Sziasztok!
Boldog, Nyereményekben gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek!
Az előző, 2019 -es évem is jól sikerült, bár a kocsikat megint mindig mások gurították haza.
Összességében nem panaszkodhatok, ettől függetlenül sikeres évet tudhatok magam mögött. :
- Megjött 2 db előző év végén nyert Magyar Termék csomag, így indult az évem. A mostani téli játék még nem tudni hogyan zárult, de nem sokára kiderül......
- 48 db ajándékkártya az évindító Nescafe játékon és 4 db pót nyertesként / H&M, Hervis, Vision Express /
- 2db páros Cinema mozijegy 1 db Edenred és 1 db Konzol uti a Borsodival
- 1 db Instax Mini fényképezőgép a Fa játékon
- Sencor botmixer és Smothi m. a Reál -tól
- 2 Ipamena szandál : Spar Carte D'or
- 2 csomag + 1 pót nyertesként a Magyar Termék nyári játékán
- 1 felnőtt köntös és egy gumi kacsa a Baba játékon, csak másfél héttel a játék vége előtt kezdtem játszani, ezért örülök, hogy egyáltalán sikerült valami.
- 1 bubikabi 1 ananász pénztárca és 2 trendi úszógumi - Henkel Balcsi játék
- 10000.- -os uti az Unilever 3 évszak játékon
- 2 db napszemcsi és 4 pót nyertskénti Kotányi fűszer csomag az újabb Borsodi nyereményjátékal
- 22 H&M kártya a 2. Nescafe játékon és 3 db pót nyertesként
- 20000.- Heawy Tools ajándékkártya - Spar Knorr 100 %
- 1 db 50000.- -os Deichman kártya a Stop Shoppal - most csak becsület nyerés a tavalyi 17 -hez képest, nem ment túl jól....de legalább nem maradtam nyeretlen......2 éves.....
- 1 db fesztivál ajándékcsomag - Henkel Beauty játékkal
- Madrid -i utazás a Chióval
- Retro Csepel kerékpár és 20 doboz csoki csomag a BOCI -tól
- 2 Bosh sütő-főző a Pick -el
- 2 db 10000.- bankkártya Negro kéményseprős játékán
- 7 db napi Magyar Termék csomag.....eddig.....sajnos heti nem jött össze......talán az utolsó sorsolás még hoz valamit.....nem tudom....
- 5 db 50000.- -os ajándékkártya a Stop Shop év végi játékán.Na, ez már jobban sikerült, a nyárinál talán a Nescafe kivette belőlem a nyerő erőt........ A 01. 13.-i sorsolás talán már nem hoz semmit, én így is elégedett vagyok.
NAGYON JÓ ÉV VOLT A NYEREMÉNY JÁTÉKOK VILÁGÁBAN
Mindenkinek sok szerencsét kívánok ebben az új kerek évszámos évben
B U É K!