Kedves Szilvi!
Mit írtam legutób Neked? Azt, hogy 20-án nem megyek sehová és átnézem a listát. Arra nem Írtál sürgetést, hogy de gyorsabban!
Amúgy meg már előzetes kiválasztást küldtem korábban, hogy kb mik érdekelnek.
Nem csak ez a dolgom, és eszemben sincsen átvágni.
Megírtam, hogy jó a nai küldés. mert amúgy sem jött volna az ünnep alatt.
Egy része ? Az a 20 matricás Tesco füzet volt, amitt Elküldtél, egy 30000.- -os H&M kártyához képest. A többit már kinéztem a listádból.
Nem Tudtál nég egy napot sem a tegnaphoz képest várni?
Szép napot!
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 110 oldal |
Sose gondoltam,hogy ide fogok írni Vivi7 , Berkes Vivien,Dunakeszi nem korrekt cserepartner. 10 napja igazán nem válaszol, csak hiteget,én már egy részét elküldtem alkunknak,de hó végén lejárók is vannak nálam,amit direkt miatta vettem. Többszáz cserén túl még ilyen link cserepartnerrel nem találkoztam :@
kmarczmoni!
Nagy csalódás vagy!Remélem bekérik tőled a blokkokat fizikailag is ellenőrzésre és azok nálam vannak.
Nagy csalódás vagy!Remélem bekérik tőled a blokkokat fizikailag is ellenőrzésre és azok nálam vannak.
Amúgy a 2 nívea blokkba csak nem haltam volna bele, van még egy pár...
Szerintem csak egy hét volt... :-P nekem meg azt mondtad h. a fürdőbelépő visszament tőlem, meg sem kockáztattam volna, hogy ugyan mutasd már meg a levelet h. címzett ismeretlen, vagy nem kereste v. stb...
Ott bizonytalanodtam el, hogy azt mondtad mész a postára és utána nézel, az elsőbbségi levélnek???????
Lehet h. cseréltünk, nem emlékeztem Rád ezért elnézést kérek... ezért érdeklődtem a neved után.
De kiderült megbízható vagy, mert ideért a belépő, és most nem ment vissza.
Szóval remélhetőleg megyek pancsizni a hétvégén...
Ott bizonytalanodtam el, hogy azt mondtad mész a postára és utána nézel, az elsőbbségi levélnek???????
Lehet h. cseréltünk, nem emlékeztem Rád ezért elnézést kérek... ezért érdeklődtem a neved után.
De kiderült megbízható vagy, mert ideért a belépő, és most nem ment vissza.
Szóval remélhetőleg megyek pancsizni a hétvégén...
Paintuci !!!!!
Amivel be akarsz " feketíteni " nem fedi a valóságot !!!!
Én már cseréltem veled is és több fórumossal, de nem volt rám panasz !!!!
e-mailban mindég válaszoltam, nem húztam ki magam a felelősség alól !!!!!
Ha én hunyó lennék, nem is válaszoltam volna !!!!
A posta munkamoráljáról nem én tehetek !!!!!
Nem nyeltem le a blokkjaidat, és én becsületesen 06. 25- én el is küldtem elsőbbségivel neked a fürdőbelépőt.
A mai napon szintén fel adtam elsőbbségivel neked a fürdőbelépőt !!!!
Nem kell rögtön ítélkezni és a fekete listában , mindenkit besározni , mocskolni !!!!!!
VAGYOK OLYAN BECSÜLETES , MINT TE VAGY BÁRMELYIK FÓRUMOS TAG !!!!!!!!
Részemről az ügy LEZÁRVA !!!!!!!
UI : Ha nem tudsz megbirkózni egy feladattal nem kell rögtön az
" óvónénihez " szaladni !
Én sem írtam be, hogy a Te leveled másfél hét után érkezett meg.
Szánalmas vagy !!!! Az én becsületem nem 2800,- Ft - ot ér !!!!!!
Amivel be akarsz " feketíteni " nem fedi a valóságot !!!!
Én már cseréltem veled is és több fórumossal, de nem volt rám panasz !!!!
e-mailban mindég válaszoltam, nem húztam ki magam a felelősség alól !!!!!
Ha én hunyó lennék, nem is válaszoltam volna !!!!
A posta munkamoráljáról nem én tehetek !!!!!
Nem nyeltem le a blokkjaidat, és én becsületesen 06. 25- én el is küldtem elsőbbségivel neked a fürdőbelépőt.
A mai napon szintén fel adtam elsőbbségivel neked a fürdőbelépőt !!!!
Nem kell rögtön ítélkezni és a fekete listában , mindenkit besározni , mocskolni !!!!!!
VAGYOK OLYAN BECSÜLETES , MINT TE VAGY BÁRMELYIK FÓRUMOS TAG !!!!!!!!
Részemről az ügy LEZÁRVA !!!!!!!
