https://rtl.hu/hirado/2022/05/07/zacher-gabor-elhizas
-eletmod-eletveszely
Koronavírus
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 48 oldal |
Igazad van sada, jobb lenne ha dolgozna, de napokig ki sem mozdul a 40 nm-es lakásából! Ez egyedi eset lehet, hiányozhat neki a nyüzsgés, illetve cserbenhagyta a tanítványait.
Szerintem itt 2 probléma van:
1.
oltott-oltatlan
Itt megmerevedtek a frontvonalak.
2.
Van egy ember, aki unalmában/bosszúból úgy viselkedik, hogy azzal a környezetét minél inkább zavarja.
(Ha oltott lenne, akkor dolgozna, kevesebbet lenne otthon, ...)
1.
oltott-oltatlan
Itt megmerevedtek a frontvonalak.
2.
Van egy ember, aki unalmában/bosszúból úgy viselkedik, hogy azzal a környezetét minél inkább zavarja.
(Ha oltott lenne, akkor dolgozna, kevesebbet lenne otthon, ...)
pompon
Nekem ez az egész úgy hangzik, mintha te lennel előítélettel az oltatlanokkal szemben. Elég szomorú , h két pártra szakad lassan az ország… Oltottak és oltatlanok. Emberek vagyunk, a tanár a szomszédodban, szerintem akkor is ilyen utálatos lenne, ha épp a másik párthoz tartozna.. Mindkét oldalon vannak ilyen és olyan emberek is.. Ne hagyjuk ezt ! Emberek vagyunk!
Nekem ez az egész úgy hangzik, mintha te lennel előítélettel az oltatlanokkal szemben. Elég szomorú , h két pártra szakad lassan az ország… Oltottak és oltatlanok. Emberek vagyunk, a tanár a szomszédodban, szerintem akkor is ilyen utálatos lenne, ha épp a másik párthoz tartozna.. Mindkét oldalon vannak ilyen és olyan emberek is.. Ne hagyjuk ezt ! Emberek vagyunk!
A házban egy olyan rohadt tanár lakik! Oltástagadó ezért nem dolgozhat, de az oltottakat utálja, hangoskodik, bútorokat dobál, éjjel -nappal, csapkod stb. zavar sok embert, mert van aki nappal alszik és éjjel dolgozik. Körülötte már mindenki rászólt, de hiába, lepörög róla. Meg van arról győződve, hogy májustól oltatlanul dolgozhat majd, addig meg unatkozik! De ezt vajon miből gondolja, hogy oltatlanul dolgozhat? Biztos egy csoport tagja, nem hiszem, hogy egyedül okumálta ezt ki. És ha nem akkor vesz egy oltási igazolványt a piacon? Szerintetek ez milyen ember?
tangi
Egyetértek. Anya eüs....
7en vannak bent náluk a kollégák covidosak....
Anya kedden szarul lett, gyorsteszt negatív. Mondta a főnökének ő akkor most önkéntesen karanténba vonul, mert 100%-ban biztos benne, hogy pozitív, minden nap gyorstesztelt, minden nap negatív vol, PCR-t pénteken mentek ki csinalni neki,az pozitív lettt. Erre hívja a háziorvos, szombaton, hogy akkor most ugye jól van (? ), bemenne hétfőn kontroll PCR-re, mert "lejárt" a karanténja....
Egyetértek. Anya eüs....
7en vannak bent náluk a kollégák covidosak....
Anya kedden szarul lett, gyorsteszt negatív. Mondta a főnökének ő akkor most önkéntesen karanténba vonul, mert 100%-ban biztos benne, hogy pozitív, minden nap gyorstesztelt, minden nap negatív vol, PCR-t pénteken mentek ki csinalni neki,az pozitív lettt. Erre hívja a háziorvos, szombaton, hogy akkor most ugye jól van (? ), bemenne hétfőn kontroll PCR-re, mert "lejárt" a karanténja....
Eü-ben dolgozom.
Múlt kedden fájt a torkom, náthás voltam, szerdán a kórházban csináltunk egy gyorstesztet negatív.
Csütörtökön már otthon maradtam, én is csináltam egyet pozitív.
Nekem, covid ellátás miatt jár a 100 % táppénz, pozitív PCR tesztnél (igaz kb 1év míg elszámolják). A körzeti orvos kért tesztelést, szombaton csinálta a mentőszolgálat. Elkészülése 48 óra.
Közben szerdán napközben bezárt a suli, mert több covidos gyerek volt az osztályban.
Gyermekem apja ment szűrésre, vitte magával. A gyerkőcnek miután nem volt vizsgálat kérve megkérdezték, h szeretne. Megcsinálták gyerek gyorstesztet pozitív ( teljesen tünetmentes volt), az apjának a PCR negatív.
Nekem hétfőre készült el a PCR tesztem, értékelhetetlen, ismétlést kértek, ám feltöltöttek egy NEM megcsinált negatív gyors tesztet az eeszt- be. Akkor én ismét megcsináltam egy gyorstesztet itthon, pozitív volt még hétfőn.
Körzetivel beszélek, újabb időpont mára ( csütörtökre), az orvos szerint is már nagy valószínűséggel negatív lesz a PCR. Várható elkészülése: szombat
A szűrésen elmondtam, h mi történt én úgy van fent negatív gyors, h nem csináltak.
Sajnos ezzel ő nem tud mit tenni! 🧐
Megemlítettem, h a gyerek pozitívja viszont nem került fel az eeszt- be. A válasz, mert mi nem csinálunk hivatalos gyorstesztet.
Hm, hm, hm, nem csinálnak és nekem felkerült!
Most itthon csináltam egy gyorsat már negatív!
