herta
Ezt arra a játékra írtad, amivel vászontáskát, meg bögrét lehet nyerni? (Oké, van 1 db fődíj, de a többi?!?)
"Fejemet a falba...!" - önostorozó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 1 oldal |
A 3 Starbucks termékből az egyik – egy forrócsoki – nem vesz részt a játékban. Éreztem is, hogy nem lesz jó, de – ugye – Starbucks termék, csak nem szerepel a játékszabályzatban a résztvevő termékek közt, így nincs is a feltölthetők közt a listán.
3 db Uht Magic Milk tejet vettem ma a Lidl.ben.
S véletlenül csak 2-t regisztráltam a rendszerben. Így elestem 1 fődíjba kerüléstől
S véletlenül csak 2-t regisztráltam a rendszerben. Így elestem 1 fődíjba kerüléstől
Tavasszal a Humdás pontgyűjtő játékon, összejött egy napelemes biciklilámpa. Leírás hozzá nem érkezett persze. Amikor lemerült a létező összes szögben, pozícióban kiraktam a napra feltölteni, de semmi. Napok teltek el mire rájöttem, hogy a levehető kupak alatt USB töltő van, nem pedig napelem...Amúgy masszív darab, erős a fénye!
Für Vénember:
Én is így jártam, de...
HATÁSSZÜNEEEET...
írtam nekik.
Das Válasz:
"Kedves Játékosunk!
Minden a Tesco-ban listázott Pepsi termék részt vesz a nyereményjátékban.
Köszönjük az észrevételét. Javítjuk a szabályzatot.
Üdvözlettel,
Pepsi csapat"
Igen, ezt is elintézte a százados úr.
Én is így jártam, de...
HATÁSSZÜNEEEET...
írtam nekik.
Das Válasz:
"Kedves Játékosunk!
Minden a Tesco-ban listázott Pepsi termék részt vesz a nyereményjátékban.
Köszönjük az észrevételét. Javítjuk a szabályzatot.
Üdvözlettel,
Pepsi csapat"
Igen, ezt is elintézte a százados úr.
Ha lövés, vagy falbaverés nem is, de egy kólintás már kijár: most olyan terméket vettem nyereményjáték miatt [ IS!! ] ami nem szerepel a promócióban! ( Tesco-Pepsi, 2literes MAX )
Én nem akarom főbe lőni magamat, ha elrontok egy vásárlást, pályázatot v. nyakamon maradnak a blokkok, mert lekéstem a határidőt.
Szóval nem szoktam magamat ostorozni, v falba verni a fejemet.
Pedig szoktam hibázni.
Ez van. S tovább lépek.
Tehát nem fogok ide írni.
Legfeljebb ha vmi vidámabb címe lesz a rovatnak.
Szóval nem szoktam magamat ostorozni, v falba verni a fejemet.
Pedig szoktam hibázni.
Ez van. S tovább lépek.
Tehát nem fogok ide írni.
Legfeljebb ha vmi vidámabb címe lesz a rovatnak.
Nem gondoltam komolyan...
De nálam pl.: alapprobléma, hogy nem figyelek a kedvezményekre és 10-20 Ft miatt bukik a blokkom, ha összeghatáros a játék, a Knorr tipikusan.
De nálam pl.: alapprobléma, hogy nem figyelek a kedvezményekre és 10-20 Ft miatt bukik a blokkom, ha összeghatáros a játék, a Knorr tipikusan.
Asszonynak mondtad már?
Többször megtettem az asszonnyal, hogy másik pénztárnál fizettünk 1-1 terméket, hogy mindketten pályázhassunk!
🤯
🤯
Döbbenten tapasztaltam, hogy csaknem valamennyi
Ecofamily - Henkel pályázatomat úgy regisztráltam, hogy 1 termék szerepel a nyugtán !🤦
Ecofamily - Henkel pályázatomat úgy regisztráltam, hogy 1 termék szerepel a nyugtán !🤦