Nekem nem tűnt fel
Az inkább feltűnt, hogy sajnos mostanában egy csomó játékkal jártam úgy, hogy lemaradtam a határidőről...
Itt várakozott a blokk a gép mellett, mire feltöltöttem volna, addigra vége volt játéknak
Samidala,
Téged sem látni gyakran mostanában.
Nekem is ilyen gondolataim születtek.
Főleg a sok rég nem látott név kapcsán....
Végigolvastam a régebbi bejegyzéseket és tényleg, mennyi pénzt költöttünk régen bélyegre,borítékra!Jó ideje szinte csak akkor kell postázni,ha az ember már megnyert valamit.
Meg sok régi fórumossal mi lehet vajon?Van akiket csak itt nem látok(ismert okokból),de vannak akiket már a nyerteslistán sem jó régóta!
vidaek!
Itt találhatsz válaszokat.... bár nem mostanában volt az utolsó beírás
Csak hát vannak emberek akiknek van agyuk de nem használják... bár a másik oldalról én vagyok a hülye...
Nem megérteni akarom, rávezetni egy normálisabb gondolkodásra...
Paint,
lehet, hogy aki 60-at nyert, annál 70 lett volna az "egészséges" határ.
Nagy az Isten állatkertje, de ha majd Te is elég öreg leszel hozzá, hogy ne akarj mindenkit megérteni, akkor nem bosszantod magad ilyesmivel.
De amúgy ha embereket nem lehet meggyőzni h. nem normális ez h. vki 60t, másik 0t, miért nem elég 52, vagy a 23 pl egy nyereményből? ...és még olyan ostoba is h. beírja... nem feltétlen a nyertesekbe... hanem a postán jöttbe, vagy a cserékbe, vagy leltárba, vagy az fb-n... addig téphetjük itt a szánkat...
...és most nem irigység mert nekem általában a tárgyakból elég 2-3... csak ez egy beteges magatartás...
Az h. a sorsoláson nagyobb nyereményeknél nagyobb a szerencséje mert több blokkja van mert egész nap guberál, vagy mert sokat vesz az oké...
De még ott is meg a kisebbeknél is lehetne egy egészséges állj... elég ennyi.
Én akárhányszor szóltam vhol foglalkoztak vele, az Auchan játéknál csináltak is egy korlátozást legutóbb így többen nyerhettek végre....
A nyereménytárgyakat, és a hozzá való termékeket olykor bagóért meg lehet venni, mert szabadulna tőle mivel rajta marad(na). Csak ki kell várni...
Tavaly kétszer tettem szóvá a visszaélés lehetőségeit és mind a két esetben magasról t****k rá, hogy ki mit csinál, szerintük ez rendben van, én pedig ezt tudomásul vettem és nem foglalkoztam velük. Úgy érzem, hogy nekik mindegy ki hogy és hányat nyer, őket csak a megnövekedett fogyasztás érdekli.
Másik felvetett téma aki a nyereménytárgyak eladásából él, erre csak annyit mondanék, hogy én elvből nem vennék olyat amit vki játékon nyert, elvből.
De a tucnak lehet írni utólag is...
Kinder legutóbbi játékán is lehetett vmi... bibi...
A vénusz meg ott rontotta el, hogy első héten feltöltött blokkok végig mentek...
Még azon röhögnék ha egy tuccot se vettek meg, hanem a sarki kis közértessel összejátszottak.... mivel a kód kívül volt... azt hiszem... nem játszottam vele, ezért nem tudom pontosan...
De mondjuk jó seggelős feladat egész nap ezt nyomni... utána meg a stop shop guberált blokkjait, ez aztán a rabság... a szenvedély, a függőség...
Meg aztán bár ez már üldözési mánia...
jön majd Orbán apátok, és megnézi nézd már milyen jól élnek ezek munka nélkül... nézzük meg csak ezt jobban... nyernek... hogyan? Na erre is majd kivetek vmi jó kis adót koponyánként...
Vezessük csak vissza a munka világába vhogy a sok munkakerülő, nyereményhajhászt...
Dunakeszin mindenki tuc fejhallgatóval jár...
Nincs véletlenül egy felesleges riska plüssötök arrafelé? Nekem elég egy...
Ezért nyertetek ti annyit a tuccal... nahát a kis huncut kiskapu használók...
Ez a tuc se normális...
Ezzel a magatartással csak további korlátozásokat fogunk elérni... olyanokat amibe simán be lehet futni ha nem figyelsz egy kicsit, és kárba vésznek a blokkok... kódok, stb-k...
