Sziasztok!
Focilabdákat Keresek!
Keresek:
-darálós kávégépet
-vezeték nélküli porszívót
-boxgépet
Cserébe van:
-150.000 értékű Régió vásárlási uti 10.000-es címletekben
-JBL Charge5 hangszóró
-Wonderboom 3 hangszóró
Sziasztok!
Szombati PlayIt-re van egy felesleges jegyem!
Igazából egy "köszönöm"ért odaadnám, mert ingyen volt és egyedül nem megyek el!
Vagy esetleg, ha valakinek van egy jegye feleslegesen, akkor köszönettel elfogadnám megköszönném!
Cserélnék 2 fős Pécsi sörfőzdébe szóló ajándék kártyát. Ami sörkóstolóval egybekötött gyárlátogatás.
Bármit meghallgatok cserébe!
150.000 Ft értékű Régió vásárlási utalványt /10.000-es címletekben/ cserélnék másik vásárlási utalványra, nyereménytárgyra.
8 db 5 dkg-os, Életízek ízesített arabica egész szemű kávé cserélhető egyben. Mindegyiknek más az ízesítése, privátban küldök képet.
Minden ajánlatot meghallgatok.
3db voucher keresi új gazdáját a sobrijoska elményparkba! Okt 31-ig bevàltható!
3 db új, bontatlan Calzedonia női L-es, Premium harisnya cserélhető (4500-5500 Ft/db a boltban).
Nem mintás, ez az elegánsabb női verzió. Kérésre emailben küldöm a képet róluk.
Minden ajánlatot meghallgatok.
30 ezer Ft-os PlayStation store kódot cserélnék 30 ezer Ft-os H&M kártyára vagy más utalványra (Media Markt, Jysk, Ikea, dm, Rossmann)
Tefal Easy Fry Max 5l Airfryer -T SZERETNÉK. Csak cserére. Cserére lenne Guess női-illetve férfi karórám,Globus labdák,Swiffer felmosók,Converse Tornacipő Converse All Star Hi M9621C 40-ES ,Batman cuccok,TEFAL BL435831 Blendforce 2 turmixgép,UFO MINI2,gLOBUS GÖMBGRILL,meg sok más. Nagyjából értékegyeztetéssel ,akár Budapest-i találkozóval
Eladó Lindt nyuszi 8000, Nike Dibusz Dénes focilabda 5000, Lacia vízszűrő kancsó 4000.
Playstation Store kód 30.000.-Ft.. Elcserélném 20.000.-Ft.-os élelmiszer boltos utalványra.
....vagy csere...
Hamar nyomtam🤣😬
30,000ft értékű playstation store kódok eladók.
60.000 Ft értékű playstation store kódok eladók vagy élelmiszer utalváyra cserélhető.
Keresek Playstation store utalványt lenne cserébe 10 ezer ft értékű Kocka utalvány , 10 ezer ft Auchan utalvány...esetleg KP.
Niki2003 én is írtam emailt, de még a citromailre és most vettem észre, hogy már más az email címed.
30 ezer ft-os H&M kártyát cserélnék 30 ezres PlayStation store kódra.
1 tálca Somersby Lime & Raspberry (24db) eladó vagy csere!
Korábbi hozzászólások