Nagyobb nyeremény - vásárlás nélkül
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 2 oldal |
köszi bocs nem néztem a beirás dátumát
Cigis játékok már kb. 2 éve nincsenek, és nem is lesznek.
Csináltak rá egy törvényt, hogy ne legyen játék dohánytermékekkel.
Csináltak rá egy törvényt, hogy ne legyen játék dohánytermékekkel.
a cigis játékokra ha lehetne meghivót vagy cimet ha lehet mindháromra köszi
Fáreó
Igazad van, engem már zaklatta,k alig tudtam lerázni a nőt, mindenáron találkozni akart velem
Igazad van, engem már zaklatta,k alig tudtam lerázni a nőt, mindenáron találkozni akart velem
Figyelő neten pár hétig naponta laptopot sorsolnak egy egyszerü kérdés megválaszolására.
www.fn.hu
www.fn.hu
Ez lemaradt: " a nyereménysorsoláson való részvétel nem kötelezi " Önt...
ki!
" Önt semmilyen termék vagy szolgáltatás megvásárlására. "
Az.lehet,csak zaklatni fognak,és méghozzá nem is telefonon,hanem személyesen,ami még rosszabb! :(( Én ezt a játékot kihagynám,de másoknak sok sikert!
" Önt semmilyen termék vagy szolgáltatás megvásárlására. "
Az.lehet,csak zaklatni fognak,és méghozzá nem is telefonon,hanem személyesen,ami még rosszabb! :(( Én ezt a játékot kihagynám,de másoknak sok sikert!
http://www.nyugdijasevek.hu/regisztracio.php
Minden regisztrált, aki elfogadja az adatvédelmi elveket, részt vesz november 3-i sorsoláson, melyen 3 svájci utazás és 5 db fotel kerül kisorsolásra!
Feltétel: hozzájárulni, hogy a Generali-Providencia Biztosító Rt. munkatársa kötelezettség nélkül megkeressen egy előre egyeztetett időpontban, és bemutassa a cég Nyugdíjprogramját.
A regisztráció és a nyereménysorsoláson való részvétel nem kötelezi Önt semmilyen termék vagy szolgáltatás megvásárlására.
Minden regisztrált, aki elfogadja az adatvédelmi elveket, részt vesz november 3-i sorsoláson, melyen 3 svájci utazás és 5 db fotel kerül kisorsolásra!
Feltétel: hozzájárulni, hogy a Generali-Providencia Biztosító Rt. munkatársa kötelezettség nélkül megkeressen egy előre egyeztetett időpontban, és bemutassa a cég Nyugdíjprogramját.
A regisztráció és a nyereménysorsoláson való részvétel nem kötelezi Önt semmilyen termék vagy szolgáltatás megvásárlására.
az volt...
kértelenül=kéretlenül :)
Macskusz:
Csak pár embernek küldtem, aki már játszik cigis játékon.. Egyébként én is kaptam kértelenül meghívót, pedig regisztrálva vagyok... Lehet, hogy hülye ötlet volt, bocs...
Csak pár embernek küldtem, aki már játszik cigis játékon.. Egyébként én is kaptam kértelenül meghívót, pedig regisztrálva vagyok... Lehet, hogy hülye ötlet volt, bocs...
recoil
Megmondanád milyen jogon küldözgetsz kéretlenül a fórumosoknak meghívókat??????????????? :((
Megmondanád milyen jogon küldözgetsz kéretlenül a fórumosoknak meghívókat??????????????? :((
Camel is vásárlás nélküli. Meghívót tudok küldeni a játékhoz...
Focus
http://www.cif.hu/jatek_nyito :)
http://www.cif.hu/jatek_nyito :)
Ok. sorry... ezt nem tudtam!
Ez esetben valaki át tudná nekem emilben küldeni? Millió köszönet előre is!
Ez esetben valaki át tudná nekem emilben küldeni? Millió köszönet előre is!
Cigis játékok nem publikálhatók!
Pall Mall és Marlboro is vásárlás nélküli?? (én eddig ezeket nem is néztem, mert nem dohányzom)
Át tudnátok küldeni a játékleírást? (neadjisten beilleszteni ide erre az oldalra, mert végülis ez ezért jött létre, nem?:)))
köszi!
Át tudnátok küldeni a játékleírást? (neadjisten beilleszteni ide erre az oldalra, mert végülis ez ezért jött létre, nem?:)))
köszi!
Mi ez a Cif? Sajna nem találom. Köszi.
És a Cif is, de az már régen megy.