Vásárolj a Rossmann-ban 2 db. bármilyen Palette hajfestéket, és küldd be a vásárlást igazoló blokkot / névvel, címmel ellátva / a következő címre: Henkel Magyarország Kft. 1519 Bp. Pf.20. A borítékra ird rá: "Palette. Az Ön színválasztása"
Az első 300 beküldő 6 hónapos Nők Lapja előfizetést nyer!
A fődíj: 12 alkalomra szóló fodrász utalvány egy Schwarzkopf szalonba, 12X 8000 Ft. értékben.
A játék március 1.-től április 30.-ig tart.
Ja, és a blokkal együtt küldd be a 2 vonalkódot is! :))
Nyerj egy iPhone 14-et és még sok mást!

Nyerj 200 000 Ft-os Sportfactory utalványt!

Nyerj 200 000 Ft-os utat!

Nyerj 700ezer Ft-os EMAG/TESCO utalványt!
Vásárolj a Rossmann-ban legalább egy Vanish függönytisztítót, gépi vagy kézi szőnyegtisztítót március 19.- április 2. között!
5 db. Indesit mosogatógép nyerhető.
A játékhoz szükség lesz a szórólap perforált adatlapjára, ami a Rossmann üzletekben található!
diehexe!
Nem kuponfüzetben volt a beválthaó papír. teljesen külön,a hippes tájékoztató füzetben,de nem minden korházban egységes ez a csomag,sőt egyet már a várandóság alatt is adott a védőnő,a szomszéd faluban,ezt sem kapta a barátnőm.
...természetesen a kórházBAN és nem a kórházBA.... :)
Most jut eszembe... Nekem a kórházba két dobozt adtak és az egyik dm-es volt. Rossmann-os kuponfüzetet nem kaptam, csak dm-est. Ez a Rossmann-kupon a másik vegyes dobozban volt. Lehet, hogy a Rossmann-os kuponfüzetben volt 4 hónapos kor fölött beváltható kupon, nem?
Azért ez érdekes,a mi kuponunkon 4 hónap van,4 éve is az volt,és csak pár dolgot kellett eltenni belőle késöbbre,a többi mind adható volt 4 hónapos kortól.
A kupont a gyermek 6 hós kora felett lehet beváltani. De jó, hogy mondtátok, hogy nézzek bele a csomagba, hogy lejárt-e a szavatossága a termékeknek. Hát elég durva, hogy ilyet oda mernek adni! Majd én is odafigyelek rá, mert hamarosan aktuális lesz:-)
PenSzi!
A rossmann kuponfüzetet szüléskor adják át a korházban,sok jó és hasznos dologgal együtt. A felicitas ajándékaként ha jól tudom.
Köszi az infókat! :)
Megnéztem a mi kuponunkon "6 hónapos kor fölött" szöveg van. Ma is bemegyek délután. Kíváncsi leszek!
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan lehet rossmann-os pampers pelenka kuponhoz /-500 ft/ jutni? Tobben emlegettek itt-ott, de eddig csak dm-esrol hallottam. Mit lehet tudni a rossmann-osrol? /meddig ervenyes, ki kaphat, akcios arbol megadják a további -500-at, stb./
Nekünk még jó sokáig jó volt,nem volt velük negatív tapasztalaton,talán egy kisvárosban nem rendelnek be belőle túl sokat. De majd most odafigyelek a szavatosságára is.
Én szerencsére még ott megnéztem, és szóltam, hogy ugyan már adjanak egy használhatót :)) Kicserélték, bár a csaj mondta, hogy nekik az van megadva, hogy ezeket kell először elpasszolni. Köszi :(( Kíváncsi lettem volna, hogy Rossmann-tagok gyerekei megennék-e...
Én is kaptam mind2 gyereknek.Nekünk is le volt járva a bébikaja szavatossága mind a 2szer.Igaz csak pár hónappal,de ki ad olyant a gyerekének?:(Most jövök rá,hogy vissza kellett volna vinnem:(De egyszerűbb volt kidobni.
Mi is 4 hónaposan vehettük át 2.5 és 4.5 éve. És szintén volt, igaz, hogy lejárt szavatosságú :(
diehexe!
Nem négy hónaposan adják?A papíron az van ,én 4 éve simán elsőre átvehettem a csomagot,most kiváncsi vagyok mi lesz,bár addig még van 3 hónapunk. Olyan hihetetlenül gyorsan megy az idő,jövőhéten már betöltjük az első hónapot.:)
diehexe
hú ez már lassan 3 éve is volt ilyen és elég jó dolgok vannak/voltak benne.érdemes tehát többszőr próbálkozni:)
Minden gyerkőcnek adnak a kórházban születésükkor egy ajándékcsomagot, amiben többek között egy Rossmann kupon is van. Hipp bébiétel csomagot kellene adniuk, ha a gyerek betölti a 6 hónapot.
Már harmadjára mentem a héten a Hipp csomagért és mindig azt mondják épp most fogyott el!
Ilyen hozzásállással nem kellene csodálkozniuk, hogy a gyerekes anyukák dm barátok!!! :)
hmm...
A gyűjtőlapon egyértelműen rajta volt, meddig lehet felhasználni.
Ilyen alapon mindenkitől el kellene fogadniuk a régi pontokat.
Örülök, hogy jól jártál! :)
De ez hátrányos megkülönböztetés azokkal szemben, akik komolyan vették a szabályokat.
szvsz.
jan. 28-án, az előző pontgyűjtő akció utolsó napján a Rossmann honlapjáról küldtem egy kérdést arra vonatkozóan, h a betelt füzetet meddig lehet beváltani. Némi (több, mint 3hetes) késéssel válaszolt is az illetékes hölgy, h már lejárt a beváltási határidő, de ha elküldöm a régi betelt füzetet, küld helyette egy aktuális hetit.
Ma meg is érkezett, nagyon kellemes megpeli volt a pozitív, segítőkész hozzáállása. :)
Most látom másokkal is milyen szemetek a Rossmannál. Én sem kapom automatikusan a pontokat, csak ha reklamálok értük. Ha olyan akciós termék van amihez ajándék törlőkendő, stb. jár azt nem adják ide. Ha reklamálok akkor az "elfogyott" szlogennel jönnek. Egy pénztár üzemel, ahol 8-10 ember áll sorba. Szóval nem egy európai stílus, legalábbis a hatvani nem.
Tímea
Korábbi hozzászólások