Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 59 oldal |
1500 Ft-os Egészségbolt kupon, 10000 Ft feletti vásárlásnál használható fel
Most is van játék Bubbával
www.startlap.hu/bubba-jatek/
www.startlap.hu/bubba-jatek/
Gratulálok a nyerteseknek. Nekem az idén sem sikerült:( De jó játék volt ismét:)
Kellemes ünnepeket:)
Kellemes ünnepeket:)
A nyerteseknak gratulálok, sajnos az én nevem nincs köztük :-(
Visszatették ahiányzó puzzlekat! Játsszatok!!!
Sziasztok!
a játék 19-ig meghosszabítva!!!
prescott
a játék 19-ig meghosszabítva!!!
prescott
nekem az összes sikerült
Játékszabály: Díjazás, a bejelölést a játék végéig (2007. december 15. éjfél) variálhatod, utána már nem tudsz módosítani
Közben egy kicsit gondolkoztam, és az a neve a játéknak hogy 40 nap alatt a füld körül, akkor még lehet játszani, gondolom??
Most akkor jó a válaszom vagy nem? A kérdés:
Tágabb értelemben a "mennyiség és a tér tudományaként" - a számok és geometriai alakzatok tanaként - határozzák meg
Erre a kérdésre m... betűvel kezdődő választ írtam, a lap be is jött, de nem volt rajta képkocka!
Most akkor nem jó a válaszom, vagy már levették a képkockát?
Ha valaki tudja, meddig tart a játék, írja m,eg
Köszi
Tágabb értelemben a "mennyiség és a tér tudományaként" - a számok és geometriai alakzatok tanaként - határozzák meg
Erre a kérdésre m... betűvel kezdődő választ írtam, a lap be is jött, de nem volt rajta képkocka!
Most akkor nem jó a válaszom, vagy már levették a képkockát?
Ha valaki tudja, meddig tart a játék, írja m,eg
Köszi
Nekem sem jelent meg rengeteg képkocka...gondolom,hogy a teljes puzzle se gyűljön már ki annak,aki most nyomkod...így kevesebb az autóra pályázó játék....! :( :( :(
vicag: igen addig de lehet hogy még holnap javítják és be tudjuk fejezni, mert jelenleg egy csomó puzzle nincs ott.
Én úgy olvastam, hogy 15-én éjfélig tart a játék. Rosszul tudom?
statisztika, 240 puzzle darabból 36 nincs. :(
Az utobbi 1 órában folyamatosan szedik le a képkockákat. Délután még csak 1 hiányzott /nekem/. :(
30. nap 5. kérdésnek sincs már fent...
A 26. napon az első, és hátulról számolva a 3. kérdésnek nincs puzzle-darabja. Pedig 100% h jó a megfejtés! :((
De lehet írni, csak nem válaszolnak. Egyszer én is írtam, s hétfőre kerültek vissza a képek, válasz semmi:(
Nem lehet nekik írni?
Hát ez az. Hogy jelentkezzek rendesen, ha hiányzik az utolsó darabom? :(