UI : Ha nem tudsz megbirkózni egy feladattal nem kell rögtön az
" óvónénihez " szaladni !
Én sem írtam be, hogy a Te leveled másfél hét után érkezett meg.
Szánalmas vagy !!!! Az én becsületem nem 2800,- Ft - ot ér !!!!!!
(Az utolsó mondatban....) szóval ő nem küldte a fürdőbelépőt...
Szóval ne küldjetek előre neki cserét.
Szóval ne küldjetek előre neki cserét.
küldtem=küldte
Kaptam egy két emailt általában ő "nem szokta megkapni" a küldeményeket.... 2db nívea blokkot küldtem, hát csak túlélem vhogy...
Mondjuk azt már nehezebben, h. nem küldtem a fürdőbelépőt...
Mondjuk azt már nehezebben, h. nem küldtem a fürdőbelépőt...
Ez megegyezés kérdése.
Előre postázást olyantól szoktak kérni, aki még nem bizonyított.
Előre postázást olyantól szoktak kérni, aki még nem bizonyított.
nekem az furcsa, hogy feladom a cserét másnap, pl. 3-i bélyegzővel, majd megkapom a cserét min. 1 hét múlva, rajta pl. 7-i bélyegzővel. Most addig nem adja fel a cserepartner, amíg ő meg nem kapja az enyémet? Mi lenne, ha én is megvárnám, amíg ő is feladja? Akkor nem adnánk fel, várnánk mind a ketten egymásra.
Jó akkor veletlen az én cserem is eltunt a postán meg az ő cseréje is. Egy időben... Van ilyen...
Paintuci
Minimum 8 éve itt van a fórumon.
Minimum 8 éve itt van a fórumon.
Paintuci ! IGEN
Ismerős az a név Nektek h. angyal 1960? angelne@freemail.hu? Angelne Alex?
Nincs is pénzem olyanra ami nem tuti... leadva a név a listában... hát hány olyan volt évek alatt h. nincs a listában a név???? Aztán még én jövök ki rosszul... mert még be se tudom bizonyítani...
Kicsit más szemszögből is látni kell, nem csak nézni...
Jó ha nincs 3 új neved... akkor 3 szalag lesz a karomon... nincs jobb ötletem...
Én meg elférek itt a feketelistában 1szer volt rólam itt szó amikor nem adtam fel cserét, mert apát vittem kórházba....
Kicsit más szemszögből is látni kell, nem csak nézni...
Jó ha nincs 3 új neved... akkor 3 szalag lesz a karomon... nincs jobb ötletem...
Én meg elférek itt a feketelistában 1szer volt rólam itt szó amikor nem adtam fel cserét, mert apát vittem kórházba....
Minden vevő az utolsó pillanatban kapkod... nem csökken az esély...
Beszélj a nővel...
Ha nem megy... akkor 3 szalagot fogok a saját karomra rátetetni...
Most már elegem van a fesztiválokból... remélem Henkel-Szigetnél nem nyerek semmit...
Beszélj a nővel...
Ha nem megy... akkor 3 szalagot fogok a saját karomra rátetetni...
Most már elegem van a fesztiválokból... remélem Henkel-Szigetnél nem nyerek semmit...
A csaj elérhetőségét már rég megadtam neked az esetleges probléma miatt.
"Kell 3 új név."Tényleg?Te sem tudtál szerezni egyetlen vevőt sem,akkor én honnan kerítsek hirtelen 3-at?
Az meg hogy csak a fesztivál után fizess már bocsáss meg,az én ötletem volt.Te csak azt mondtad,most nincs pénzed.
"Kell 3 új név."Tényleg?Te sem tudtál szerezni egyetlen vevőt sem,akkor én honnan kerítsek hirtelen 3-at?
Az meg hogy csak a fesztivál után fizess már bocsáss meg,az én ötletem volt.Te csak azt mondtad,most nincs pénzed.
Voltak a saját neveink,amiután másik 3-at megadtam.Rákérdezett a nő,hogy végleges?Mert ezeket fogja leadni.Megtörtént.Szerinted mennyi az esély arra,hogy leghamarabb hétfőn( ha elérném a nőt),megkérdezném,hogy lehet -e még egyszer változtatni,de persze még neveket nem tudok,meg lehet nem is fogok,mert 2 nappal előtte már végképp lecsökken az esély az eladásra...esélytelen az egész.
Ad meg a Nádudvaris csaj elérhetőségét...
Nem hisztizni kell, hanem problémát megoldani... kell 3 új név...
Persze h. addig nem fizetek ki semmit, és ha nincs a listában ahogy szokott?
Visszautaltad volna a pénzt?
Nem hisztizni kell, hanem problémát megoldani... kell 3 új név...
Persze h. addig nem fizetek ki semmit, és ha nincs a listában ahogy szokott?
Visszautaltad volna a pénzt?