Paintuci 2018-01-20 :: 11:48
Régebben amikor nem volt még annyira elterjedve a net a boltban lévő kiakasztott cetlin lehetett tájékozódni, ami vagy ki volt téve vagy nem.. vagy az akciós csomin. Meg tv reklám.
Leginkább azért lehet most nehezebben megcsípni bármit is, mert blokkos játékok vannak amit lehet gyűjteni, scanelni, ha visszaállnának a cégek h. vágd ki, és küld be az x vkódot, egyből pár játékos kiesne, és a tényleges vásárlások játszanának...
De gondolom erre Te is rájöttél törpi...
törpi 2018-01-20 :: 11:34
Személy szerint nagyon sajnálom,hogy ilyen későn találtam rá erre az oldalra. Így kimaradtam amikor nagyobb volt a kánaán

De azért most is jó,csak nehezebb bármit elcsípni.Akkor csatlakoztam amikor a kávétejporon volt egy nyereményjáték és azon a Webnyereményt is reklámozták. Szerintem anno a Completta volt
Paintuci 2018-01-20 :: 11:29
...és napi szinten is aktívabbnak kellene lenni, az infoknál, meg a nyerteseknél... főleg olyan esetekben ha már vki elvitt egy napi v. heti díjat...
Paintuci 2018-01-20 :: 11:28
Így van....
trendy 2018-01-20 :: 11:27
törpi!
Idősebb tőled,jóval.De az a baj,hogy szerintem régebben sokkal nagyvonalúbb nyeremények voltak és többször egy évben,mint mostanában.Arról nem beszélve,hogy sokkal kevesebben is játszottak.
Paintuci 2018-01-20 :: 11:26
xia az 60-70 között...
Paintuci 2018-01-20 :: 11:25
Szóval xia=netuddki=Morvai Imre, Dávid és a többiek... (nem feltétlenül igaz egy két beírás) Ez feltételes mód... még mielőtt probléma adódna ebből...
(Csak, hogy akik nem rendszeres olvasók ők is képben legyenek.)
Paintuci 2018-01-20 :: 11:21
Látod xia évekig magadban tartottad az élményeket, és eddig bírtad, most ömlik belőled. Aztán ki tudja mi igaz és mi nem...
Eszméletlenül zavart téged h. x ember uralja szerinted ezt az oldalt, ....és végre kitaláltad h. vehetnéd át úgymond a figyelmet...
...hát izgatottan várjuk a többi történetedet is, hiszen már nem tudod magadban tartani, csak aztán legyen benne igaz történet is...
törpi 2018-01-20 :: 11:15
Nekem nagyon tetszenek az élménybeszámolók

Már csak az bizserget,hogy ki hány éves lehet? Mármint aki sokat nyert pl. xia . Csak azért mert ha pl. nálam jóval több,akkor úgy érzem még nem késtem le semmiről. Én 42 vagyok és Helsinki,Milánó,2-szer Róma,Brno,Ausztria,Amszterdam jött eddíg össze.Ja meg egy Los Angeles,de arra nem vállalkoztam így párom ment a keresztlányommal. Ja és ezeknek is nagyon-nagyon örülök.