Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 69 oldal |
Nekem ma hozták meg az utolsó Annagora belépőket...elfogytak a nyertes csokipapírok. Erre ma hívnak a Nestlétől, hogy van a férjem nevén egy be nem váltott nyeremény. Sms szerint 3x nyert, 1x hívták telefonon, bediktáltak egy nyertes kódot. De erről a utolsóról semmi infónk nincs, és nem is árulták el a telefonban. Azt mondták, hogy telefonáljunk vissza a megadott telefonszámon, ha megvan a kód. Megnéztem a nyerteslistát...5x szerepel rajta a neve! De én most milyen kódot keressek?
ani-ha,köszi,már megtettem,nem nyert.nincs is több kódom...
marycsiga, jelica
Nem kell a név, csak a kódot küldjétek. Arra nekem jön (most már) "sajnos"-válasz. (pmelinda is így nyert!)
A reggelit meg beküldtem újra (csak a kódot, név nélkül, ugyanarról a telefonról). Arra is az jött, hogy nem nyert. Tehát a korábban beküldötteket nem dolgozták fel, pedig állítólag telefonban azt mondták, hogy kijavítják a rendszert. Ezek szerint nem visszamenőlegesen tették ezt meg.
Nem kell a név, csak a kódot küldjétek. Arra nekem jön (most már) "sajnos"-válasz. (pmelinda is így nyert!)
A reggelit meg beküldtem újra (csak a kódot, név nélkül, ugyanarról a telefonról). Arra is az jött, hogy nem nyert. Tehát a korábban beküldötteket nem dolgozták fel, pedig állítólag telefonban azt mondták, hogy kijavítják a rendszert. Ezek szerint nem visszamenőlegesen tették ezt meg.
Nekem 12 sms-ből egyre sem jöt válasz
Akkor most kell a név vagy sem???
Akkor most kell a név vagy sem???
A reggel beküldött sms-re nem jött válasz. Érdemes még várni, kapott valaki utólag - nyertes vagy nem nyertes - értesítést?
pmelinda Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:34
Tudom nem ide kellene de most azt a választ kaptam hogy enyém az aquapark belépő és hamarosan hívnak.
Csak kódot küldtem és nevet nem-
anianya Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:21
De a hivatalos szerint nevet is kell írni....., nem értem mit variálnak.
pmelinda Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:20
Most ismét megpróbáltam és kézbesítette, de mivel kódot és nevet irtam visszaírta, hogy a kód érvénytelen,
aztán elküldtem csak a kódot erre pedig jött a válasz, hogy most sajnos ...
Szerintem most már jó lesz a szám.
anianya Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:18
Férjem most küldött egy kódot, neki meg azt írta válasz sms-ben a rendszer,hogy a kód érvénytelen!
pmelinda Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:16
balatonnal kapcsolatban,
én is küldtem már hajnalban és a kézbesítési jelentésben azt kaptam vissza, hogy meghiúsult, tehát szerintem meg sem kapták az üzenetet amit mi akartunk nekik küldeni ..
anianya Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:11
Lag: én is most beszéltem velük de nekem nem mondtak időpontot, csak annyit, hogy a technikusok vizsgálják a hibát. Köszi, hogy Te is megkérdezted!
Lag Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:10
Balatonnal kapcsolatban: tudnak a hibáról, mindenki fog válasz sms-t kapni, dél körülre igérték, hogy helyre áll minden!
Tudom nem ide kellene de most azt a választ kaptam hogy enyém az aquapark belépő és hamarosan hívnak.
Csak kódot küldtem és nevet nem-
anianya Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:21
De a hivatalos szerint nevet is kell írni....., nem értem mit variálnak.
pmelinda Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:20
Most ismét megpróbáltam és kézbesítette, de mivel kódot és nevet irtam visszaírta, hogy a kód érvénytelen,
aztán elküldtem csak a kódot erre pedig jött a válasz, hogy most sajnos ...
