Denom
Mármint igazoltatni, igen. Valószínűleg az első komolyabb csörtéig / perig, ha egy hozzáértővel próbálkoznak (ügyvéd, jogász, rendőr...) Szerintem pár hónap, és erről is lesz majd cikk. Aztán arról, hogy innentől kisebb változtatást / könnyítés vezet be a TESCO = mégsem kell (nem szabályos, nem indokolt, értelmetlen) majd igazolni a saját névre szóló kártya meglétét.
Saját névre regisztrált clubcarddal lesz érvényesíthető a kedvemény a pénztárnál. "Akik eddig a családtagjaik nevén lévő Clubcardot használták már nem tudnak élni a kedvezményekkel."
Igazolni fognak a pénztárnál vagy, hogy gondolták?
https://nlc.hu/eletmod/20241021/tesco-clubcard-va
ltozasok/
Nagyon szeretnék nyerni a lányoknak belépőt a Disney On Ice előadásra.
Már mindenki nevére beküldtem a családba. Sajnos a játékszabályzat szerint csak 18 éven felüliek játszhatnak, tehát a gyerekeknek esélyük sincs......Hát nem hülyeség???? Attól nem lesznek szenvedélybetegek!!
Nos, szóval az érdekelne, hogy több e-mail címről is lehet küldeni megfejtést???
Köszi a segítséget!!!
Tesco-Fila játék
nov.19.-étől lesz játék!a kérdés:
Melyik naptól játszák a hazai mozik az Aranyhaj és a nagy gubanc című 50.Disney animációs filmet?
nov.25-ig kell beküldeni a helyes választ az aranyhaj@chili-com.hu email címre!értesítési címeddel és telefonszámoddal!
nyeremények:30db Aranyhaj és a nagy gubanc ajándékcsomag
Fődíj:1premier előtti vetítés a filmre a Cinema City Aréna egyik 40fős VIP-termébe korlátlan étel-és italfogyasztással
A helyes választ megtalálod a tesco hipermarket polcain a Disney termékeknél vagy a www.forumhungary.hu/aranyhaj oldalon
janesz424 Hozzászólás - 2010. november 15. :: 09:38
Sziasztok!
Bocsi hogy csak most válaszolok, de szervizben volt a gépem!
ClubCard EXTRA pontok a postázás miatt szünetelnek.
Addig csak az alappontokat lehet gyűjteni.
Amint változás lesz fel fogom tenni!
Mindenki várja a postást még az is aki nem érte el a 400pontot!!!
Nekem a kis szende a kedvencem.
Ez olyan aranyos, remélem sikerült jól írnom.
Mert nem használtok szóközt az írásjelek után.
jojó
A : és a P-t szóköz nélkül írtad, úgy lett belőle ez, mivel ez a
"képlete"!
hogy került ez a figura oda
nem akartam
Tesco blokkon
ontjait jóváírtuk,hamarosan küldjük az utalványt és az ajándék kuponokat! Nov.10.
ezt kérdezném én is!
köszi!
sziasztok!
Tudja valaki a tesco cc pontos termékek listáját ?
köszi
és akkor sok kupont kapsz.))
Igen ,majd holnap
vásárolj gyorsan,hogy 800 pontod legyen
Néhány nappal ezelőtt telefonáltam a Tesco ügyfélszolgálatára. Azt mondta a hölgy nagyon kedvesen, hogy nov. 10.-én lesz a következő elszámolás, utána küldik a kuponokat. Nekem 768 pontom van, kérdeztem mennyi kupont kapok. azt mondta, 700 ft értékűt, a többi pont pedig átmegy a következő szakaszra. A 400 pont csak az alsó határ , a fölött lehet akármennyi pont, a megkezdett 100-nak megfelelően kapjuk a kuponokat.
Korábbi hozzászólások