban?
Azert tart ilyen sokaig a project, mert minden kerdest ujra leellenoriznek?
todki
Azert tart ilyen sokaig a project, mert minden kerdest ujra leellenoriznek?
todki
ok
Kedves Játékos!
Talán, hogy még nem ismer, attól még létezhetek. A Hetifixnél május eleje óta dolgozom, akkoriban nem én válaszolgattam a fórumba és az e-mailokra.
Kollégám aki válaszolgatott, felmondott, így engem bíztak meg erre a feladatra.
Tisztelettel:
Nagy István
Hetifix szerkesztőség
Talán, hogy még nem ismer, attól még létezhetek. A Hetifixnél május eleje óta dolgozom, akkoriban nem én válaszolgattam a fórumba és az e-mailokra.
Kollégám aki válaszolgatott, felmondott, így engem bíztak meg erre a feladatra.
Tisztelettel:
Nagy István
Hetifix szerkesztőség
Mostmár magázódunk? Furcsa.
Szerintem ez a Nagy István nem létező személy a Hetifix-en.
Szerintem ez a Nagy István nem létező személy a Hetifix-en.
ok