Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 26 oldal |
Bocs ezt nem ide akartam írni
Sajnos én sem nyertem:(
15.-étől kezdve 5 olyan időpontban is küldtem be, melyen még nincs kiírva nyertes.
15.-étől kezdve 5 olyan időpontban is küldtem be, melyen még nincs kiírva nyertes.
Nagyon szívesen!
Aztán várom ám a fejleményeket!
Aztán várom ám a fejleményeket!
Köszi. :)
Írtam is neki. :)
Írtam is neki. :)
Sziasztok!
Ide írtam: attila.steiner@wwf.hu - ez Steiner Attila e-mail-címe, Ő a WWF-nél dolgozik, és tényleg nagyon segítőkész, az első levelemre válaszolt (nem kellett neki könyörögni, mint a MT-nak.). És szerintem érdemes megereszteni egy levelet neki, Ő majd mozgósítja a felelősöket a MT-nál, nekem úgy tűnt, hogy tartanak tőle... De tényleg, ahogy Steiner Attila írt nekem, hogy továbbítja a felelősöknek az e-mail-emet, rá 10 percre fel is vette velem a MT a kapcsolatot! Mindenesetre sok sikert!
Ide írtam: attila.steiner@wwf.hu - ez Steiner Attila e-mail-címe, Ő a WWF-nél dolgozik, és tényleg nagyon segítőkész, az első levelemre válaszolt (nem kellett neki könyörögni, mint a MT-nak.). És szerintem érdemes megereszteni egy levelet neki, Ő majd mozgósítja a felelősöket a MT-nál, nekem úgy tűnt, hogy tartanak tőle... De tényleg, ahogy Steiner Attila írt nekem, hogy továbbítja a felelősöknek az e-mail-emet, rá 10 percre fel is vette velem a MT a kapcsolatot! Mindenesetre sok sikert!
Iwettke!
Légyszi küld el nekem @-be a címet ahova írtál. :)
Légyszi küld el nekem @-be a címet ahova írtál. :)
Nekem még mindig lógnak kettővel, de én nem fogok könyörögni, hogy megkapjam a nyereményemet :(:((
Képzeljétek!
Néhány e-mail-váltás után végre tegnap megkaptam a hátizsákot! :)
Igaz, hogy a WWF-es képviselőnek is kellett írnom, de legalább Ő válaszolt...
Néhány e-mail-váltás után végre tegnap megkaptam a hátizsákot! :)
Igaz, hogy a WWF-es képviselőnek is kellett írnom, de legalább Ő válaszolt...
Nekem még mindig nem hozták / küldték ki a hátizsákomat. Kb. már vagy 10 e-mailt írtam nekik, de nem méltatnak válaszra. Ma már betettem a WWF-et is másolatba... kíváncsi vagyok, valaha megkapom-e... :-(((
Sziasztok!
Nem furcsa, hogy sehol nincs szó a fődíjról?! Megkérdeztem tőlük, de válaszra sem méltattak.
Tud valaki valami infót?
Nem furcsa, hogy sehol nincs szó a fődíjról?! Megkérdeztem tőlük, de válaszra sem méltattak.
Tud valaki valami infót?
Ide is egy hátizsák :)
Nem tudja valaki, hogy megvan-e már a főnyeremény nyertese?
Én is megkaptam a hátizsákot !
Megkaptam a hátizsákot! :))
MITBRILLE: Szia, én nem kaptam ilyen levelet, pedig megkaptam mindhárom ajándékot (póló, madár, táska); nem mondom, hogy átverés, de nem arról volt szó. hogy egyetlen fődíj lesz s kész?! Akkor mi ez a kisebb pénznyeremény? MInden esetre, ha kapsz, gratulálok, nekem is jól jönne ;)
Az édesapám is nyert egy hátizsákot,pedig őt csak , azért neveztem be a végén, hogy kapjak 500 pontot.Lehet, hogy már csak kevesen játszottunk?
Úgy néz ki, hogy érdemes lett volna a végén is regizni...
Úgy néz ki, hogy érdemes lett volna a végén is regizni...
Kedves Madárvédő Játékostársunk!
Örömmel értesítünk, hogy bekerültél az első 1500 résztvevő közé a
Magyar Telekom és a WWF Magyarország Orvvadászfogó játékának utolsó
fordulójában. A regisztrációban megadott postai címedre hamarosan
megérkezik az ajándékod, egy hátizsák, amelyen a "Vigyázz a madárra!"
program jelképe, egy tengelic látható.
Március végén a játékosok között kisorsolunk egy félmillió forintértékű,
a T-Pontban értékes telefonkészülékekre, vagy akár laptopra beváltható
vásárlási utalványt is.
Reméljük, hogy tetszett a játék és a továbbra is elhivatott madárvédő maradsz!
Ezúton is gratulálunk, és köszönjük a játékban való részvételedet!
Magyar Telekom
WWF Magyarország
Örömmel értesítünk, hogy bekerültél az első 1500 résztvevő közé a
Magyar Telekom és a WWF Magyarország Orvvadászfogó játékának utolsó
fordulójában. A regisztrációban megadott postai címedre hamarosan
megérkezik az ajándékod, egy hátizsák, amelyen a "Vigyázz a madárra!"
program jelképe, egy tengelic látható.
Március végén a játékosok között kisorsolunk egy félmillió forintértékű,
a T-Pontban értékes telefonkészülékekre, vagy akár laptopra beváltható
vásárlási utalványt is.
Reméljük, hogy tetszett a játék és a továbbra is elhivatott madárvédő maradsz!
Ezúton is gratulálunk, és köszönjük a játékban való részvételedet!
Magyar Telekom
WWF Magyarország
Sziasztok! A napokban kaptam egy mail-t, melyben értesítenek, hogy megnyertem a táskát. Ezt azonban a következők követték.
Mivel én mindhárom sorsoláson nyertesként kerültem ki, így bekerültem azon játékosok közé, akik között pénznyereményeket sorsoltak ki. Ezen a sorsoláson nyertesként üdvözölnek. Így 50000 ft boldog tulajdonosa vagyok.
Szép kis összeg és nagyon megfogott, azonban úgy érzem, mégis csak átverés az egész.
Kérlek benneteket, aki szintén kapott ilyen levelet, és van további információja, írjon vagy pedig küldjátek el azt a levelet, amit kapnom kellett volna, mert ez a levél nagyon gyanús, szerintem az eredetiben teljesen mást írnak.
Kösz!
Mivel én mindhárom sorsoláson nyertesként kerültem ki, így bekerültem azon játékosok közé, akik között pénznyereményeket sorsoltak ki. Ezen a sorsoláson nyertesként üdvözölnek. Így 50000 ft boldog tulajdonosa vagyok.
Szép kis összeg és nagyon megfogott, azonban úgy érzem, mégis csak átverés az egész.
Kérlek benneteket, aki szintén kapott ilyen levelet, és van további információja, írjon vagy pedig küldjátek el azt a levelet, amit kapnom kellett volna, mert ez a levél nagyon gyanús, szerintem az eredetiben teljesen mást írnak.
Kösz!
Megírtam Neked a madarak nevét.
Szisztok!
Az első pályán a három madár nevét szeretném megtutdni.
Köszönöm
Az első pályán a három madár nevét szeretném megtutdni.
Köszönöm