Nyerőpercek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 232 oldal |
Asszony nevén miénk az Ipod!
aha értem.
ritkán szoktam fel vetődni azért nem értette.... :-)
köszi
ritkán szoktam fel vetődni azért nem értette.... :-)
köszi
ani
lesz ott majd pendrive is, ilyen már máskor is volt
lesz ott majd pendrive is, ilyen már máskor is volt
jéé 2 nike egymás útán--ez is furi.
már nálam is.
pont 1 óráig nem működött az oldal, furi.
pont 1 óráig nem működött az oldal, furi.
nálam működik
Sziasztok
1 Órája a szerver állandóan túlpörög.Mindenki nyerni akar?
1 Órája a szerver állandóan túlpörög.Mindenki nyerni akar?
behalt a snickers.
Szerintem aranyosak, először legalábbis jót mosolyogtam rajtuk
Még mindig jobb, mint 2000x is csak annyit olvasni, hogy nem nyert. Bár néha frissíthetnék már újabb beszólásokra...

gabims10
Korábban meg valaki azt írta, hogy örül a jópofa szövegeknek.
Korábban meg valaki azt írta, hogy örül a jópofa szövegeknek.

Ja, és a kedvenc: nagyobb pofonokat is fogsz kapni..... ez a vígasz???
Nem elég hogy az élet megpofoz, még itt sem nyersz. vagy: már megint nem nyertél és csak hogy tudd lesz még sokkal rosszabb is.
Nem elég hogy az élet megpofoz, még itt sem nyersz. vagy: már megint nem nyertél és csak hogy tudd lesz még sokkal rosszabb is.
Sokkal könnyebb lenne elviselni, hogy nem nyerek, ha nem lennének ezek az idióta szövegek. Nem tudom ki találta ki, de úúúgy megverném. Azt mondja: - vakargasd az egered fülét = a gyerekek eleve ki vannak zárva, akkor miért beszél úgy hozzám, mintha 3 éves lennék???
- Nem nyert, nem áll meg, nem adja fel = mint a kutyának: ül, fekszik....
- kéményseprő meg a kormos billentyűk = ha még a gépem is koszos lesz, akkor jobban érzem magam?
- nem nyertél mert egy fekete macskával találkoztál = úgy sem nyersz bakker, mert szerencsétlen vagy, akkor minek strapálod magad

- Nem nyert, nem áll meg, nem adja fel = mint a kutyának: ül, fekszik....
- kéményseprő meg a kormos billentyűk = ha még a gépem is koszos lesz, akkor jobban érzem magam?
- nem nyertél mert egy fekete macskával találkoztál = úgy sem nyersz bakker, mert szerencsétlen vagy, akkor minek strapálod magad

jó lenne nyerni
még az elején volt két utalvány azóta semmi
látom ketten is a mosatni félórában 2t is nyertek, jó nekik

látom ketten is a mosatni félórában 2t is nyertek, jó nekik
zsofiv! Sajna ugyan ebben a cipőben járok!
áhh már kiábrándultam ebből a snickerses játékból, mióta elindult azóta játszom és még semmi.mások meg egymásután nyernek 3-4 nikeot vagy pendriveot
értem
amúgy én már nem nagyon próbálkozom, meguntam, meg sokan vannak fent^^

amúgy én már nem nagyon próbálkozom, meguntam, meg sokan vannak fent^^
Lola
hajnalban szoktam kelni. kb. 2-3 órát játszok. . Délelőtt nagyon keveset, de inkább nem, valamikor dolgozni is kell. Ma 3 órától vagyok fennt. 17.41-kor jött ai Ipot.
Az a tapasztalatom, hogy korán nagyobb esély van nyerni. Akik sokáig fennt vannak éjszaka / és azok vannak többen / nem kelnek korán. Ez persze az én teóriám, nem biztos hogy jól gondolom
hajnalban szoktam kelni. kb. 2-3 órát játszok. . Délelőtt nagyon keveset, de inkább nem, valamikor dolgozni is kell. Ma 3 órától vagyok fennt. 17.41-kor jött ai Ipot.
Az a tapasztalatom, hogy korán nagyobb esély van nyerni. Akik sokáig fennt vannak éjszaka / és azok vannak többen / nem kelnek korán. Ez persze az én teóriám, nem biztos hogy jól gondolom
sokat voltál fent?

köszönöm
grat