Startlap foci tippelős
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 3 oldal |
Sada! Te mindig jó kedvre deritesz ! :o)) Most inkább tippet szeretnék, ha lehet. :o
Focis tippet v. házassági tanácsadást vársz? ;)
Összevesztem a férjemmel , nincs aki segitsen. Súgjon valaki légyszi !
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Sikerült 1 pontot begyűjteni. :)
USB40: Én tudom ki van a képen de még mindíg nem enged be!!!
Örömmel értesítünk, hogy regisztrációd a Startlap FociVB nyereményjátékába sikeres volt. Ahhoz, hogy a regisztrációt véglegesítsd, kattints az alábbi linkre, vagy írd be a böngésződbe a linket! Amennyiben ezt nem teszed meg, nem tudsz bejelentkezni a játékba!
Ez most érkezett :)
Eddig is be voltam jelentkezve. :(
Már csak azt kéne tudnom ki van ma a képen? :))
Ez most érkezett :)
Eddig is be voltam jelentkezve. :(
Már csak azt kéne tudnom ki van ma a képen? :))
Nemtudom, nekem másodszorra sikerült.
már nekem is az agyamra megy.
a reklamáló levélre én sem kaptam választ, de a regisztrációt én is vagy 3x megkaptam
a reklamáló levélre én sem kaptam választ, de a regisztrációt én is vagy 3x megkaptam
Én feladom...
Már mindent kipróbáltam.
Vérnyomás az egekben, olyan pipa vagyok.
Már mindent kipróbáltam.
Vérnyomás az egekben, olyan pipa vagyok.
Nálam is felmerült minden lehetséges probléma. Játszottam, majd jött 3 levél, hogy regizzek, majd nem engedett azzal, hogy erről az e-mail címről már regiztek. Majd mikor áthidaltam eme problémám elvesztek a pontjaim. Most pedig bejelölöm a helyes választ és azt "elöbb válassz ki egy focistát."
Nem értem. Tud valaki ebben segíteni?
Nem értem. Tud valaki ebben segíteni?
Ma újra kaptam az emilcímemre (amivel már 1. naptól kezdve játszottam a játékon) egy invitáló levelet és újra kellett regiznem, ezért az eddigi eltalált eredmények természetesen törlődtek.... bár már sorsoltak azokra, így tök mindegy....
Én írtam nekik levelet, de nem válaszoltak.
Viszont az első napon kapott invitáló levéllel (jelszó beírással) már elfogadta a regisztrációt. Szóval valamit mégis tettek.
Viszont az első napon kapott invitáló levéllel (jelszó beírással) már elfogadta a regisztrációt. Szóval valamit mégis tettek.
Nincs válasz...
Ma írtam - ha jól számolom - a 4. reklamációt, abban a válasz hiányát is számon kértem ( szerintem hiába... ) :(
Ma írtam - ha jól számolom - a 4. reklamációt, abban a válasz hiányát is számon kértem ( szerintem hiába... ) :(
kispalika
nálam épp ugyanaz a szitu. ha belépni akarok, akkor kéri,h regizzek. ha regizni akarok újra, akkor azt írja,h már regiztem erről a címről :(
Ha vki írt nekik levelet, közzétenné a választ?
nálam épp ugyanaz a szitu. ha belépni akarok, akkor kéri,h regizzek. ha regizni akarok újra, akkor azt írja,h már regiztem erről a címről :(
Ha vki írt nekik levelet, közzétenné a választ?
Ezt a belépés dolgot most már végképp nem értem. Eddig ha be akartam lépni, azt kérte, hogy regisztráljak. Ha regisztrálni akartam, azt írta hogy erről a címről már történt regisztráció.
A játékszabályban az van, hogy aki játszott a Bubba játékban, annak nem kell regisztrálni, mert egy levelet kapnak, abban kell megerősíteni a részvételi szándékot. Hát én több e-mail címmel is játszottam a Bubba játékban, de egyikre sem kaptam ilyen levelet (igaz, hogy ott sem nyertem, lehet hogy potyára játszottam?).
Ma engedett regisztrálni, kiírta hogy majd kapok egy e-mail-t, de ez sem jött meg.
Lehet, hogy fel kéne adni az egészet?!
A játékszabályban az van, hogy aki játszott a Bubba játékban, annak nem kell regisztrálni, mert egy levelet kapnak, abban kell megerősíteni a részvételi szándékot. Hát én több e-mail címmel is játszottam a Bubba játékban, de egyikre sem kaptam ilyen levelet (igaz, hogy ott sem nyertem, lehet hogy potyára játszottam?).
Ma engedett regisztrálni, kiírta hogy majd kapok egy e-mail-t, de ez sem jött meg.
Lehet, hogy fel kéne adni az egészet?!
A nagyfocisok segítségét kérném a mai megfejtéshez magánlevélben. Előre is köszi.
Na, ez a lépés nem tetszik: újra kaptam invitálást és regisztrálhattam megint, csakhogy így ma kezdtem tiszta lappal... Eddig legalább volt 2 pontom az egyébként 3 jó válaszból! :(
Ja, és ennek ellenére az első három napra is hirdettek nyerteseket - na persze így nem sok esélyem volt - meg kéne óvni...
Ja, és ennek ellenére az első három napra is hirdettek nyerteseket - na persze így nem sok esélyem volt - meg kéne óvni...
Valamit léphetnének, ma már munkanap van... :(
Nekem úgy sikerül a belépés, hogy a citrommail-re a startlap.hu oldalon bejelentkezem (a citrommail-re új oldal nyilik), és a foci VB rovatból indítom a játékot.
nem tudom nálunk is hogy megy a játék, de első nap nem játszotttam pipa van ???? nem értem, de bejelentkezni sem enged. ha válaszolok, akkor meg azt írja, hogy bejelentkeztél, de ki, ha nem is kérdezte. :((