Rita 30
Igen, felújítás alatt! A régi rendszer legalább működött, de, amióta varázsolják, egyre sz@rabb. Lassan egy hete nem lehet fogadni.
Valszeg majd küldenek egy körértesítőt, ha ismét lehet játszani.
Sziasztok!!
Tudja valaki hogy mi történt a gratis lottó oldalával?.már napok óta nem elérhető????
Üdv_: Rita
/BOCSI A KÉSŐI REAGÁLÁSÉRT/
természetesen ezt na variációt megpróbáltam. Teljesen kiléptünk az odalról, de igy sem működött.
Majd még próbálkozom. Legfeljebb én a cégnél játszom a párom meg otthonról.
két azonos e-mailcímmel nem fog működni!
minden felhasználónak külön-külön mailcímmel kell rendelkeznie!
Az egyébként előrordulhat, hogy megjátsza a játékos a számokat, utána pedig +próbál belépni a u.arról a gépről más valaki, akkor nem engedi, h
elküldje a számokat.
Ez a böngésző miatt lehet! Azt érzékeli, hogy még be vagy lépve, így - értleme szerint - nem tudsz újra játszani!
Azt kellene csinálni, h. amikor az egyikőtök megteszi a számokat és aktivál is, akkor utána az ablakot lelőni, majd újra megnyitni!
Nem te küldtél mailt?
Üdv:
eMeL
a href="http://www.gratislotto.hu" target="_blank"www.gratislotto.hu
én és a párom is regiztünk a Gratison.
Az a baj, hogy csak az elsőnek beküldött ( én regisztráciom) számokat fogadja el a rendszer jön rá visszajelzés, /email/ de a második (párom regije) arra nem ill. el sem tudom küldeni . Az,hogy kinek a regijével megy az első mindegy. A reakció ua.az. :(
Ha minden jól megy a jövő héten már lehet!
Mindenki meg fogja kapni az ajánlásokért a pluszjátékot, visszamenőleg is!
:-)
Több ajánlást elfogadtak, játszanak is.
A plusz játék viszont nem jön meg értük...
:(
Sziasztok!
Remélem még nem hűlt ki a topic!
Szóval ezerrel dolgozunk azon, hogy gördülékenyen menjen a regisztráció, aktíválás és a játék!
Tegnap is sorsoltunk, de nem volt sem 5-ös, sem 4-es találat!
Így a jövő héten 555.555 Ft.-ot lehet nyerni!
Amennyiben problémátok van a regeléssel, v az aktiválással lécci jelezzétek nekünk!
Üdv: eMeL
http://www.gratislotto.hu/
A regisztráción túl: pár napig tudtam játszani, ma fél 3 tájban épp folyamatban volt a sorsolás, kérte , hogy 3 után adjam meg a tippjeimet. 3 után ismét folyamatban volt a sorsolás, most 6 után tippelhetek. Érdekes... :(
Sikerült regisztrálnom jó időigényes de minden oké köszönöm a hozzászólásokat és a segitségeteket akinek nem sikerül várjon türelmessen mert regisztrálják.
Megpróbáltam regizni :(
"Fatal error: Call to undefined function email_ell() in /var/www/www.gratislotto.hu/regisztracio.php on line 825"
Én majdnem egy napot vártam az aktiválóős e-mailre, tehát ne adjétok fel! :)
Bocs: aktiválással - nem ugyanaz...
Ja, nem próbáltam, majd a férjemet regizem:)
Galeria!
Próbáltál már újra regizni? Az imént kíséreltem meg a páromat újból benevezni, de már az sem megy, miközben nekem vissza is igazolták a számaimat rövid időn belül és az azok aktivizálásával sem volt gond.
Ja, nálam, ahol minden rendben ment, valahol írták, hogy nagy a forgalmuk, úgyhogy a válaszemilek több órás késéssel érkezhetnek, valszeg így lehet kicsúszni az időkeretből...
Korábbi hozzászólások