szem
Nemcsak Lázárék szoktak duplázni, a coopos játékban is van jónéhány láncnyertes.
Szerintem egyszerűen sok pályázatot küldenek be, és talán ezért is húzzák ki őket. Ráadásul, ha már az előző játékon nyertek több coopos utalványt, akkor a következő hónapban újra vesznek bőven, hátha nyernek újra. Én általában 3-4 pályázatot küldök be egy-egy blokkos játékhoz és talán ezért nem nyerek zsinórban.
Ha - az a meleg kabát - lenne, akkor ezt túl nyilvánvalóan csinálnák.
Sziasztok,
a 2006. febr 1-11 es CBA akciós újságban láttam a knorrnak egy játékát, Tavaszváró nyereményeső jeligével.
Tud valaki erről pontosabb infót? Konkrétan nem a garantált ajándék érdekelne, hanem a fönyeremény (1millió ft), csak az újságban ennek a megpályázásáról nem írtak semmit, és a honlapjukon sincs infó.
Köszi előre is a segítséget!
Jóhiszeműen feltételezem, hogy nincs rokonság, de akkor sem esik jól olvasni a Lázár nevet a CBA nyertesei között, annak fényében, hogy a Lázár fivéreké a CBA bizonyos tulajdonhányada:
http://www.fn.hu/index.php?cid=61188
Pláne láncnyertesként, ekkora nyereményekkel :O
thiefman: vagy nem mázli.
Ja és szomorúan vettem tudomásul, hogy Takácsék meg a Szopóék most nem nyertek.
CBA oldalán fennt vannak a decemberi nyertesek
Azért nem semmi mázli kell ahhoz, hogy a Lázár Péterné, Kisbajcs-Szőgye most 1.000.000 Ft-tal feltöltött bankkártyát nyert, tavaly októberben meg egy autót.
Szerintem átálltak már a Coopra, mintha úgy rémlene, hogy ott nyertek nemrég :|
Igazad van, róluk megfeledkeztem
thiefman!
És mi lesz Szopóékkal?????
Legalább nem idegesítjük magunkat a "tiszta és becsületes sorsolásuk"
láttán
De mi lesz az Anarcsiakkal?
Megjött az új CBA rú. Tényleg nincs benne játék. :(
Mit fogunk eztán szidni? ;)
Régi szép időkben még én is nyertem a cba-ban még autót is, de idén biza semmit, szerintem engem mindig mellé raktak. de mindig többb van aki nem nyer mint nyer. Fóka hal meg a matematika.
Lerta!
Előszöris üdv a csapatban!
Aztán meg nagy nagy gratu a kocsihoz...:)
Szasztok!Egy ideje olvasgatlak benneteket-új vagyok(dettó fanatikus)-most szólok be először:na nem a CBA védelmében,de az utsó 6 Citroen egyikét mi nyertük,és tavaly is leesett 1/50e-s bkártya.Szóval nem feladni!(A postai feladás mellett szólt régen az 1.beküldők nyereménye.)
Sziasztok.Sokszor benézek hozzátok,ritkán írok is.Most teljesen ledöbbentem,végigolvasva a sorsolásokkal kapcsolatos dolgokat.Hihetetlen,hogy megmerik engedni ezt a lazaságot a pályázatok összegyűjtésénél és a sorsolásnál!!!!Egyszerűen hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor a CBA-nál ismét a dolgozók ismerőseinek lesz a legtöbb pontja....... (Főleg vidéken, sógor-koma).
Beirtam akkor a negatívba. Karácsony előtt volt, hogy észrevettem hogy kint van a nov 1-30 közötti játék doboza, amin wellnesst lehetett nyerni. Ráadásul én is dobtam be oda pályázatot...
Nézem a dobozt, amint rajta volt, hogy sorsolás december 15-én. Na az akkor már elmúlt:(
Kértem a panaszkönyvet, és jól beleirtam a magamét. Állítólag fognak válaszolni... de hát erre mit lehet? Na szóval ez volt az Interspar az Árkádban.
Korábbi hozzászólások