Offtopic, sőt off-site - Anyák/Apák Klubja
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 4 oldal |
Láttam Biopontos pólót egy ürgén az utcán. Rohadt jól nézett ki. Majdnem letéptem róla. :))) Igazán szervezhetnének egy pólós, hűtőmágneses promóciót, nagyon jól nézne ki egy kerek Biopontos hűtőmágnes, na meg a banya is a tesója az a vegabond vagy mi. :)
A másik off, az "Offtopic, sőt off-site - társalgó" tegnap eltünt. :O
Remélem, nem marad így.... :-/
Remélem, nem marad így.... :-/
Mi van itt vissza mentünk 3 évet:)de jó
:))
Szemfüles vagyok no:))
Szemfüles vagyok no:))
én is azt néztem:(
Zsebesbaba nem akarlak elkeseríteni, de Poszti hozzászólásának időpontja 2004. július 09. :: 22:20
Ez a topic valami elkeveredett, süllyesztőből előkerült akármi, a társalgó meg elment aludni :P
Ez a topic valami elkeveredett, süllyesztőből előkerült akármi, a társalgó meg elment aludni :P
Zsebesbaba, nézd meg a hozzászólás dátumát ;):))
Poszti
Sziasziasziaszia!
Örülök neked ezer éve nem írtál!
Nem akarsz meglepni egy levéllel? :):))
Sziasziasziaszia!
Örülök neked ezer éve nem írtál!
Nem akarsz meglepni egy levéllel? :):))
Hova tűnt a társalgó? :-/
Most már mindenhol csak offolni lehet? :(
Most már mindenhol csak offolni lehet? :(
Voltam ma az Auchanba, és találtam szórólapot, úgy tűník azon kell beküldeni a pályázatokat ami vásárlási összeghez van kötve.
2e - hajászat, 4 e - utazás, 6 e - autó. Fel vannak sorolva mely márkákból kell vásárolni.
Most mennem kell de később, ha érdekel valakit még valami részlet ezzel kapcsolatban válaszolok.
2e - hajászat, 4 e - utazás, 6 e - autó. Fel vannak sorolva mely márkákból kell vásárolni.
Most mennem kell de később, ha érdekel valakit még valami részlet ezzel kapcsolatban válaszolok.
Mindenkinél rossz a freemail vagy csak én nem tudom elolvasni a leveleimet, mióta megújult. Ha én vagyok a béna, légyszi valaki küldjön ide nekem infót : ritka113@citromail.hu
Tik-Tak
Nem.
Offtopic, sőt off-site - Társalgó -
ra.
Nem.
Offtopic, sőt off-site - Társalgó -
ra.
Poszti ! Az én lányom az első tábor után a többit mindig azzal kezdte, hogy megkérdezte hol van az orvosi rendelő. És mindíg ígértem neki valami jópofát, ha épségben jön haza. Nagyjából bevált. :)))
Nem erre gondoltál.
Milyen jótanáccsal kell ellátni egy előszőr táborozó 12 éves eleven kamaszt?
Köszi és én is gratulálok
thiefman,
A tudás hatalom, sok sikert a gyermeknek és gratula! Övék a jövő. Nagyfiam osztályelső lett a gimiben.
A tudás hatalom, sok sikert a gyermeknek és gratula! Övék a jövő. Nagyfiam osztályelső lett a gimiben.
Pici babámnak sikerült a szakmunkávizsgája,
szeptembertől harcba száll az érettségiért
szeptembertől harcba száll az érettségiért
Az élet nem habostorta, a bizonyítványokhoz megértést és türelmet is bíztosítsanak.
:O