De azért köszi... :-*
Sürgős segítségkérés
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 884 oldal |
Minden titok, de már megoldva...
Paintuci
En szivesen kolcson adnam demost nem jarok Mislolcrol Pestre Mit lehet s hogyan nyerni de csak ha nem titok
En szivesen kolcson adnam demost nem jarok Mislolcrol Pestre Mit lehet s hogyan nyerni de csak ha nem titok
Kemény dió 8.sz borîtólap megvan valakine kérhetem ? köszi
Van vkinek olyan okostelefonja ami NFC képes? Azaz lehet vele fizetni. Olyan kellene nekem pár vásárlás erejéig nem ingyen kérném a segítséget.
Feri! Koszonom a hozzászólást! Most sikerült!!!!!
A blokk alatt van egy kis hely, kattintgass oda.
Oda kell írni az adatokat.
Írja is, hogy töltsd fel a blokkot ÉS add meg a nyugta adatait.
Na gutenáKt.
Oda kell írni az adatokat.
Írja is, hogy töltsd fel a blokkot ÉS add meg a nyugta adatait.
Na gutenáKt.
Pityesz! Csak fotó?? Így töltötted te is????
Feri! Koszonom! Regisztraltam, feltöltöttem a képet , de ezután nem volt hova beírni a blokk adatait, nem tudtam tovább lépni. Lehet a gépemmmel van hiba?!
Először regisztrálj az Everydayme oldalon.
Ha beléptél, keresd meg a játékot.
Feltöltöd a blokk képét + be kell alatta pötyögni a nyugta adatait is.
Mint minden evridéjmís játékon.
Ha beléptél, keresd meg a játékot.
Feltöltöd a blokk képét + be kell alatta pötyögni a nyugta adatait is.
Mint minden evridéjmís játékon.
csungfu
igen csak fotó .
igen csak fotó .
Szeretném megkérdezni, hogy tesco P &G jateknal csak a fotót kérik? Az adatokat nem tudom feltölteni , csak a blokk képet! Nem értem?!Koszonom, ha valaki válaszol!
Kedves anyoka!
Ha nem néztél egy részt sem a Csillagkapu sorozatból akkor amit írok egy rébusz de remélve,hogy esetleg mégis akkor szeretném írni,hogy nem Én neveztelek Banyának hanem az a rohadék goa'uld aki belebujt tegnap a Roseba.Azóta már ki lett tekerve a nyaka a rohadék kis neveletlen parazitának. Fogad elnézés kérésemet és kézcsókomat!
Ha nem néztél egy részt sem a Csillagkapu sorozatból akkor amit írok egy rébusz de remélve,hogy esetleg mégis akkor szeretném írni,hogy nem Én neveztelek Banyának hanem az a rohadék goa'uld aki belebujt tegnap a Roseba.Azóta már ki lett tekerve a nyaka a rohadék kis neveletlen parazitának. Fogad elnézés kérésemet és kézcsókomat!
Banya! Teged plane nem kerdezett senki! Onzetlenul segitettem egyik esetben sem kertem v vartam el semmit! Legyszi marca telefonba szoljsk bele!
Kedves SzF.!
Azért van ám stílusod....
Egyrészt időt sem hagytál letti-nek mondjuk...
Ördöglakat meg azért nem köszönt meg semmit, mert neki kb. vasárnap éjfélig lett volna segítség a blokkod, hétfőn az már csak max. popó törlésre volt jó, nem az előtte heti feltöltésre...
Egyébként senki sem kérte a TE segítséged, ha meg adod, akkor önzetlenül tedd!!!
Azért van ám stílusod....
Egyrészt időt sem hagytál letti-nek mondjuk...
Ördöglakat meg azért nem köszönt meg semmit, mert neki kb. vasárnap éjfélig lett volna segítség a blokkod, hétfőn az már csak max. popó törlésre volt jó, nem az előtte heti feltöltésre...
Egyébként senki sem kérte a TE segítséged, ha meg adod, akkor önzetlenül tedd!!!
SzerencsésFlótás és Púder, köszönöm szépen a segítségeteket. Megpróbálom úgy, ahogy írtátok, remélem sikerülni fog.
Még egyszer köszi!
Még egyszer köszi!
Nekem a telefonon van céges outlook, lefotózom, elküldöm magamnak, az outlook felteszi a kérdést, hogy akarom-e kicsinyíteni.
Letti
A blokkok persze nem volt 5 MB.
Esetleg képernyő fotó a blokkról?
Most készítettem egy 2,5 megásból 430 kb.
Még olvasható.
A blokkok persze nem volt 5 MB.
Esetleg képernyő fotó a blokkról?
Most készítettem egy 2,5 megásból 430 kb.
Még olvasható.
Letti
Egy hete töltöttem, fotóztam és a mentett
képek közt kiválasztottam és feltöltöttem.
Nem volt probléma.
Remélem tudtam segíteni.
Egy hete töltöttem, fotóztam és a mentett
képek közt kiválasztottam és feltöltöttem.
Nem volt probléma.
Remélem tudtam segíteni.
Komolyan! Itt van vége! Semmilyen segítségkérésre nem reagálok a jövőben! Bakker az egyik blokkot kér mire feltúrok mindent előkeresem elküldöm és egy köszönömöt nem tud kinyögni a másiknak adom a bevált jótanácsot és dettó! Nincs sértődöttség mert annál azért th@k@seb vagyok - de na! Hát elmentek a 3.14 cs@ba!!