angyal1960
lehet már késve ,de
magazinrejtveny@blikk.hu
everydayme.hu oldalon az oldspice játéknál 1x játszottam és újabb blokkot akartam feltölteni,ezt írta ki:
"Hoppá, úgy tűnik, hogy már részt vett ebben a kampányban, vagy elérte a nevezések maximális számát."
2 böngészőben is próbáltam,de ugyanaz a szöveg.
Van valami megoldás,hogy tudjak még játszani vele, vagy csak 1 blokkal lehet összesen?
Regisztráció/ bejelentkezés, beküldés
Anyoka , köszönöm, azt tudom,hogy @ kell.
angyal
Mert ez nem egy email cím. Ez egy weboldal címe. Az email címben @ van.
Sziasztok.
A Kiskegyed nyereményjáték beküldésének a címe nektek meg van ?
Nekem nem küldi el a levelet erre a címre : kiskegyed.hu/jatek
Köszönöm, ha segítesz.
Szia selyemakàc megkaptam köszönöm szépen az önzetlenséged
selyemakác 2025-04-28 :: 07:24
Szia, válaszoltam is!
Sekyemakác elküldtem megkaptad?
Hogyne tudnád. Ott van a neve alatt, mint mindenkinek, akinek nem szürke a nicje, mert a profiljában kipipálta az e-mail címet.
Kedves selyemakác
Köszi a választ de nem tudom az email cimed
Kedves selyemakác
Köszi a választ de nem tudom az email cimed
Kedves Gyémánt! Az e-mail címemre küld el a borító fényképét, mert már ezeket az újságokat leadtam egy szoc. otthonba!
Kedves Selyemakác!
Kemény dió 4. Sz borító ban tudnál segíteni.? Kōszi
Aztaaa.
Na így azért már gáz a dolog.
Zárt rendszer, ez klassz... Nehogy már az informatikus nem tudná megkeresni a dolgokat. Nem "belenyúlni" kell, hanem utána nézni.
Vagy én értem rosszul ?
Sajnos pontosan ez történt, de nem néznek utána a problémának, mert szerintük ez egy zárt rendszer, ami tévedhetetlen. Inkább pótnyertest fognak kiértesíteni.
Történt már valakivel hasonló eset a Maxxonnál?
De szerintük ŐK nem tévednek.
Szervezők ezt kérik és nem a te feltöltésed ?
Szerintem nekik kellene jelezned, ha így van... Valószínűleg összecseréltek valamit....
Kedves Játékosok! Kérem szépen jelentkezzen az a játékos, aki a CBA - Magyar termék játékában ezekkel az adatokkal töltött fel blokkot: AP23402010 0778/00082 2025.03.07. 14:23 Szeged/Nova.
Sürgős lenne a dolog!!! Köszönöm szépen előre is!
Kedves Sada!
Megtörtént, elnézést, máshogy nehezen működik.
Korábbi hozzászólások