Az előző kacsintás glücklichnek szólt, mivel bizony ez az egész már matek, illetve közgazdaságtan...
Azt az embert aki 130 fülhallgatót nyert és 1 kódot beküldött több száz emailről és felhalmozott annyi kekszet, meg nyereményt meg rászánt annyi időt én csak sajnálni tudom, kezeltetni kellene... mert ez már kóros... és sokan így játszotok... már betegesen... csak nyerni mindegy mit, meg eladni, mert jaj de sok cuccom van. De király vagyok... Hát hajrá... minden eladó, csak elég nehéz főleg ezen a fórumon, mert itt pénz ugyan nincs... mert el van költve másra...
Másoktól az ilyen beteg állatok meg elveszik az esélyt.
Amúgy akkor kell szólni ha van kiskapu a játékban amikor elkezdődik, meg folyik... nem akkor amikor vége...
De majd ha lesz még tuc játék figyelni fogom, és szólok a szervezőnek... lebonyolítónak...
Anyám borogass, ez már beteg...
A közgazdaságtanban van olyan, hogy hasznosság, az első szelet torta, nyújtja a legnagyobb élvezetet a fogyasztó számára, x.-ik elfogyasztása után ez már negatívba fordul át.
Én azért játszom, hogy azzal amit egyébként is előbb utóbb megvennék adott esetben nyerjek, valami számomra hasznos dolgot, olykor apróság is lehet hasznos.
Jogosnak tartom az egy személy által megnyerhető nyeremények korlátozását, közgazdaságtanilag, sok-sok fogyasztónak lehet kisebb-nagyobb örömet szerezni, nagyobb a globális hasznosság, valószínűleg minden távon nő a termék vásárlóinak száma.
Nem megélhetési játékos vagyok, amire igényünk van megveszem, jó néha többet, azt elajándékozom a családban.
Vannak itt jó sokan, akik nem a vásárlásaikkal játszanak, így vagy úgy próbálkoznak. Sokak szerint ez okosság, szerintem undorító.
Az is igaz, hogy a szerencse kiszámíthatatlan, és az ember olyat nyer amire neki momentán nincs szüksége. Ezt el lehet ajándékozni, cserélni, alkalomszerűen eladni, de üzletvitelszerűen ebből élni, gusztustalan. Némelyik nyertestől frászt kapok.
Vannak játékok amik viszont túl le vannak korlátozva, oké hogy napi egyet küldhetek be, de x. boltba heti egyszer megyünk, és hiába vennénk meg hét napi adagot, csak aznapit lehet beküldeni, illetve a vásárolj 1db, 300ft játékok is idegesítőek.
Kedves marketingesek, ugye tanultatok közgazdaságtant?
Mellékesen már van olyan termék, aminek a vásárlását a továbbiakban korlátozni fogom.
Én nem a pénzre hajtok, sokszor nyertem valamiből több darabot de nem adtam el hanem elosztogattam egy csomó nyereményt. Több ismerősöm megkérdezte már, hogy mennyit költök a játékokra. Most már ritkán veszek meg olyan terméket amire nincs is szükségem. Mondjuk van egy csomó szappan, tusfürdő, fogkrém ezek egy részét is elosztogatom. Egyszer régen eladtam egy telefont, ezt utólag meg is bántam, azóta csak elajándékozom a rokonoknak, ismerőseimnek amit nyerek. A pénz az emberi kapcsolatok elrontója! Akkor igazán értékes egy nyeremény, ha a megnyerője élvezettel tudja használni, bármi is legyen az.
Nagy ritkán idetévedek azt megint mi folyik?
Ez a téma legalább évente kétszer előjön mióta a fórum létezik.
Hagyjátok már élni a másikat és főként: mindenki előtt nyitva áll az út venni amennyit csak akar. Már évekkel ezelőtt szajkóztam, hogy attól mert 1 ember 1 nyereményt nyerhet még nem jut kevesebb az adott háztartásba hanem pontosan ugyanannyi kerülő úton. Az pedig aki nyereményjátékokkal foglalkozik pont lesz*rja, hogy esetleg kicsit többet kell szervezkedni. Meg fogja oldani.
Komolyan, annyira gáz, hogy évek óta ez folyik, max más arcokkal, de mindig akadnak olyanok akik aztán megmondják, hogy mi a tuti és hogy kell játszani és mi a normális mértékű nyeremény.
Vannak, voltak és lesznek is, amíg a szervezők hanyagul végzik a munkájukat... Csak nem erről kezdtünk el beszélni és igen eltértünk a témától.....
Korábbi hozzászólások