Sziasztok!
Coop utalványokat cserèlek!
Írj milyen uti vagy mi lenne èrte!😊
// Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 1484 oldal |
Danubia jegyek elkeltek
NLC Adventen nyert Klasszikus karácsony 2025 - Danubia Zenekar 2db Tiszteletjegyet a
Budapest Kongresszusi Központba 2025.12.21. 19:30-ra elcserélném (betegség miatt) e-mailben tudom küldeni. Mit tudsz felajánlani érte?
agnes.lenkefi@gmail.com
Budapest Kongresszusi Központba 2025.12.21. 19:30-ra elcserélném (betegség miatt) e-mailben tudom küldeni. Mit tudsz felajánlani érte?
agnes.lenkefi@gmail.com
Air Fryert, hajszárítót keresek
Cserében van:
többféle hangszóró,
botmixer,
kézi mixer,
plüssök,
XIXO kabát, párna
Johnie Walker- DRK cipő
Gioirgio Armani parfüm,
focilabdák,
sok minden más
Cserében van:
többféle hangszóró,
botmixer,
kézi mixer,
plüssök,
XIXO kabát, párna
Johnie Walker- DRK cipő
Gioirgio Armani parfüm,
focilabdák,
sok minden más
Erste lakástakarèkpénztár megtakarítást nyitottunk és a hölgy aki nyitotta nekünk úgy reklámozta hogy 200.000 ft értékű utalványt küldenek ki mert elég nagy összegre kötöttünk szerződést. Nem gondoltam volna hogy semmit sem ér. Hát ha így van akkor nagy átvágás…
lacoste
Szerintem picit nézz jobban utána, mielőtt "valami leírás" alapján bármit is felraksz ide csere-berére / kótya-vetyére. Nem mindegy, hogy egy hírlevél feliratkozással jutottál hozzá, esetleg minimális összeget fizettél is érte, illetve bármilyen ködös felhasználási feltételek vonatkoznak is rá, előbb járj utána, hogy mennyi lehet a valós értéke! Én ezt találtam a Te utalványodról / kedvezmény kuponodról (de Te nyilván jobban tudod, hogyan került a birtokodba):
https://wellnesskupon.hu/szallodak/club-karos-spa
-zalakaros-superior-8749-zalakaros-alma-u-3/
Szerintem picit nézz jobban utána, mielőtt "valami leírás" alapján bármit is felraksz ide csere-berére / kótya-vetyére. Nem mindegy, hogy egy hírlevél feliratkozással jutottál hozzá, esetleg minimális összeget fizettél is érte, illetve bármilyen ködös felhasználási feltételek vonatkoznak is rá, előbb járj utána, hogy mennyi lehet a valós értéke! Én ezt találtam a Te utalványodról / kedvezmény kuponodról (de Te nyilván jobban tudod, hogyan került a birtokodba):
https://wellnesskupon.hu/szallodak/club-karos-spa
-zalakaros-superior-8749-zalakaros-alma-u-3/
Akkor viszont nem sokat ér, egy időben kb. ingyen adták az Euronics-ban is.
Azt hiszem igen valami leírás van hogyan lehet felhasználni,
Ez csak kuponcsomag nem? Mármint a zalakarosi?
Sziasztok!
200.000 ft értékű Club Zalakaros utalványomat szeretném elcserélni bármi hasznosra. Mi biztosan nem fogjuk tudni felhasználni.
200.000 ft értékű Club Zalakaros utalványomat szeretném elcserélni bármi hasznosra. Mi biztosan nem fogjuk tudni felhasználni.
Elcserélnék vagy eladnék 2 db Nespresso Essenza Mini D30 típusú kapszulás kávéfőzőt. Mindkettő bontatlan dobozú, garanciával, az egyik fekete, a másik piros színű.
Cserére konyhafelszerés, Ikea-, Decathlon-, vagy Ecofamily kártya érdekel, vagy mit ajánlasz?
Cserére konyhafelszerés, Ikea-, Decathlon-, vagy Ecofamily kártya érdekel, vagy mit ajánlasz?
Sziasztok.
Instax mini 12 Fujfilm cserère keresek.
Instax mini 12 Fujfilm cserère keresek.
Zorro nagyon köszi a kódot! Mit küldhetek cserébe?
Kaptam egy kódot, köszönöm!!
csak egy kellett, úgyhogy tárgytalan az előző írásom.
csak egy kellett, úgyhogy tárgytalan az előző írásom.Ha volna még valakinek Cewe 50 százalékos kuponja, amit nem használ fel, nagyon megkoszonom, ha nekem is küld. Hiába töltöttem fel blokkot, nem jött semmi garantált kuponkód.
vivcu22@gmail.com
vivcu22@gmail.comMitnyerek itt van tessék C3V7NV77UU
Keresek aldis CEWE 50%-os falinaptárhoz felhasználható kuponokat. Ajándékot szeretnék belőle készíttetni. Cserébe a másik kétféle kuponból tudok küldeni.
KERESEK:
INSTAX MINI 12 FUJFILM
INSTAX MINI 12 FUJFILM
Cserèlni szeretném vadiúj bontatlan csomagolásban van
,írj kèrlek hátha megegyezünk.
LANDMANN 31426 BLACK TAURUS 660+ BBQ - grill
,írj kèrlek hátha megegyezünk.
LANDMANN 31426 BLACK TAURUS 660+ BBQ - grill
Sziasztok!
Adidas focilabdákat ès Coca cola labdákat
keresek.
Cserère konyhai gèpeket tudok adni.