Szerintem most már jó lesz a szám.
anianya Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:18
Férjem most küldött egy kódot, neki meg azt írta válasz sms-ben a rendszer,hogy a kód érvénytelen!
pmelinda Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:16
balatonnal kapcsolatban,
én is küldtem már hajnalban és a kézbesítési jelentésben azt kaptam vissza, hogy meghiúsult, tehát szerintem meg sem kapták az üzenetet amit mi akartunk nekik küldeni ..
anianya Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:11
Lag: én is most beszéltem velük de nekem nem mondtak időpontot, csak annyit, hogy a technikusok vizsgálják a hibát. Köszi, hogy Te is megkérdezted!
Lag Hozzászólás - 2009. május 04. :: 10:10
Balatonnal kapcsolatban: tudnak a hibáról, mindenki fog válasz sms-t kapni, dél körülre igérték, hogy helyre áll minden!
Inkább ide, mint mindenhova máshova....
Változott:
marycsiga Hozzászólás - 2008. december 06. :: 20:52
Balaton ásza:
1 SZÁMÚ FŐDÍJ NYERTESE: Lukács Tamás - Miskolc
2 SZÁMÚ FŐDÍJ NYERTESE: Kardos Gábor - Sopronkövesd
Most:
1 SZÁMÚ FŐDÍJ NYERTESE: Juhász Dóra Tiszakécske
marycsiga Hozzászólás - 2008. december 06. :: 20:52
Balaton ásza:
1 SZÁMÚ FŐDÍJ NYERTESE: Lukács Tamás - Miskolc
Most:
1 SZÁMÚ FŐDÍJ NYERTESE: Juhász Dóra Tiszakécske
Szerintem csak az utolsó napit törölték! Furcsa!
És akinek a pontjait (vlinda) törölték a halas játékon azt nem törölték a Tour de Balatonról, pedig azt írták hogy a csalókat kizárják a játékból! Akkor most nem kellett volna mindenhonnan törölni? Így wiikkii is megkaphatná a Médiás utalványt! És engem is megelőzött egyszer. Nekem mondjuk sok szavam nem lehet mert legalább én nyertem már rajta, de egy picit ez akkor is idegesítő!
És akinek a pontjait (vlinda) törölték a halas játékon azt nem törölték a Tour de Balatonról, pedig azt írták hogy a csalókat kizárják a játékból! Akkor most nem kellett volna mindenhonnan törölni? Így wiikkii is megkaphatná a Médiás utalványt! És engem is megelőzött egyszer. Nekem mondjuk sok szavam nem lehet mert legalább én nyertem már rajta, de egy picit ez akkor is idegesítő!
Kérdés az,hogy változott-e a nyerteslista?
Ha nem,akkor sok hűhó....
Ha nem,akkor sok hűhó....
Na erre mit léptek?
Szerintem csak duma az egész.....
Szerintem csak duma az egész.....
Tisztelt Felhasználók,
A Nestlé Hungária Kft. a "Balaton-Legyél Te a Balaton Ásza" promóció lezárását követően megvizsgálta a nyertesek listáját, valamint a játékprogram által rögzített játékadatokat.
Tekintettel arra, hogy számos játékos esetében tapasztaltunk visszaélést, tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyertesek www.balatonasza.hu oldalon található, 2008. december 5. napján közzétett listája nem tekinthető hivatalosnak, a lista állása módosult. A hivatalos nyerteslistát a balaton ászok menüpontban olvashatják a www.balatonasza.hu oldalon.
A Nestlé Hungária Kft. a visszaéléseket egyenként megvizsgálta, és visszaélés tényének bizonyítottsága esetén a játékban tisztességtelen módon résztvevő játékost a játékból kizárta, tekintet nélkül arra, hogy a nyertesek weboldalon kommunikált listáján szerepelt-e.
Hangsúlyozzuk, hogy a Nestlé Hungária Kft. mindenkor a hatályos jogszabályoknak és hatósági iránymutatásoknak megfelelően szervezi és bonyolítja le nyereményjákait, fenntartva magának a játékszabályzatban a jogot arra, hogy a meg nem engedett módszerekkel, tisztességtelen módon pályázó játékosokat kizárja nyereményjátékaiból. Ezen elvhez jelen játék során is ragaszkodtunk.
