Ki mióta játszik...és mivel kezdődött?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 7 oldal |
Első játékok egyike volt a Pepsi játéka, aminek Cindy Crawford volt a reklámarca. Egy pólót sikerült vele nyerni. Persze előtte is ' lottóztam': feladtam nagymamám szelvényeit. Ha mama vett borítékot sorsjegyet Miskolcon a Búza téri aluljáróban, akkor velem vetette ki az árus kosárból. Rendszeresen nyertünk. Persze kicsiket. Amikor megismerkedtem az akkor még nem a férjemmel, ő mutatta meg a Knorros tányérokat, amiket nyert. Nekem csak egy darabom volt. Neki készlete. Ő mutatta meg a webnyereményt is.
Azt hiszem 3-4 éve játszom játékokkal. Az első nyereményem szerintem csoki volt, majd egy elektromos grill. Az idei római út az, ami nagy nyereménynek számít. Amit szeretnék, az eddig nem jött össze (roller és airfryer sütő). De próbálkozom
2000. novemberében indult a wny, most 22 éves.
Kiegészítés:
Javítás szükséges: az ALDI nyereményem is fődíj volt!
(csak nem szólóban nyertem, 3db pedelec Neuzer kerékp. egyike enyém)
Javítás szükséges: az ALDI nyereményem is fődíj volt!
(csak nem szólóban nyertem, 3db pedelec Neuzer kerékp. egyike enyém)
Hoppá! ilyen is van?
Olvasgatom a fórumot, de most csak most klikkeltem a kezdetekre.
Szerencsejátékozni én is régen kezdtem, még 70-ben,lottóval. Napközis nevelőtanár elküldött a postára, dobjam be a szelvényét. Vettem a zsebpénzemből magamnak is. 50 év alatt volt vagy 4db hármasom, évente 6-7 kettes (nem minden héten játszom, van állandó számom is, de egy alkalmazásban leellenőriztem: 4-es, 5-ös soha nem volt eddig azokkal a számokkal).
Legnagyobb: akciós játékon 100eFt 4 éve
Totó: 12 a max találat, rengeteg volt, 500ft-ot ért.
Ezernyi keresztrejtvény-megfejtést (többnyire nagyértékü nyereményre,pályázati szelvényest) adtam postára, eredmény=0
Az ezredforduló környékén gyűjtögettem-küldözgettem az akciós csomagolásokat, szintén eredménytelenül. Ezért sokáig hanyagoltam.
Mígnem (mostanában 3.éve) a lányom megdobott a linkkel (webnyeremeny.hu), és próbálkoztam. az üzletekben is elkezdtem figyelni a nyereményakciók szórólapjait.
Az első hozadék: Biopont aj.csomag volt. Kerékpár, aj.utalványok, napi, heti, havi nyeremények voltak már. Az első (ezidáig egyetlen) fődíj Screvó utazási ut. (IBUSZ)
Jaa, Fórum: nékem teccik!
Olvasgatom a fórumot, de most csak most klikkeltem a kezdetekre.
Szerencsejátékozni én is régen kezdtem, még 70-ben,lottóval. Napközis nevelőtanár elküldött a postára, dobjam be a szelvényét. Vettem a zsebpénzemből magamnak is. 50 év alatt volt vagy 4db hármasom, évente 6-7 kettes (nem minden héten játszom, van állandó számom is, de egy alkalmazásban leellenőriztem: 4-es, 5-ös soha nem volt eddig azokkal a számokkal).
Legnagyobb: akciós játékon 100eFt 4 éve
Totó: 12 a max találat, rengeteg volt, 500ft-ot ért.
Ezernyi keresztrejtvény-megfejtést (többnyire nagyértékü nyereményre,pályázati szelvényest) adtam postára, eredmény=0
Az ezredforduló környékén gyűjtögettem-küldözgettem az akciós csomagolásokat, szintén eredménytelenül. Ezért sokáig hanyagoltam.
Mígnem (mostanában 3.éve) a lányom megdobott a linkkel (webnyeremeny.hu), és próbálkoztam. az üzletekben is elkezdtem figyelni a nyereményakciók szórólapjait.
Az első hozadék: Biopont aj.csomag volt. Kerékpár, aj.utalványok, napi, heti, havi nyeremények voltak már. Az első (ezidáig egyetlen) fődíj Screvó utazási ut. (IBUSZ)
Jaa, Fórum: nékem teccik!
