Nokia20Lives
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 6 oldal |
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=21202211054114
Szia tikana!
Örülök, ogy nem bántottalak meg és annak is, hogy végre a saját nevden, még ha nem is a nicken szerepel a beírásod! :D
Örülök, ogy nem bántottalak meg és annak is, hogy végre a saját nevden, még ha nem is a nicken szerepel a beírásod! :D
star9:
Dehogy bántottál meg. Örülök, hogy segíteni akartál.
Amúgy már kijavították, bár a valódi nevemre és nem a nickre, de nem baj.
Dehogy bántottál meg. Örülök, hogy segíteni akartál.
Amúgy már kijavították, bár a valódi nevemre és nem a nickre, de nem baj.
Köszi! Nálam 20 élet + a döntő maradt meg, nem tudom, miért :-/
a 20. élet a döntő lesz október 12-én vagy 13-án. nem olvastok FAQ-t? ott van az oldalon :-/
Aki a legelejétől játszik a Nokiaval, és eljutott már a 20. életig, le tudta azt játszani, volt ott valami? Én se tegnap se ma nem kaptam 20. életet :(
Szerintetek ki a legesélyesebb a robogo megnyerésére?
legalább 1 hete nem játszottam....
mia: ugyanabban a cipőben járunk:)
valahogy fogyott a lenduletből.
valahogy fogyott a lenduletből.
Bocsika tikana, nem akartalak megbántani, csak segíteni szerettem volna!
:) ne haragudj!
:) ne haragudj!
Ja, most látom, hogy valami Zolika nevén jelent meg. Pedig én írtam.
Rondapocoknál az én nevemen van 20lives.atw.hu
Ez a plagizálás, vagy kopírozás, vagy mi a szösz. Szóról szóra ugyan az és nem az én nevemen van :(
Rondapocoknál az én nevemen van 20lives.atw.hu
Ez a plagizálás, vagy kopírozás, vagy mi a szösz. Szóról szóra ugyan az és nem az én nevemen van :(
Persze, hogy ott a testőr! Én írtam. De azért kösz a segíteni akarást :))
Kerekecske 1! A légikísérő is rajta van ezen az oldalon, amit az előbb beírtam!
Sziasztok! Nézzétek meg itt a testőrt, mert itt rajta van:http://nokia-game.fw.hu/.
Már egy pár napja nem játszottam a Nokia20lives-on. Vhogy nem érzek semmilyen motivációt:( Ti hogy vagytok ezzel?
Tikana, köszi a tippet...már kétszer zártam be az ablakot... :o) Még nem sikerült végigjátszanom. :(
Nem, sajnos. Én ma testőr voltam, az sincs sehol. Bátorság, vágj bele, s ha úgy érzed veszett az ügy zárd be az ablakot.
Zoe Brooks-légikísérő vagyok ma, de sehol nem találok infót róla előlegben/ egyik linken sem/, mielőtt belevágnék.Tudtok segíteni?
most játszottam.
Sziasztok sajnos még nekem nem jött be a játék.Szeretnék visszajelzést hogy kinek jó a játék. köszi.