Sziasztok, ha lenne valakinek felnőtt bugyipelenkája ,jelezze nekem ! Köszönöm .
💩❤️
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 891 oldal |
jelszavamat 😆
Sziasztok! (sada?)
Belépesi problémám van . Elfelejtettem a jelszómat.A laptop és az új telefonom nem enged be. Az elfelejtett jelszóra mentem ,azt írta,hogy az e-mailre kikűldésre került. Nem kaptam semmit.Most a régi telómról ,amit már nem használok,tudtam belépni ,ott el volt mentve a jelszó.
köszi
Belépesi problémám van . Elfelejtettem a jelszómat.A laptop és az új telefonom nem enged be. Az elfelejtett jelszóra mentem ,azt írta,hogy az e-mailre kikűldésre került. Nem kaptam semmit.Most a régi telómról ,amit már nem használok,tudtam belépni ,ott el volt mentve a jelszó.
köszi
Nagyon szépen köszönöm :

gabi22:7dayspromo@mito.hu
Kedves csoport tagok! Segítséget szeretnék kérni! A 7DAYS nyereményjátékon nyertem egy wizz air 50 000 Ft-os utalványt, de sajnos kitöröltem az emailt. Valaki esetleg megtudná nekem írni az email címet amiről az utalvány érkezett? Előre is köszönöm a segtséget 

Köszönöm, már nem aktuális ! 

Segítséget szeretnék kérni!
Bocsi, ha volt már szó róla...
Lidl Coca Cola játék egyik bögészőből sem megy.
Sőt Avast fenyegetést jelez....
https://cocacolajatek.hu/
Köszönöm előre is!
Bocsi, ha volt már szó róla...
Lidl Coca Cola játék egyik bögészőből sem megy.
Sőt Avast fenyegetést jelez....
https://cocacolajatek.hu/
Köszönöm előre is!

MOZAIKKERESŐ játékhoz szeretnék régebbi kódokat (2025.12.15 és 12.30 közötti újságokban szereplőket). Nekem ezek vannak:
8609 (9. mozaikkód)
5410 (10. mozaikkód)
5111 (11. mozaikkód)
A pályázathoz szükséges 2 havi előfizetésem természetesen megvan, de szükségem lenne még legalább 7 db kódra. Előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki tud segíteni!
8609 (9. mozaikkód)
5410 (10. mozaikkód)
5111 (11. mozaikkód)
A pályázathoz szükséges 2 havi előfizetésem természetesen megvan, de szükségem lenne még legalább 7 db kódra. Előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Köszönöm a válaszokat.
A magyar és a "magyar és finom" 2 külön márka, ideje beletorődnöd.
Mármint abban, hogy más a csomagolás. De a gyártója is más.
Igaza van. A Magyar Kefírt az Alföldi Tej gyártja, a Magyar és finom kefírt pedig a Fino-food. De javítsatok ki, ha tévedek.
DE ,IGEN OK TUDOM,DE OLYAN VAN A BOLTBAN AMIE AZ VAN ÍRVA MAGYAR ÉS FINOM,A BOLTOS AZT MONDJA EZ IS AZ,DE MÁS A CSOMAGOÉÁS
Egyébként beírod a google-be, hogy Magyar kefír EAN kód, kiadja.
Vagy 3 hete is kérdezted. Azóta sem jártál boltban? 

140g-os Magyar kefír vonalkódját megírná valaki ? Köszönöm szépen.
Jelentkezett Paintuci, köszönöm már nem kell a teló szám.
vido56
lehet nem működik az e-mailed?
lehet nem működik az e-mailed?
Paintuci, Vidi Erika telószámára sürgősen szükségem lenne! Tud valaki segíteni? Előre jötta közös ügyünk! Értesítenem kellene.