Évtizedekkel / ! / ezelőtt kezdődött.
Szenvedélyesen szeretek mindenféle keresztrejtvényt, és fiatal korom óta be is küldöm a megfejtéseket.
Régebben nagyon sok értékes és hasznos nyereményt sorsoltak, rengeteg könyvet/könyvutalványt, színházjegyet nyertem, amik mindig örömet okoztak. De sikerült nagyon sok műszaki cikket is nyernem: különféle háztartási gépeket, fűnyírót, DVD lejátszót, stb. Kedvenc nyereményeink a wellness-hétvégék, a bel- és külföldi utak voltak. Sajnos, így, múlt időben írom, mert évek óta nem sikerült jelentősebb nyeremény.
Aztán kb. egy évtizede rákattantam a promós játékokra is kisebb-nagyobb sikerrel. Főnyereményt még soha nem sikerült nyernem, de nekem egy-egy kisebb utazás is főnyeremény.
Nagyon sok rejtvénymegfejtést küldök be, és elég sok játékban aktívkodom, de sajnos az utóbbi 2-3 évem eléggé deficites volt.
Remélem, a 2015-ös év tartogat valami kellemes meglepetést.
Szenvedélyesen szeretek mindenféle keresztrejtvényt, és fiatal korom óta be is küldöm a megfejtéseket.
Régebben nagyon sok értékes és hasznos nyereményt sorsoltak, rengeteg könyvet/könyvutalványt, színházjegyet nyertem, amik mindig örömet okoztak. De sikerült nagyon sok műszaki cikket is nyernem: különféle háztartási gépeket, fűnyírót, DVD lejátszót, stb. Kedvenc nyereményeink a wellness-hétvégék, a bel- és külföldi utak voltak. Sajnos, így, múlt időben írom, mert évek óta nem sikerült jelentősebb nyeremény.
Aztán kb. egy évtizede rákattantam a promós játékokra is kisebb-nagyobb sikerrel. Főnyereményt még soha nem sikerült nyernem, de nekem egy-egy kisebb utazás is főnyeremény.
Nagyon sok rejtvénymegfejtést küldök be, és elég sok játékban aktívkodom, de sajnos az utóbbi 2-3 évem eléggé deficites volt.
Remélem, a 2015-ös év tartogat valami kellemes meglepetést.
2009-be költöztünk vissza Magyarországra és akkor ismertem meg egy nagyon kedves fórumos társunkat szamócámat , aki a legjobb barátnőm , lelkitársam lett. Ő fertőzött meg engem a nyereményjáték szenvedéllyel.A legelső nyereményem pedig a libressel nivea csomag volt.
Fogalmam sincs, hogy konkrétan mivel kezdődött...
Már ált. iskolás (90-es évek) koromban is küldözgettem be újságokból megfejtéseket, nyeremény szelvényeket, de soha nem nyertem semmit.
Utána gimiben játékgépeztem (mértékkel) teljesen pozitív mérleggel.
2004-ben volt egy sió kupakos játék, amire sms-ben anyuval beküldtük a kódot s visszajött az üzenet, hogy 100.000 Ft-os bankkártyát nyertünk. Utána is feltöltöttem ezt-azt, de rendszeresen kb. 2,5 éve kezdtem játszani és konkrétan hűtőt szerettem volna nyerni, de nagyon, amit jelzem mai napig nem sikerült, így hát most decemberben vettünk egyet
Eleinte is nyertem kisebb dolgokat, volt sok garantált ajándékom, de az idei évben fortuna igen kegyes volt hozzám!
Már ált. iskolás (90-es évek) koromban is küldözgettem be újságokból megfejtéseket, nyeremény szelvényeket, de soha nem nyertem semmit.
Utána gimiben játékgépeztem (mértékkel) teljesen pozitív mérleggel.
2004-ben volt egy sió kupakos játék, amire sms-ben anyuval beküldtük a kódot s visszajött az üzenet, hogy 100.000 Ft-os bankkártyát nyertünk. Utána is feltöltöttem ezt-azt, de rendszeresen kb. 2,5 éve kezdtem játszani és konkrétan hűtőt szerettem volna nyerni, de nagyon, amit jelzem mai napig nem sikerült, így hát most decemberben vettünk egyet
Eleinte is nyertem kisebb dolgokat, volt sok garantált ajándékom, de az idei évben fortuna igen kegyes volt hozzám!
