Sziasztok!
Cserèlnèm:
-daewoo konyhai robotgèp tálas mixer
-kávèfőző nescafe dolce gusto infinissima
-vasaló
-electrolux refline 600kèti gőz vasaló
-turmixgèp
-tefal kèzi mixer szett
-air fryer
-kávèfőző tchibo Caffissimo pure plus piros
Minden új bontatlan csomagolásban!
Nyereménytárgyakra cserèlem!
pl.focilabdák, fènykèpezőgèp stb.....
Írj ha èrdekel valami ès egyeztetünk.
Köszönöm
// Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 1479 oldal |
Heinekenes focilabdát elcserélnénk mondjuk Heinekenes törölközöre. Vagy van vmi más ötlet?
Laci7474
De ha a bal egérgombbal rákattintasz a névre, akkor eleve felajánlja az e-mail cím másolást.
De te pl. nem tetted elérhetővé a címedet.
(csak egy pipa a profilodban)
De ha a bal egérgombbal rákattintasz a névre, akkor eleve felajánlja az e-mail cím másolást.
De te pl. nem tetted elérhetővé a címedet.
(csak egy pipa a profilodban)
Emeli Sandé koncert 05.17. Aréna, 2 db jegyem van
Vadonatúj 250.000Ft értékű Panasonic PT-LW376 projektoromat cserélem vásárlási utalványokra, amik hosszú ideig érvényesek.
Lidl, Aldi, Spar, Penny, Rossmann, DM.
Lidl, Aldi, Spar, Penny, Rossmann, DM.
Okosórámat cserélném!
Garmin Venu SQ 2 okosórát cserélném hasonló értékű tárgyra vagy utalványra. Az előző powerade játékon nyertem
Garmin Venu SQ 2 okosórát cserélném hasonló értékű tárgyra vagy utalványra. Az előző powerade játékon nyertem

150 000 Ft értékű MEGLEPKÉK utalványt cserélnék vásárlási utalványra.
Laci7474
Szívesen. Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk a másiknak.
Szívesen. Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk a másiknak.
Johnny-X
Köszi, erre magamtól az életben nem jöttem volna rá
Köszi, erre magamtól az életben nem jöttem volna rá

Laci7474
a narancssárga nevű emberkéknél ha az egérrel ráállsz a neve fölé, akkor a böngésző a bal alsó sarokban kiírja az elérhetőséget. "mailto:" után olvashatod az emailjét. Vagy szintén a névre rákattintva egyből üzenetet is küldhetsz neki.
a narancssárga nevű emberkéknél ha az egérrel ráállsz a neve fölé, akkor a böngésző a bal alsó sarokban kiírja az elérhetőséget. "mailto:" után olvashatod az emailjét. Vagy szintén a névre rákattintva egyből üzenetet is küldhetsz neki.
Szia askm !
Engem érdekelne a dolog. De új vagyok itt, nem tudom, hogy tudnék kapcsolatba lépni Veled. Készpénzem vagy utalványom van.
Engem érdekelne a dolog. De új vagyok itt, nem tudom, hogy tudnék kapcsolatba lépni Veled. Készpénzem vagy utalványom van.
Sziasztok!
Elcserélném Fővárosi Állatkertbe szóló családi belépőnket ( 2 felnőtt + 2 gyerek részére). A jegy 04.26-ig érvényes.
10000 Ft értékben várok cserejavaslatot.
Elcserélném Fővárosi Állatkertbe szóló családi belépőnket ( 2 felnőtt + 2 gyerek részére). A jegy 04.26-ig érvényes.
10000 Ft értékben várok cserejavaslatot.
20e Ft értékű Hervis utalványt (online és boltban is beválthsató)
Decathlon utalványra cserélnék
Decathlon utalványra cserélnék
Kérész turisztikai központ utalványok (belépő, sup, kajak, waterbike)
Re-Form Gyógytorna Zugló Egressy út 5 alkalmas masszázs utalvány eladó, vagy elcserélem.
4 db Kockaland belépő ( Lego kiállítás és játszóház, Etele)
Lenne egy bontatlan Electrolux EES48200L mosogatógépem cserére, pl. TV, de eladó is.
Cserélném emag utalványra, esetleg más utalványra:
M á k É t t e r e m a j á n d é k u t a l v á n y 2 f ő r é s z é r e
A V i r á g z á s – 7 f o g á s o s m e n ü r e g i o n a l b o r p á r o s í t á ssa l é l m é n y v o u c h e r
( é s W e l c o m e C h a m p a g n e)
M á k É t t e r e m a j á n d é k u t a l v á n y 2 f ő r é s z é r e
A V i r á g z á s – 7 f o g á s o s m e n ü r e g i o n a l b o r p á r o s í t á ssa l é l m é n y v o u c h e r
( é s W e l c o m e C h a m p a g n e)
Xbox Game Pass Ultimate 1 hónapos előfizetést(Fanta) cserélnék valamire
Peralgin irj pinyáta ügyben😊