Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 51 oldal |
Én kétszer nyertem és mind a 2x aranyos volt a srác.
Akkor nem nyertél.
Csak az első beküldésnél és a nyerteseknek küldtek válasz sms-t.
Csak az első beküldésnél és a nyerteseknek küldtek válasz sms-t.
Én még válasz SMS-t sem kaptam a beküldésekről.
goldwoman: milyen rekordot?
Nekem sajnos a sok sok beküldésből egy sem sikerült. De gratulálok a nyerteseknek!
fiúk- lányok senki nem nyert a tegnap felajánlott kódjaimmal
Nekem pozitív a Soproni, elmondhatom hogy mindhárom ügyintéző nagyon kedves volt velem, mindannyiszor gratuláltak, kivülről fújták az adataimat mivel már hangról felismertek. És háromszor hívtak fel amiatt hogy egy-egy korsót nem jelentettem be, pedig akkor ezek szerint háromszor nem kaptam sms-t róluk. És állítólag felállítottam náluk a rekordot!
Nekem sajnos a bunkó pasihoz volt szerencsém. Igaz nem hívtam őket, folyton kioktatott. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért nem lehet egyeztetni több telót vagy több nyereményt egyszerre. Ez nálam nagyon negatív. Kértek volna egy válasz smst arról a számról azt jó. Az Ászok is így csinálta. Elsőre válasz sms utána már tudta, hogy ez a szám regizett és kész.
Ezt leszámítva, ez sokkal jobb játék volt mint az eddigiek még akkor is ha nem nyertem csak aprómacskát.
Ezt leszámítva, ez sokkal jobb játék volt mint az eddigiek még akkor is ha nem nyertem csak aprómacskát.
amúgy néztétek,hogy fent vannak a Soproni oldalán a nyertesek? csak név és város és akárhányszort nyert és bármit csak egyszer,de arra jó,hogy látjuk azért a Fórumosok taroltak itt is
3 sopronis van.
a nő: semleges,ritkán veszi fel a telefont,neki minden mindegy.
a fiatal srác: a kedvencem,mindíg udvarias,gratulál,segítőkész
és a modortalan pasi,aki mindíg ki akar oktatni,mert szerinte a hajnalban nyert kódot"illik" délelőtt lejelenteni. hát igen,azért az 1-1 szem korsó és mp3 nem hoz olyan lázba,hogy reggel azzal ébredjek,irány a sopronin regizni!ez a nem kedvelt pasi van a legtöbbet
a nő: semleges,ritkán veszi fel a telefont,neki minden mindegy.
a fiatal srác: a kedvencem,mindíg udvarias,gratulál,segítőkész
és a modortalan pasi,aki mindíg ki akar oktatni,mert szerinte a hajnalban nyert kódot"illik" délelőtt lejelenteni. hát igen,azért az 1-1 szem korsó és mp3 nem hoz olyan lázba,hogy reggel azzal ébredjek,irány a sopronin regizni!ez a nem kedvelt pasi van a legtöbbet
húúú, velem is iszonyúan tirpákul beszélt a sopronis... pedig az elején még gratuláltak is a nyereményhez
eddig velem is kedvesek voltak a soproninál,de a legutóbb,elfelejtettem őket hívni és 2 nap múlva telefonáltam.azt mondta a srác,legközelebb még aznap vagy legkésőbb másnap hívjam őket,de most kivételesen megoldható így is.
kicsit bunkó volt.
de vége
kicsit bunkó volt.
de vége
most egy pár órát nem leszek,de van még kód,ha haza értem küldök még,annbak aki kér
escargot,tudod,hogy nem mindig a mennyiség számítde néha az is.
400zal kispályás, akkor mit szóljak én?
escargot,ha tudnád mások mennyit küldtek,jobban elámulnál.én ahhoz kis miska vagyok
400??? nagyon kitartóak vagytok
több ,mint 400/ 1 mp3,9 korsó
azért jó, hallani, hogy valakinek sikeres volt ez a játék
S még csak nem is alkoholista!