Azt hiszem elengedem ezt a roller nyerést. Nem megy 😃
Pedig most 1 hónapig nem jár a villamos a munkahelyemig s kerülővel jutok csak be 😄😄😄
Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 171 oldal |
Nyugi, ott is még láthatólag lesz jó pár pótnyertes. De amúgy 30 blokk ilyen olcsó játéknál semmi.
Coop csokiból feltöltöttem vagy harmincat. Egyszer se sikerült eltalálni a nyerő időpontot. Ehhez is tehetség kell.
fitoska! Köszike, megpróbálom
Keresek egy MOL kutat a közelben 

KicsiGila! Nézd meg a legújabb Unilever játékot (Magnumos) !
Hátha .... 😉🍀
Hátha .... 😉🍀
Bocsánat, nem akartalak megsérteni!
Pont azért írtam, hogy ezek a Te tapasztalataid, Te statisztikád.
Az enyém más, de egy harmadik személyé megint más.
Nincs tuti módszer, mint nincs a lottó ötöshöz sem.
Egy biztos: aki nem játszik, az nem is nyer. Vagy másként: ki sokat játszik, sokat/szor nyer.
üdv
Pont azért írtam, hogy ezek a Te tapasztalataid, Te statisztikád.
Az enyém más, de egy harmadik személyé megint más.
Nincs tuti módszer, mint nincs a lottó ötöshöz sem.
Egy biztos: aki nem játszik, az nem is nyer. Vagy másként: ki sokat játszik, sokat/szor nyer.
üdv
Péntek!
A tapasztalatszerzés, illetve annak megosztása mióta butaság?
A tapasztalatszerzés, illetve annak megosztása mióta butaság?
szinimini! Örülök,h figyelemmel követsz,de ha tényleg figyeltél volna,azt írtam,h tavaly volt ELŐSZÖR fődíjban részem
Neked is szép napot! 😊

Neked is szép napot! 😊
Köszi minden hozzászólást. Minden tipp jó és örülök, ha kapok, a játék -ugye- kiszámíthatatlan és ezért szép
(kivéve, amikor valaki nem korrekt)

Vénember!
Már megbocsáss, de ez butaság.
Ezek a Te tapasztalataid, másoknak meg mások.
Már megbocsáss, de ez butaság.
Ezek a Te tapasztalataid, másoknak meg mások.
Reggel 7 után szoktam tölteni, akkor ezért nem nyerek
Köszi, megfogadom a tanácsot
Rendes vagy!

Köszi, megfogadom a tanácsot

fitoska, idén is volt már egy fődíj, az Oikos. 

KicsiGila, vidaek, ......
( és minden nyeretlen )
Nem garancia nyertességre, de mindenképpen növeli az esélyt, ha:
- az adott óra utolsó harmadában
- a nap utolsó órájában
- hajnali (2:30- 4:50) időpontban
- utolsó nap napközben (10-15ó) [lásd: Ecofamily fődíj]
regisztráljátok nyereményjátékra a vásárlás nyugtáját.
Persze fenti információkkal saját esélyemet is csökkentem, na de elhanyagolható mértékben.
Mert optimista vagyok, és reménykedem a játékok/sorsolások tisztaságában, s hogy a szerencsén múlik.
( és minden nyeretlen )
Nem garancia nyertességre, de mindenképpen növeli az esélyt, ha:
- az adott óra utolsó harmadában
- a nap utolsó órájában
- hajnali (2:30- 4:50) időpontban
- utolsó nap napközben (10-15ó) [lásd: Ecofamily fődíj]
regisztráljátok nyereményjátékra a vásárlás nyugtáját.
Persze fenti információkkal saját esélyemet is csökkentem, na de elhanyagolható mértékben.
Mert optimista vagyok, és reménykedem a játékok/sorsolások tisztaságában, s hogy a szerencsén múlik.
Èn 2001 óta jàtszom, akkoriban nyertem robogót, üdülèst, hàztartàsi eszközöket.
Nekem szimpibb volt a vonalkód borítèkos megoldàs. Azóta csak elvètve nyerek. Mindennel jàtszok, de csak egy esèlyt adok neki, nem vàsàrolok több szàz darabot 🙂Mondjuk a kekszesnèl kicsit túltoltam, mègis egy nyeremèny jött csak össze.
Nekem szimpibb volt a vonalkód borítèkos megoldàs. Azóta csak elvètve nyerek. Mindennel jàtszok, de csak egy esèlyt adok neki, nem vàsàrolok több szàz darabot 🙂Mondjuk a kekszesnèl kicsit túltoltam, mègis egy nyeremèny jött csak össze.
Akkor csak hajrá kedves játszópajtik
.
Én 14éve,h játszom,de csak tavaly volt először olyan,h fődíjat nyertem
Szóval sok-sok türelem és soha de soha nem szabad feladni
Sok szerencsét kívánok Nektek! 🍀🍀🍀🍀

Én 14éve,h játszom,de csak tavaly volt először olyan,h fődíjat nyertem

Szóval sok-sok türelem és soha de soha nem szabad feladni

Sok szerencsét kívánok Nektek! 🍀🍀🍀🍀
Idén csak Insta játékon nyertem egy csomagot, meg volt 3as a lottón
Ennyi
Köszi s viszont kívánok sok-sok szerencsét
Ennyi

Köszi s viszont kívánok sok-sok szerencsét
KicsiGIla igen-igen, csak ugye a türelem véges, én 7 éve játszom, de ég se egy wellness, se egy nagyobb tárgynyeremény, se nagyobb összegű utim nem volt, DE sokszor örültem apróbb dolgoknak és élmény volt, amikor volt jó széria és járt a futár. Igaz most van pár felesleges kulacs, bögre, törölköző, de majd elfogynak, elkopnak, annyi baj legyen.
Viszont mostanában egy Algida törölköző az utóbbi két hónap termése, ez elgondolkodtató, na, de ne adjuk fel
Köszi a választ, szerencsés-szép napot!
Viszont mostanában egy Algida törölköző az utóbbi két hónap termése, ez elgondolkodtató, na, de ne adjuk fel

vidaek! Nekem ugyanez, nagyon sokat költök játékra. Az utóbbi két hónapban mondjuk csak azokra, amiken számomra érdekes nyeremény is van. De semmi. Többet nyertem már facebook/insta játékon mint az itt meghirdetetteken
Nincs jó módszer, viszont nekem is rossz látni hogy mindig ugyanazok nyernek. S pótnyertes is 1szer voltam csak. Fődíjat a 4 év alatt sosem nyertem
Próbálkozom

Nincs jó módszer, viszont nekem is rossz látni hogy mindig ugyanazok nyernek. S pótnyertes is 1szer voltam csak. Fődíjat a 4 év alatt sosem nyertem
Próbálkozom
Azt látom, hogy a sok játék során ömlik ki a pénz a kezemből, de szinte semmivel nem sikerül nyernem, napit sem, csak nálam van így? Teljesen elmegy a kedvem, főleg, hogy a nyerteslisták már szinte ismerősek, mit csinálok rosszul!???
Tudok én minden apróságnak örülni, de a semminek nehéz
Tudok én minden apróságnak örülni, de a semminek nehéz

Ökokaland
Csak nem akar az a fránya roller összejönni
Csak nem akar az a fránya roller összejönni