Hűtőmágnes
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 255 oldal |
Cserém is van belőlük.
Keresek Surprise drinks üdítős hűtőmágneseket (kindertojáshoz hasonló dobozka van rajtuk).
Sziasztok!
Vadonat új Pom-Bar és paula hűtőmágnesek eladók vagy cserélhetők, ha valakit érdekel.
Vadonat új Pom-Bar és paula hűtőmágnesek eladók vagy cserélhetők, ha valakit érdekel.
A 2018-as téli, világítós Pöttyös hűtőmágnes sorozatból a felhőst cserélném a sorozat másik tagjára.
Szia Dina!
SÁGA hűtőmágnesekből tudnánk e valamit cserélni, ha érdekel megírom ami van nekem.
Üdv. Marika
Horeczkiné.marika@gmail.com
SÁGA hűtőmágnesekből tudnánk e valamit cserélni, ha érdekel megírom ami van nekem.
Üdv. Marika
Horeczkiné.marika@gmail.com
A SÁGA Fini Mini virslikhez csomagolt Magyarország megyéi és városai hűtőmágnesekből cserélnék akit érdekel.
Gmail:horeczkine.marika@gmail.com
Gmail:horeczkine.marika@gmail.com
A SÁGA Fini Mini virslikhez csomagolt Magyarország megyéi és városai hűtőmágnesekből cserélnék akit érdekel.
Baba hűtő mágneseim vannak.
agnes.lenkefi@gmail.com
agnes.lenkefi@gmail.com
Dina8152!
Írj, a te email címed nem publikus.
Írj, a te email címed nem publikus.
Szia, nekem is vannak Magyarország megyéi hűtőmágnesek, cserélnék is.
Rómeó és Júlia musical hűtőmágneseim vannak 1000Ft/db+pk
Eladó Kinder Paradiso, Kinder Pingvin, sörnyitó delfin, Medve sajt, Herbária, 2 db Negro, Coca-cola, Szerencsejáték 4 levelű lóhere, Sviley, e-on, Békés megye, Delikat 8, Aqua-sol Hajdúszoboszló, Üdüljön Vésztőn, Nitra, Orosháza Gyopárosfürdő, 2 db Országgyűlési választás 2014, 04. 6. Magyarország jobban teljesít Fidesz - hűtőmágnesek Budapesten. Ki mit adna értük?
Szia, nekem is vannak Sága Magyarország megyéi hűtőmágneseim, és keresek is, ha még aktuális neked. Cserélhetünk. Klaudia
Szia, nekem is vannak Sága Magyarország megyéi hűtőmágneseim, és keresek is, ha még aktuális neked. Cserélhetünk. Klaudia
teni: nekem van pár, egyeztessünk.
Velencei - tó 2x, Kecskemét 4x, Hortobágy 3x, Eger 2x.
Ha bárki cserélne írjon légyszi.
Velencei - tó 2x, Kecskemét 4x, Hortobágy 3x, Eger 2x.
Ha bárki cserélne írjon légyszi.
A Sága Fini Mini&Go virslikhez hűtőmágnes sorozat van csomagolva. Magyarország megyéi és azok nevezetességei vannak rajta. Nagyon jól néznek ki, de a neten nem találom a promóciót.
Cserélnék és vennék is, ha lesz valakinek.
Cserélnék és vennék is, ha lesz valakinek.
A Pizza Monkey is ad/küld a pizzák mellé hűtőmágnest.
Pizza 🍕 Kingben új hűtőmágnes világoszöld háttér Kuki műsorvezető rajta.
A Vénusz sütőmargarinhoz 4 féle mágneses könyvjelző van csomagolva.
Keresek Pöttyös sötétben világító hűtőmágnest. Karácsony előtt lehetett kapni néhány üzletláncban.