Nem mindegy a sorrend!
Az az első, amit be tudtál kattintani, most próbáld a másik kettőt!
Téliszalámis játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 3 oldal |
Segírsetek! Nekem a képen csak az egyik X alatt nyílik ki a gomb, a másik kettő X-nél nem történik semmi. mit csinállok rosszul?
mégis kinyílt.köszönöm még egyszer a segítséget!
a kódra én is rájöttem, de a szoba túloldalán, ami a lámpa lenne nincs semmilyen titkos rekesz.azért köszönöm!!!!
a tv-ben az ABC betűi mennek sorba a kérdőjelek a hiányzó betűket jelőlik, ezeket a betűket kell sorba rakni a kockák színének megfelelően.
A képen mind a három X 1-1 gombot jelől, ezt sorba benyomod a szoba túloldalán megjelenik a rekesz, ide tudod beírni a betűket!
Sok sikert!
A képen mind a három X 1-1 gombot jelől, ezt sorba benyomod a szoba túloldalán megjelenik a rekesz, ide tudod beírni a betűket!
Sok sikert!
mit kell tenni a tv-ben szereplő kóddal? és ha megvan a képen a gomb,hol lesz a titkos rekesz?
ja, csatlakozom az előttem szólóhoz :) :)
Szép volt. :((
Nem a trezort, hanem a titkos rekeszt.
Help! A trezort milyen kód nyitja?
sada Hozzászólás - 2006. február 25. :: 19:47
innocence
Ha péntek 10 órától visszaolvasod a kérdések topicot, utána meg ezt, rengeteg szalámis trükköt megtudhatsz akkor is, mikor senki sincs gépnél, hogy válaszoljon.
innocence
Ha péntek 10 órától visszaolvasod a kérdések topicot, utána meg ezt, rengeteg szalámis trükköt megtudhatsz akkor is, mikor senki sincs gépnél, hogy válaszoljon.
Már megvan.
Benyomtam a festményen a gombot, de nem csinál semmit. Segítsetek, szerintem már nem sok van hátra a játékból.
Szerika 2006-02-24 :: 10:59
Oldalt vannak a kockák, hogy hogy jönnek egymás után a színek.
Az ABC betűi mennek sorba a színezett a négyzetekbe.
a ?-ek helyén lévő betűk a megfejtések.
Oldalt vannak a kockák, hogy hogy jönnek egymás után a színek.
Az ABC betűi mennek sorba a színezett a négyzetekbe.
a ?-ek helyén lévő betűk a megfejtések.
lindababa Hozzászólás - 2006. február 27. :: 07:54
Valaki segítsen. A TV-n megfejtettem a rejtvényt, hogy melyik betű hiányzik, de nem tudom a színes kockákba a kérdőhelyek helyére beírni.
Valaki segítsen. A TV-n megfejtettem a rejtvényt, hogy melyik betű hiányzik, de nem tudom a színes kockákba a kérdőhelyek helyére beírni.
Nagyon szépen köszönöm! Aki megnézi ezt azt tudja!
Köszönöm szépen a segítségedet!!
innocence
Fordítva írd be.
Légyszi segítsetek! Már ez a harmadik beírásom a fórumba sajnos. De még senki nem írt. A TV-nél a megfelelő betűkkel mit kell kezdeni? Hova kell beírni? A táskában a kép alján található számjegy nem megfelelő. Már teljesen kezdem feladni.