Ezúton is köszönjük megértésüket és türelmüket, mellyel megtiszteltek bennünket a játék zárásakor kialakult helyzet rendezése során.
Tisztelettel,
Nestlé Hungária Kft.
A Nestlé Hungária Kft. a "Balaton-Legyél Te a Balaton Ásza" promóció lezárását követően megvizsgálta a nyertesek listáját, valamint a játékprogram által rögzített játékadatokat.
Tekintettel arra, hogy számos játékos esetében tapasztaltunk visszaélést, tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyertesek www.balatonasza.hu oldalon található, 2008. december 5. napján közzétett listája nem tekinthető hivatalosnak, a lista állása módosult. A hivatalos nyerteslistát a balaton ászok menüpontban olvashatják a www.balatonasza.hu oldalon.
A Nestlé Hungária Kft. a visszaéléseket egyenként megvizsgálta, és visszaélés tényének bizonyítottsága esetén a játékban tisztességtelen módon résztvevő játékost a játékból kizárta, tekintet nélkül arra, hogy a nyertesek weboldalon kommunikált listáján szerepelt-e.
Hangsúlyozzuk, hogy a Nestlé Hungária Kft. mindenkor a hatályos jogszabályoknak és hatósági iránymutatásoknak megfelelően szervezi és bonyolítja le nyereményjákait, fenntartva magának a játékszabályzatban a jogot arra, hogy a meg nem engedett módszerekkel, tisztességtelen módon pályázó játékosokat kizárja nyereményjátékaiból. Ezen elvhez jelen játék során is ragaszkodtunk.
Ezúton is köszönjük megértésüket és türelmüket, mellyel megtiszteltek bennünket a játék zárásakor kialakult helyzet rendezése során.
Tisztelettel,
Nestlé Hungária Kft.
Nem tudom, de nem vagyok benne biztos.
Az oldalon nem változtatták meg a listákat, de mások kapták meg a nyereményeket.
Az oldalon nem változtatták meg a listákat, de mások kapták meg a nyereményeket.
sada, de mi van a főnyereménnyel? Azt ugyanaz nyerte meg. A második nyertest sorsolták, az Ok. Valljuk be, ezt a mostani játék promóciót elszúrták nagyon. Maradhattak volna a pontbeváltásnál....
wiikkii
Én is játszottam, csak éppen sosem értem el annyi pontot,hogy listázva legyek. Sokat játszottam
Én is játszottam, csak éppen sosem értem el annyi pontot,hogy listázva legyek. Sokat játszottam
A te érdekedben!
Van benne sok igazság, de egy csomó hamis állítás is, ami felér akár rágalmazással is.
Az elmúlt héten kiértesítettek néhány tartalék nyertest, nyílván azokat, akik a kizártak helyébe kerültek.
Van benne sok igazság, de egy csomó hamis állítás is, ami felér akár rágalmazással is.
Az elmúlt héten kiértesítettek néhány tartalék nyertest, nyílván azokat, akik a kizártak helyébe kerültek.
Hát igen. Én is a balatonos oldalról ,mert tudtam hogy törlik
lementettem
Törölték a beírásokat. Mindegy, ez egy felettéb érdekes dolog volt. Vajon az új játékuk mikor indul?
ruhscica nyert már többször
nem chicaloca
Egyébként fórumos nevek közül 3-at ismertem fel eddig.
Nem nagyon játszik innen más.
Ez az idei Balaton játék szerintem a Balatonnak sem igazán jött be.
Én eljátszottam kb.250 kódot úgy,hogy nem vettem 1db-ot sem.Nem is nyertem,csak 1x majdnem
nem chicaloca
Egyébként fórumos nevek közül 3-at ismertem fel eddig.
Nem nagyon játszik innen más.
Ez az idei Balaton játék szerintem a Balatonnak sem igazán jött be.
Én eljátszottam kb.250 kódot úgy,hogy nem vettem 1db-ot sem.Nem is nyertem,csak 1x majdnem