Aztaaa.
Na így azért már gáz a dolog.
Zárt rendszer, ez klassz... Nehogy már az informatikus nem tudná megkeresni a dolgokat. Nem "belenyúlni" kell, hanem utána nézni.
Vagy én értem rosszul ?
Sajnos pontosan ez történt, de nem néznek utána a problémának, mert szerintük ez egy zárt rendszer, ami tévedhetetlen. Inkább pótnyertest fognak kiértesíteni.
Történt már valakivel hasonló eset a Maxxonnál?
De szerintük ŐK nem tévednek.
Szervezők ezt kérik és nem a te feltöltésed ?
Szerintem nekik kellene jelezned, ha így van... Valószínűleg összecseréltek valamit....
Kedves Játékosok! Kérem szépen jelentkezzen az a játékos, aki a CBA - Magyar termék játékában ezekkel az adatokkal töltött fel blokkot: AP23402010 0778/00082 2025.03.07. 14:23 Szeged/Nova.
Sürgős lenne a dolog!!! Köszönöm szépen előre is!
Kedves Sada!
Megtörtént, elnézést, máshogy nehezen működik.
Első lépésben jó lenne, ha a profilodban elérhetővé tennéd az e-mail címedet.
bakicsipi 2025-04-10 :: 09:34
Sziasztok!
Végtelenül hálás lennék, ha valaki segítene!
Napi nyereményt nyertem, a 7Days játékon és névre szólónak írja a páros belépőt(nem átruházható).
Van valakinek tapasztalata az ilyen típusú nyereményeknél?
El szeretném adni/ajándékozni...
Köszönöm a választ!
Kedves Sada, írtam privátban.
Kedves Játékosok! Tudja esetleg valaki közületek, hogy ez az AP kód (AP23402010) melyik CBA -hoz tartozik? Sajnos nem találom a blokkot. Sürgős lenne rátalálnom az üzletre!
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is!
marcsi8:sehogy,elbuktad. Én is így jártam
Hogy tudom feltölteni a Mizo nyertes blokkot ha közös a bankszámlánk?Az enyém elfogadta,de a férjemnek azt írta ki hogy ezt a kártyát már regisztrálták. Írtam nekik de nem reagálnak.
most jött egy email hogy elrontották az összes feltöltött blokkot küldjük el nekik , ez komoly nem tudják megmondani melyikkel nyertünk ??
Gondolom igen. Talán december 28 vagy 29-én értesítettek.
weber! A napi nyerteseket folyamatosan értesítették a játék ideje alatt?
Mert nyerteslista hiányában ez sem derült ki az oldalon.
sada:köszi,de e-mailt cím van
Én is nyertem. Ja nem.
De egyébként napit azt nyertem, 2 nap múlva válaszoltak.
Én is nyertem , és ugyan ez
Korábbi hozzászólások