SI
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 18 oldal |
Majd kutatja más...
Én is örülnék egy pótnyertességnek,nem kutatnám,ki után lettem az
Ó hát Kovács Istvánnal Dunát lehet rekeszteni. Mi megnyertük a maximálisan nyerhető 2 db-ot az 1 szem számlánkra, a gyerekét is bevetettük (volna) később, egyelőre semmi, de tényleg hihetetlen sok pótnyertes keletkezik, szóval még van remény.
Miután az oldal folyamatos figyelem, és kontroll alatt áll... Pótnyertesség tekintetében is.
Nem kellene az oldalon ugrálnia a nyertesek sorrendjének. Elvekben akkor látható lenne ki ki után pótnyertes.
(Nem engem érdekel. Csak nem szeretném a neveink belekeverednének kétes tevékenységbe.)
Nem kellene az oldalon ugrálnia a nyertesek sorrendjének. Elvekben akkor látható lenne ki ki után pótnyertes.
(Nem engem érdekel. Csak nem szeretném a neveink belekeverednének kétes tevékenységbe.)
Értelme nincs valóban, de jelentősége se. Akit érdekel, az gondolom utána tud nézetni a cégnél, hogy ki után ki lett pótnyertes.
Hát semmi értelme, az biztos.
Valóban nem, de miért csinálja ezt az oldal?
Kedves drága....
Nem szóltam hozzá semmilyen kiskapuhoz, csaláshoz, működési mechanizmushoz. Csak jeleztem, hogy ahányszor frissíted más sorrendet látsz. Szimpla megállapítás volt amire ezekszetint Paintuci magától nem jött rá.
Az, hogy nekem mihez van képesítésem és/vagy hozzáértésem, az megint más kérdés.
Amúgy nagyon vékony mezsgyén mozogsz, ez az alábbi hozzászólásod ismét kimeríti a rágalmazás fogalmát.....
Nem szóltam hozzá semmilyen kiskapuhoz, csaláshoz, működési mechanizmushoz. Csak jeleztem, hogy ahányszor frissíted más sorrendet látsz. Szimpla megállapítás volt amire ezekszetint Paintuci magától nem jött rá.
Az, hogy nekem mihez van képesítésem és/vagy hozzáértésem, az megint más kérdés.
Amúgy nagyon vékony mezsgyén mozogsz, ez az alábbi hozzászólásod ismét kimeríti a rágalmazás fogalmát.....
Mondjuk pl. nem értem frissítés után miért változik a sorrend, hát nem mindegy melyik órában nyer egy adott illető. Szerintem.
Paintuci
ha bármi kérdésed van a kekszes játékkal, mindig csak jelica-t kérdezd, ő minden kiskapujával, csalási lehetőséggel, működési mechanizmusával képben van
csak kár hogy a képességei nem teszik lehetővé, hogy egy TIZEDekkora programot is összerakjon
ha bármi kérdésed van a kekszes játékkal, mindig csak jelica-t kérdezd, ő minden kiskapujával, csalási lehetőséggel, működési mechanizmusával képben van
csak kár hogy a képességei nem teszik lehetővé, hogy egy TIZEDekkora programot is összerakjon
Én is néztem az emailokat kemény 3db blokk után, de nem.
Ha pedig vki ezzel a névvel lövöldöz ne tegye legyen kedves, mert akkor még egy pótnyertesség lesz egyrészt, másrészt meg nem vicces.
Másrészt mi nem érünk rá ezzel foglalkozni egész éjjel, meg nappal.
Továbbá úgy látom sokan bele vannak betegedve ebbe a játékba.
Ha pedig vki ezzel a névvel lövöldöz ne tegye legyen kedves, mert akkor még egy pótnyertesség lesz egyrészt, másrészt meg nem vicces.
Másrészt mi nem érünk rá ezzel foglalkozni egész éjjel, meg nappal.
Továbbá úgy látom sokan bele vannak betegedve ebbe a játékba.
Nem mi vagyunk Kovács István néven. Még eddig nem jött össze utalvány nekünk....Megnéztem a férjem e-mail címét, spameket, de nem kapott pótnyertes értesítést.
Paintuci
Nem sorban van. Ahányszor frissited máshogy adja be a neveket....
Nem sorban van. Ahányszor frissited máshogy adja be a neveket....
Majd 11. helyen ezek éjszaka dolgoznak?
Aztán 8. helyen lett utána 22. helyen?
Főző Gabi ha Ti nyertetek lécci erősítsd meg.
pityesz76 jájjjj beszólása meg mézi támadásának szólt.
pityesz76 jájjjj beszólása meg mézi támadásának szólt.
7.helyen 19én Kovács István nem mi vagyunk. Bárkinek is eszébe jutna ilyen, hogy esetleg éjszaka lövöldözünk ilyen módszerrel. Az verje ki a buksijából.
(Ne kelljen nekem rágalmazásért bíróságra rohangálni, mert van teendő délutánonként.)
(Ne kelljen nekem rágalmazásért bíróságra rohangálni, mert van teendő délutánonként.)
Nem tippelgetek.
A hivatalos szervek majd kibogozzák a FEAT Kft.-vel karöltve ki a hunyó....
De....mocskos egy vilagot élünk, ha már ilyesmihez kell folyamodni....
A hivatalos szervek majd kibogozzák a FEAT Kft.-vel karöltve ki a hunyó....
De....mocskos egy vilagot élünk, ha már ilyesmihez kell folyamodni....
Jájjjj
jelica!
Már van Klaudetta helyett IS pótnyertes. Az összes csillagozott név 19-én új. Tippelgethetsz, ki lehetett a hunyó.
Már van Klaudetta helyett IS pótnyertes. Az összes csillagozott név 19-én új. Tippelgethetsz, ki lehetett a hunyó.