Messenger Chatbot nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 1 oldal |
Meg ez nem szokott lefagyni.
Még nem jöttem rá mi lehet a baj vele. Hiszen lehet olyan fb profil is hozzá, amit nem tud a fél világ.
Ki mondta, hogy bonyolult?
Nem ez a baj vele.
Nem ez a baj vele.
(Ez a Szabolcs1 mindig minden vita nélkül nyit egy új topicot.
Lásd pl ez meg a koronavírusos.
Mik vannak.)
Lányok nem bonyolult ez a chatbox, nem feladni az elején!
De a belvita olcsó játék.
Lásd pl ez meg a koronavírusos.
Mik vannak.)
Lányok nem bonyolult ez a chatbox, nem feladni az elején!
De a belvita olcsó játék.
Ezzel maximálisan egyet értek. Sőt.....
Szerintem ezzel a húzással a vásárlóik felét egyszerűen lesöprik az asztalról.
Tudom, h megvan annak a varázsa, h az egész életed ott van egy kütyübe zárva (kártyáidtól a jegyekig, a munkádtól a barátokig, a számláktól a gyerek "ellenőrzőjéig", stb...).
De vannak, akik szeretik az életük különböző szegmenseit szétválasztani. (Én is.)
Tudom, h megvan annak a varázsa, h az egész életed ott van egy kütyübe zárva (kártyáidtól a jegyekig, a munkádtól a barátokig, a számláktól a gyerek "ellenőrzőjéig", stb...).
De vannak, akik szeretik az életük különböző szegmenseit szétválasztani. (Én is.)
agili
Nem korfüggő Anyósom 84 évesen okos telót
úgy kezeli,mint egy 10 éves
Nem korfüggő Anyósom 84 évesen okos telót
úgy kezeli,mint egy 10 éves
Jajj, neeee! Nekem már ezek a nyerő időpontosok sem tetszenek. Nem elég megvenni a terméket, de még taktikázzon is az ember, hogy melyiket mikor küldi. A régi sorsolósok jobban tetszenek. Amikor van idő berögzíti az ember a blokkot, aztán várja a játék végén a sorsolást és a jószerencsét - ez még néha bejön.
Beküldeni egyszerű, nem kell más-más oldalakon keresgélni, nekem, aki nagyon sokat messengerezek ez +, viszont a nyerés számomra olyan megfoghatatlan ebben a formában.... Szokni kell az biztos, hosszú távon viszont ez lesz a trend, szerintem.
Én azt nem értem miért nem megy a jatek eredeti oldala a Belvitának?
Miből gondolják, hogy mindenkinek van facebbokja-messengere?
Jó, nekem van, de sok embernek meg nincs és nem is szabadna, hogy ezt kötelezővé tegyék, ezt nekik és a nescafénak is jeleztem...
Miből gondolják, hogy mindenkinek van facebbokja-messengere?
Jó, nekem van, de sok embernek meg nincs és nem is szabadna, hogy ezt kötelezővé tegyék, ezt nekik és a nescafénak is jeleztem...
Én sem!!!!!
(Nem vagyok fac-os, nem is értek hozzá. 1 hónap múlva 68 éves leszek, nem nekem való az a játék. Remélem nem csak olyan lesz.) Én is keveset játszom, mert csak azt veszem meg ami kell, amire szükségem van vagy el tudom ajándékozni a gyerekeknek. Néha azért nyerek is...
(Nem vagyok fac-os, nem is értek hozzá. 1 hónap múlva 68 éves leszek, nem nekem való az a játék. Remélem nem csak olyan lesz.) Én is keveset játszom, mert csak azt veszem meg ami kell, amire szükségem van vagy el tudom ajándékozni a gyerekeknek. Néha azért nyerek is...
Ha ez az új irány, akkor végképp nem fogok nyerni semmit.
Már most sem sokat.
(Alig játszom.)
Már most sem sokat.
(Alig játszom.)
NEEEM
Egyre több chatbot nyereményjáték indul, ebben a topicban gyűjtsük a velük kapcsolatos tapasztalatokat. Ti szeretitek az ilyeneket?