Olimpia
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 1 oldal |
Ez is igaz!
A csúcson kell abbahagyni!
Keményen dolgozott, nagyon sok érmet elhozott.
Egy ország rajongott érte, megérdemelten.
Vannak, akik nem veszik észre, mikor kell tovább lépni.
Vele kapcsolatban is, mint mindenkivel, az utolsó élmény lesz a meghatározó.
És nem ő az egyetlen, aki helyett másnak kellene ott lenni Tokióban.
Keményen dolgozott, nagyon sok érmet elhozott.
Egy ország rajongott érte, megérdemelten.
Vannak, akik nem veszik észre, mikor kell tovább lépni.
Vele kapcsolatban is, mint mindenkivel, az utolsó élmény lesz a meghatározó.
És nem ő az egyetlen, aki helyett másnak kellene ott lenni Tokióban.
Látod, ez a baj, hogy esélye sincs, hogy bizonyítson!
...és Jakabos Zsuba lenne annyi elhozna egy érmet? Bár igaz ha nem kap lehetőséget nem tudjuk meg.... Bár remélem sok reklám, meg modell ajánlatot kap mint általában, mert szép lány.
Én is erre gondoltam, Katinka volt férje olyan amilyen de jó edző.
...és hát ez nem volt sportszerű Katinkától, de hát Isten szeme mindent lát...
Én is erre gondoltam, Katinka volt férje olyan amilyen de jó edző.
...és hát ez nem volt sportszerű Katinkától, de hát Isten szeme mindent lát...
péntek
Na ebben egyet értünk. Sajnálom is Jakabost, rossz dolog, hogy így veszik el egymás elől a helyeket, pláne, hogy ahogy írod a versenykiírás már korábban megvolt nekik....
Ráadásul mondhat bárki bármit, de amióta Shane nélkül edz már nem ugyanaz a Katinka ugrik vízbe, és itt nem a házastársra gondolok, hanem az EDZŐRE. (Persze nehéz külön választani a kettőt....)
Na ebben egyet értünk. Sajnálom is Jakabost, rossz dolog, hogy így veszik el egymás elől a helyeket, pláne, hogy ahogy írod a versenykiírás már korábban megvolt nekik....
Ráadásul mondhat bárki bármit, de amióta Shane nélkül edz már nem ugyanaz a Katinka ugrik vízbe, és itt nem a házastársra gondolok, hanem az EDZŐRE. (Persze nehéz külön választani a kettőt....)
Vizilabdás csajok!
Szép volt!
Milyen gólok voltak .. 😂 Úristen! 👑
Szép volt!
Milyen gólok voltak .. 😂 Úristen! 👑
Hosszú Katinka /az úszó teljesítményétől függetlenül/ emberileg egy nagy nulla. Kár, hogy nincs a Fair Play-díjnak ellentettje, mert a szemétségi díjat ő érdemelné. Sajnos ugyanazt eljátszotta, mint Rióban, csak azt nem értem, hogy az Úszószövetség hogyan ette meg még egyszer ugyanazt?!
Nevezett a két úszásnemben, a szintén remek úszó riválisát Jakabos Zsuzsannát elütve a lehetőségtől, majd kint visszalépett, hogy csak a váltóban indul. Jakabos meg, aki akár éremesélyes is lehetett volna, velünk együtt nézhette a középdöntőben az üres pályát, ahol minden valószínűség szerint nagyon jó eredményt ért volna el.
Ez a húzás, már Rióban sem volt szép és korrekt, de még egyszer eljátszani óriási szemétség volt mindenkivel, még velünk, szurkolókkal, Magyarországgal szemben is. Nagyon valószínű, hogy nem csak az indulás lehetőségétől, hanem egy medáltól fosztotta meg Jakabost.
Mégis, mit gondolt, hetek lesznek a két úszás között? A program már itthon is jó ideje ismert volt.
Nevezett a két úszásnemben, a szintén remek úszó riválisát Jakabos Zsuzsannát elütve a lehetőségtől, majd kint visszalépett, hogy csak a váltóban indul. Jakabos meg, aki akár éremesélyes is lehetett volna, velünk együtt nézhette a középdöntőben az üres pályát, ahol minden valószínűség szerint nagyon jó eredményt ért volna el.
Ez a húzás, már Rióban sem volt szép és korrekt, de még egyszer eljátszani óriási szemétség volt mindenkivel, még velünk, szurkolókkal, Magyarországgal szemben is. Nagyon valószínű, hogy nem csak az indulás lehetőségétől, hanem egy medáltól fosztotta meg Jakabost.
Mégis, mit gondolt, hetek lesznek a két úszás között? A program már itthon is jó ideje ismert volt.
Gergő előtt le a kalappal! Köszönjük! 🥈🎉❤
Döntő: 14:15
Siklósi Gergely - ffi párbajtőr elődöntő
12:00
És lesz Pupp Réka cselgáncsozó bronzmeccse is hamarosan.
12:00
És lesz Pupp Réka cselgáncsozó bronzmeccse is hamarosan.
🔥🔥‼️ SZILÁGYI ÁRON A TÖRTÉNELEM ELSŐ HÁROMSZOROS EGYÉNI KARDVÍVÓ OLIMPIAI BAJNOKA ‼️🔥🔥 😀
😀
Én kiszurkolom! Ennek sikerülnie kell! Nincs más opció!!!
14:15-kor kezdődik a ffi kard döntő Szilágyi Áronnal. Nézzük!
M4 Sport
M4 Sport