Tehát hiába voltam beteg és itt vannak a pozitív gyorsaim, hivatalosan csak egy meg nem csinált negatív gyorsteszt van fent.
Így lőttek a táppénznek, illetve a későbbiek során, ha nem szeretnék 4 oltást nem tudok mire hivatkozni.
Szóval a tököm tele a fejetlenséggel!
Múlt kedden fájt a torkom, náthás voltam, szerdán a kórházban csináltunk egy gyorstesztet negatív.
Csütörtökön már otthon maradtam, én is csináltam egyet pozitív.
Nekem, covid ellátás miatt jár a 100 % táppénz, pozitív PCR tesztnél (igaz kb 1év míg elszámolják). A körzeti orvos kért tesztelést, szombaton csinálta a mentőszolgálat. Elkészülése 48 óra.
Közben szerdán napközben bezárt a suli, mert több covidos gyerek volt az osztályban.
Gyermekem apja ment szűrésre, vitte magával. A gyerkőcnek miután nem volt vizsgálat kérve megkérdezték, h szeretne. Megcsinálták gyerek gyorstesztet pozitív ( teljesen tünetmentes volt), az apjának a PCR negatív.
Nekem hétfőre készült el a PCR tesztem, értékelhetetlen, ismétlést kértek, ám feltöltöttek egy NEM megcsinált negatív gyors tesztet az eeszt- be. Akkor én ismét megcsináltam egy gyorstesztet itthon, pozitív volt még hétfőn.
Körzetivel beszélek, újabb időpont mára ( csütörtökre), az orvos szerint is már nagy valószínűséggel negatív lesz a PCR. Várható elkészülése: szombat
A szűrésen elmondtam, h mi történt én úgy van fent negatív gyors, h nem csináltak.
Sajnos ezzel ő nem tud mit tenni! 🧐
Megemlítettem, h a gyerek pozitívja viszont nem került fel az eeszt- be. A válasz, mert mi nem csinálunk hivatalos gyorstesztet.
Hm, hm, hm, nem csinálnak és nekem felkerült!
Most itthon csináltam egy gyorsat már negatív!
Tehát hiába voltam beteg és itt vannak a pozitív gyorsaim, hivatalosan csak egy meg nem csinált negatív gyorsteszt van fent.
Így lőttek a táppénznek, illetve a későbbiek során, ha nem szeretnék 4 oltást nem tudok mire hivatkozni.
Szóval a tököm tele a fejetlenséggel!
Vettem mindkettőt végül. A nyálasnál 10 perccel előtte nem lehet enni-inni elvileg, a használati szerint. De nyilván egyik sem olyan pontos, mint egy PCR.
Úgy általában: A nem kellő alapossággal vett (gyors)teszt adhat fals negatív eredményt is.
Nyálasnál előtte 2? óráig ne igyál, ne egyél, nem moss fogat,
orrosnál ne használj orrspray-t, elég mélyről vedd, stb.
Legjobb reggel.
Nyálasnál előtte 2? óráig ne igyál, ne egyél, nem moss fogat,
orrosnál ne használj orrspray-t, elég mélyről vedd, stb.
Legjobb reggel.
nem, orrból kellett mintát venni, nem kellett feldugni végig hála égnek
5 perc alatt negatív lett
5 perc alatt negatív lett
Nyáltesztet vettél innen?
https://neotest.hu/termekkategoria/onellenorzo-otthon
i-tesztek/?add-to-cart=18752&quantity=3
Én innen vettem 4 db-ot. Nem hivatalos, de ellenőrzésre jó
i-tesztek/?add-to-cart=18752&quantity=3
Én innen vettem 4 db-ot. Nem hivatalos, de ellenőrzésre jó
Vennem kellene egy Covid gyorstesztet. Melyiket ajánlanátok, ami megbízható? Mert gondolom a gyógyszertárba erre a kérdésre simán csak a legdrágábbat ajánlanák.
Meghalt Csollány Szilveszter.
https://semmelweis.hu/mediasarok/2021/12/02/a-semmelw
eis-egyetem-infektologiai-tanszekenek-tankonyvere-hi
vatkozva-terjed-alhir/
eis-egyetem-infektologiai-tanszekenek-tankonyvere-hi
vatkozva-terjed-alhir/
Jó ha tudjátok ne érjen senkit csalódás a Mikulás csak az oltottakhoz megy.
https://vbt.pestisracok.hu/2021/11/28/az-omikron-vari
ans-egyik-mellekhatasa-meg-tobb-okj-s-virologus/
ans-egyik-mellekhatasa-meg-tobb-okj-s-virologus/
Bétája őszinte részvétét, nagyon sajnálom.Azt hiszem egyikünk se
tudja kire milyen hatással van a vírus.Családomban 4 oltatlan és 5 oltott van, szeptember végén mindannyian megferőtődtünk.Ki jobban, ki kevésbé jól viselte de szerencsére most átéltünk kórház nélkül. Az az érzésem, hogy előbb utóbb mindenki átesik, és talán erősebb védettséget jelent, mint az oltás, és a maszkot fontosnak tartom!
tudja kire milyen hatással van a vírus.Családomban 4 oltatlan és 5 oltott van, szeptember végén mindannyian megferőtődtünk.Ki jobban, ki kevésbé jól viselte de szerencsére most átéltünk kórház nélkül. Az az érzésem, hogy előbb utóbb mindenki átesik, és talán erősebb védettséget jelent, mint az oltás, és a maszkot fontosnak tartom!
Hát igen, szeptemberben az a náthás vírusuk volt, ami nekem is, meg sokaknak, azért vártak a harmadik oltással. Én 8 napja megkaptam a harmadikat.