Kedves Selyemakác!
Már eddig is sokat segítettél amit köszönök de a kemény dió 10.sz borítóoldaka megint kifogott rajtam az első része a második megvan.ha tudnál segíteni újfent megköszönöm
Kedves Selyemakác!
Már eddig is sokat segítettél amit köszönök de a kemény dió 10.sz borítóoldaka megint kifogott rajtam az első része a második megvan.ha tudnál segíteni újfent megköszönöm
Selyemakác nagyon köszönöm
A második jó, azon a meccsen!
Azt nem kalkuláltuk bele, hogy hosszabbítás is lehet azon a meccsen.
Azt nem kalkuláltuk bele, hogy hosszabbítás is lehet a focimeccsen.
Sziasztok negint kemény dió bajom van a 8. Sz borítóoldala kifog rajtam Selyemakác esetleg.? Köszi
Tudod papa arra neveltük Imit, hogy ne tartsa vissza a véleményét.
A kemény dió 5. Számának borítóoldala megvan valakinek? Köszi
Kati 57 próbálkoztam nem tudom átment e és látszik?
gyemant
Igen, fotózd le a rejtvényhálót, meg a meghatározásokat. Nem baj, ha beleírtál, kockás papíron meg tudom fejteni. Nem sikerül privátban írnom Neked, de Neked látnod kell az én címemet, csak kattins a nevemre és ott lesz.
Kati 57 hogy küldjem el ? lefotózzam ? Milyen címre már irkáltam bele
gyemant
Ha elküldöd a feladványt, megfejtem.
Sziasztok én mindig szenvedek a kemény dióval most a 2024/2 sz borítója fogott ki rajtam selyemakác Te néha szoktál segíteni megvan Neked ? Köszi ha segítesz illetve aki tud
Nagyon idétlenül fogalmaznak mostanában a rejtvénykészítők.
A piros folt azt jelenti, hogy a PIROS szó egymás utáni két betűje a megfejtés.
Jojó köszi, így már értem.
Az RO/ro, mint megfejtés, szokott lenni rejtvényekben, de én még csak úgy találkoztam vele, mint Románia autójele.
krysztasz
ilyen van - rosaceás bőr ,tehát jó lehet a ro
Az ilyenekre hogy jöjjek rá?
Piros folt és a megoldás ro. Nem lehet más, ez jött ki, az o betű megfejtés is. Az r betű is jó. Most másik példát hirtelen nem tudok írni.
Ahogy látom, Kiss nének, ott lenn, parókája vagy új frizurája van.
Korábbi hozzászólások