Sürgős segítségkérés
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 886 oldal |
rigop, jojó! Köszönöm szépen!
marcsi8 nem jó ,ne töltsd fel
csak a LINDT Lindor kiírás jó /termék vagy rá kell iratni ,bolti bélyegző ,aláírás ,így fogadják el ./kérdeztem és ezt a választ kaptam .
csak a LINDT Lindor kiírás jó /termék vagy rá kell iratni ,bolti bélyegző ,aláírás ,így fogadják el ./kérdeztem és ezt a választ kaptam .
marcsi8: nem töltheted fel, hisz az a termék nem Lindor
A Lindor játékba feltölthetem a Lindt excelence blokkot vagy az nem jó?
Gyógyulj meg, minél hamarabb! Szívesen, máskor is!
Selyemakac nagyon köszi a megfejtést sajnos kórházban voltam ezért csak most írok
gyemant
Ha máskor segítséget kérsz, akkor tedd publikussá a címedet vagy használd a címzett fórumon megadott címét!
Ha máskor segítséget kérsz, akkor tedd publikussá a címedet vagy használd a címzett fórumon megadott címét!
Beszéljétek le róla, hogy éjjel ezzel adjon szerenádot nekem.
Sziasztok. A Kardoskúti ovisok beneveztek egy rajz versenyre. Egyenlőre a második helyen vagyunk csak. Szeretnék kérni szavazatokat a képre kattintva.
A Kardoskúzi Napköziotthonos Óvoda nagycsoportosainak . Holnap 29.-én 2 óráig tart a verseny. Köszönöm Márta
https://www.facebook.com/share/p/cyejXUkZPezrmESu
/
A Kardoskúzi Napköziotthonos Óvoda nagycsoportosainak . Holnap 29.-én 2 óráig tart a verseny. Köszönöm Márta
https://www.facebook.com/share/p/cyejXUkZPezrmESu
/
Kedves Selyemakác!
Írtam a kereszrejtvenyek fórumba Neked de látom nem 9lvastad! Ismét kemény dió bajom van ha tudnál segíteni megköszönnem
Írtam a kereszrejtvenyek fórumba Neked de látom nem 9lvastad! Ismét kemény dió bajom van ha tudnál segíteni megköszönnem
2 db Pick kódot szeretnék kérni kölcsön valakitől még a mai napon.
Holnap viszonoznám!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Holnap viszonoznám!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
https://erdmost.hu/2024/10/04/jotekonysagi-sutivasar-
gergoert-a-magyarok-erdi-vasaran
Gergőn és családján a Szülők Fóruma Egyesületen keresztül is segíthetünk, a 11742135-20081359-00000000 számlaszámra való utalással (közlemény: Gergő).
gergoert-a-magyarok-erdi-vasaran
Gergőn és családján a Szülők Fóruma Egyesületen keresztül is segíthetünk, a 11742135-20081359-00000000 számlaszámra való utalással (közlemény: Gergő).
Urulógiával kell beszélni. El kell mondani a körülményeket. Ők ismerik igazán a lehetőségeket.
Tudnátok tanácsot adni kicsit sem nyereményes témában? Hátha van köztünk hozzáértő vagy gyógyszerész. 85 éves kerekesszékes hölgy (idősotthonban lakik) eddig tépőzáras pelenkát használt, de bugyi pelenkát szeretne.
1. én arról hallottam, hogy nem járóképesnek ezt nem lehet receptre íratni
2. eddig kb. 2500-4000 Ft/hó volt az ára, létezik egyáltalán olyan bugyi pelenka amit támogatottként felírhat szakorvos?
Köszönöm szépen ha hozzáértők vagy a témában jártasak tudnak tanácsot adni.
1. én arról hallottam, hogy nem járóképesnek ezt nem lehet receptre íratni
2. eddig kb. 2500-4000 Ft/hó volt az ára, létezik egyáltalán olyan bugyi pelenka amit támogatottként felírhat szakorvos?
Köszönöm szépen ha hozzáértők vagy a témában jártasak tudnak tanácsot adni.
Létavértesi Fórumos van köztünk ?
Sziasztok kemény dió 8.sz borítólap megfejtése meg van valakinek?
Köszi
Köszi
+ 1 szavazat az időképre.
Ott is szerintem a radarképet/radarvideót érdemes nézni.
Én is azt szoktam, hogy lássam, kb. mikorra várható eső, szél, vihar, illetve kb. mikor halad át felettünk. Azon azért elég jól nyomon lehet követni.
Ott is szerintem a radarképet/radarvideót érdemes nézni.
Én is azt szoktam, hogy lássam, kb. mikorra várható eső, szél, vihar, illetve kb. mikor halad át felettünk. Azon azért elég jól nyomon lehet követni.
Igen,pld helyi lakos
Annál hitelesebbet?
KÖSZÖNÖM MÁR KAPTAM MAILBAN!