Szövegértés...
Egész pontosan ez van az újságban
"Spórolj AKÁR(!!!) 30 %-ot Clubkarddal bármely könyv vásárlása esetén. Kivéve..."
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy sehol sincs feltüntetve, mire mennyi...
Tesco
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 7 oldal |

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Reklámújságban láttam, hogy könyvekre 30% kedvezmény van clubcard használattal. Vettem is ma egy könyvet, ajándékba szántam de a pénztárnál csak 10 % jött le az árból. Irány a vevőszolgálat, rákérdezek, hogy is van ez. "Akár" 30 % akció a könyvek árából, tehát nem mindre vonatkozik. De, hogy melyikböl mennyi jön le konkrétan az sehol sincs feltüntetve. Lényegében a pénztárnál fizetéskor derül ki, hogy mennyire akciós a kiválasztott könyv. Hihetetlen, hogy ilyet 2024-ben még megtehetnek az üzletek! Ekkora megtévesztést már régen láttam!
Denom
Mármint igazoltatni, igen. Valószínűleg az első komolyabb csörtéig / perig, ha egy hozzáértővel próbálkoznak (ügyvéd, jogász, rendőr...) Szerintem pár hónap, és erről is lesz majd cikk. Aztán arról, hogy innentől kisebb változtatást / könnyítés vezet be a TESCO = mégsem kell (nem szabályos, nem indokolt, értelmetlen) majd igazolni a saját névre szóló kártya meglétét.
Mármint igazoltatni, igen. Valószínűleg az első komolyabb csörtéig / perig, ha egy hozzáértővel próbálkoznak (ügyvéd, jogász, rendőr...) Szerintem pár hónap, és erről is lesz majd cikk. Aztán arról, hogy innentől kisebb változtatást / könnyítés vezet be a TESCO = mégsem kell (nem szabályos, nem indokolt, értelmetlen) majd igazolni a saját névre szóló kártya meglétét.
Saját névre regisztrált clubcarddal lesz érvényesíthető a kedvemény a pénztárnál. "Akik eddig a családtagjaik nevén lévő Clubcardot használták már nem tudnak élni a kedvezményekkel."
Igazolni fognak a pénztárnál vagy, hogy gondolták?
https://nlc.hu/eletmod/20241021/tesco-clubcard-va
ltozasok/
Igazolni fognak a pénztárnál vagy, hogy gondolták?
https://nlc.hu/eletmod/20241021/tesco-clubcard-va
ltozasok/
Nagyon szeretnék nyerni a lányoknak belépőt a Disney On Ice előadásra.
Már mindenki nevére beküldtem a családba. Sajnos a játékszabályzat szerint csak 18 éven felüliek játszhatnak, tehát a gyerekeknek esélyük sincs......Hát nem hülyeség???? Attól nem lesznek szenvedélybetegek!!
Nos, szóval az érdekelne, hogy több e-mail címről is lehet küldeni megfejtést???
Köszi a segítséget!!!
Már mindenki nevére beküldtem a családba. Sajnos a játékszabályzat szerint csak 18 éven felüliek játszhatnak, tehát a gyerekeknek esélyük sincs......Hát nem hülyeség???? Attól nem lesznek szenvedélybetegek!!
Nos, szóval az érdekelne, hogy több e-mail címről is lehet küldeni megfejtést???
Köszi a segítséget!!!
Tesco-Fila játék 

nov.19.-étől lesz játék!a kérdés:
Melyik naptól játszák a hazai mozik az Aranyhaj és a nagy gubanc című 50.Disney animációs filmet?
nov.25-ig kell beküldeni a helyes választ az aranyhaj@chili-com.hu email címre!értesítési címeddel és telefonszámoddal!
nyeremények:30db Aranyhaj és a nagy gubanc ajándékcsomag
Fődíj:1premier előtti vetítés a filmre a Cinema City Aréna egyik 40fős VIP-termébe korlátlan étel-és italfogyasztással
A helyes választ megtalálod a tesco hipermarket polcain a Disney termékeknél vagy a www.forumhungary.hu/aranyhaj oldalon
Melyik naptól játszák a hazai mozik az Aranyhaj és a nagy gubanc című 50.Disney animációs filmet?
nov.25-ig kell beküldeni a helyes választ az aranyhaj@chili-com.hu email címre!értesítési címeddel és telefonszámoddal!
nyeremények:30db Aranyhaj és a nagy gubanc ajándékcsomag
Fődíj:1premier előtti vetítés a filmre a Cinema City Aréna egyik 40fős VIP-termébe korlátlan étel-és italfogyasztással
A helyes választ megtalálod a tesco hipermarket polcain a Disney termékeknél vagy a www.forumhungary.hu/aranyhaj oldalon
janesz424 Hozzászólás - 2010. november 15. :: 09:38
Sziasztok!
Bocsi hogy csak most válaszolok, de szervizben volt a gépem!
ClubCard EXTRA pontok a postázás miatt szünetelnek.
Addig csak az alappontokat lehet gyűjteni.
Amint változás lesz fel fogom tenni!
Mindenki várja a postást még az is aki nem érte el a 400pontot!!!
Sziasztok!
Bocsi hogy csak most válaszolok, de szervizben volt a gépem!
ClubCard EXTRA pontok a postázás miatt szünetelnek.
Addig csak az alappontokat lehet gyűjteni.
Amint változás lesz fel fogom tenni!
Mindenki várja a postást még az is aki nem érte el a 400pontot!!!

Nekem a kis szende a kedvencem.

Ez olyan aranyos, remélem sikerült jól írnom.
Mert nem használtok szóközt az írásjelek után.

jojó
A : és a P-t szóköz nélkül írtad, úgy lett belőle ez, mivel ez a
"képlete"! 
A : és a P-t szóköz nélkül írtad, úgy lett belőle ez, mivel ez a
"képlete"! 
hogy került ez a figura oda
nem akartam
nem akartamTesco blokkon
ontjait jóváírtuk,hamarosan küldjük az utalványt és az ajándék kuponokat! Nov.10.
ontjait jóváírtuk,hamarosan küldjük az utalványt és az ajándék kuponokat! Nov.10.ezt kérdezném én is!
köszi!
köszi!
sziasztok!
Tudja valaki a tesco cc pontos termékek listáját ?
köszi
Tudja valaki a tesco cc pontos termékek listáját ?
köszi
és akkor sok kupont kapsz.))
Igen ,majd holnap