Két fő részére szóló, wellness használattal egybekötött vacsorautalványt a siófoki 4 csillagos Prémium Hotel Panoráma felajánlásából.
A voucher 2025. május 31.-ig érvényes. 12-20.30 óra között lehet igénybevenni, hétvégén is.
Sziasztok!
Cserèlnèm:
-daewoo konyhai robotgèp tálas mixer
-kávèfőző nescafe dolce gusto infinissima
-vasaló
-electrolux refline 600kèti gőz vasaló
-turmixgèp
-tefal kèzi mixer szett
-air fryer
-kávèfőző tchibo Caffissimo pure plus piros
Minden új bontatlan csomagolásban!
Nyereménytárgyakra cserèlem!
pl.focilabdák, fènykèpezőgèp stb.....
Írj ha èrdekel valami ès egyeztetünk.
Köszönöm
Heinekenes focilabdát elcserélnénk mondjuk Heinekenes törölközöre. Vagy van vmi más ötlet?
Laci7474
De ha a bal egérgombbal rákattintasz a névre, akkor eleve felajánlja az e-mail cím másolást.
De te pl. nem tetted elérhetővé a címedet.
(csak egy pipa a profilodban)
Emeli Sandé koncert 05.17. Aréna, 2 db jegyem van
Vadonatúj 250.000Ft értékű Panasonic PT-LW376 projektoromat cserélem vásárlási utalványokra, amik hosszú ideig érvényesek.
Lidl, Aldi, Spar, Penny, Rossmann, DM.
Okosórámat cserélném!
Garmin Venu SQ 2 okosórát cserélném hasonló értékű tárgyra vagy utalványra. Az előző powerade játékon nyertem

150 000 Ft értékű MEGLEPKÉK utalványt cserélnék vásárlási utalványra.
Laci7474
Szívesen. Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk a másiknak.
Johnny-X
Köszi, erre magamtól az életben nem jöttem volna rá

Laci7474
a narancssárga nevű emberkéknél ha az egérrel ráállsz a neve fölé, akkor a böngésző a bal alsó sarokban kiírja az elérhetőséget. "mailto:" után olvashatod az emailjét. Vagy szintén a névre rákattintva egyből üzenetet is küldhetsz neki.
Szia askm !
Engem érdekelne a dolog. De új vagyok itt, nem tudom, hogy tudnék kapcsolatba lépni Veled. Készpénzem vagy utalványom van.
Sziasztok!
Elcserélném Fővárosi Állatkertbe szóló családi belépőnket ( 2 felnőtt + 2 gyerek részére). A jegy 04.26-ig érvényes.
10000 Ft értékben várok cserejavaslatot.
20e Ft értékű Hervis utalványt (online és boltban is beválthsató)
Decathlon utalványra cserélnék
Kérész turisztikai központ utalványok (belépő, sup, kajak, waterbike)
Re-Form Gyógytorna Zugló Egressy út 5 alkalmas masszázs utalvány eladó, vagy elcserélem.
4 db Kockaland belépő ( Lego kiállítás és játszóház, Etele)
Lenne egy bontatlan Electrolux EES48200L mosogatógépem cserére, pl. TV, de eladó is.
Cserélném emag utalványra, esetleg más utalványra:
M á k É t t e r e m a j á n d é k u t a l v á n y 2 f ő r é s z é r e
A V i r á g z á s – 7 f o g á s o s m e n ü r e g i o n a l b o r p á r o s í t á ssa l é l m é n y v o u c h e r
( é s W e l c o m e C h a m p a g n e)
Xbox Game Pass Ultimate 1 hónapos előfizetést(Fanta) cserélnék valamire
Korábbi hozzászólások