Meg közepiskolaban az Ifjusagi Magazin sarokszelvenyeit beküldtem, sikerült egy arckremet es egy ruhat nyernem. Aztan kesöbb a radios jatekokon 4 mobiltelefont es egy horvatorszagi nyaralast, es meg sok kisebb ajandekot nyertem. Akkoriban meg nem jatszottam ilyen "vasarlos" termekekkel. Aztan egyszer volt egy Snickers, Mars... csokipapir beküldös jatek, gondoltam megprobalom, ott nyertem egy fenykepezöt, onnantol kezdtem el ezek irant a jatekok irant erdeklödni.Nagyobb nyeremenyeim egy takaritogep, egy Nintendo Wii, fenykepezögep, mobiltelefon, egerszaloki hetvege es eddig a legnagyobb a NEW YORK-i utazas volt. A parom is tamogat, sokszor megkerdezi, hogy mit kell venni, a New York-i utat is az ö blokkjaval nyertük. Ezek utan meg jobban benne van ö is, hogy sokszor dragabb termeket vegyünk, mert nyerös....
?
Sziasztok,
Új vagyok a fórumon, nagyjából 2-3 hónapja olvasom rendszeresen, és úgy nagyjából 1hónapja regisztráltam is. Azóta már sikerült 1-2 cserét lebonyolítani, illetve már nyertem is utalványt, úgyhogy elég jó hobbi kerekedhet belőle A "játékot" egyébként már fiatalkorom óta játszom, eleinte mozijegyek szerepeltek rendszeresen mindenféle újsággal, rádióval, azóta szerencsére bejött néhány főnyeremény is, pl: Édesanyám 2005-ben nyert egy újsággal autót, ami azóta is tökéletesen kiszolgálja a családi nagybevásárlásokat, az újságot babonából természetesen azóta is veszi Mivel addig sem állt távol tőlem egy-egy vásárláshoz kötött blokk/kód beküldése, így gyakorlatilag ha olyan terméket veszek, amivel játék is van, azt természetesen be is küldöm (ha nem felejtem el). Párom nem nézi jó szemmel, hiába tudok felmutatni pozitív mérleget, valahogy hajthatatlan "ellendrukker", ami méginkább arra sarkall, hogy bizonyítsam, igenis van értelme, és mindenkire rátalálhat a szerencse!
Az oldal nagyon tetszik, a fórum szintén, szinte hihetetlen mennyien nyernek innen, jó ilyen pozitív dolgokat olvasni!
Új vagyok a fórumon, nagyjából 2-3 hónapja olvasom rendszeresen, és úgy nagyjából 1hónapja regisztráltam is. Azóta már sikerült 1-2 cserét lebonyolítani, illetve már nyertem is utalványt, úgyhogy elég jó hobbi kerekedhet belőle A "játékot" egyébként már fiatalkorom óta játszom, eleinte mozijegyek szerepeltek rendszeresen mindenféle újsággal, rádióval, azóta szerencsére bejött néhány főnyeremény is, pl: Édesanyám 2005-ben nyert egy újsággal autót, ami azóta is tökéletesen kiszolgálja a családi nagybevásárlásokat, az újságot babonából természetesen azóta is veszi Mivel addig sem állt távol tőlem egy-egy vásárláshoz kötött blokk/kód beküldése, így gyakorlatilag ha olyan terméket veszek, amivel játék is van, azt természetesen be is küldöm (ha nem felejtem el). Párom nem nézi jó szemmel, hiába tudok felmutatni pozitív mérleget, valahogy hajthatatlan "ellendrukker", ami méginkább arra sarkall, hogy bizonyítsam, igenis van értelme, és mindenkire rátalálhat a szerencse!
Az oldal nagyon tetszik, a fórum szintén, szinte hihetetlen mennyien nyernek innen, jó ilyen pozitív dolgokat olvasni!
Tavaly nyár óta, a DM-johnsons játékkal kezdődött minden
Akkor 5 blokkból 5 legót nyertem és megjött a kedvem a játékokhoz.
Azóta nagyon sok szép dolgot nyertem minden kis apróságnak tudok örülni.
Főleg azokkal játszom amit szívesen meg is nyernék illetve amit meg is veszek mert csak azért nem veszek semmit hogy játszak
Idei csúcsom a Balaton játék, szerintem ezt soha nem fogom tudni túlszárnyalni
Akkor 5 blokkból 5 legót nyertem és megjött a kedvem a játékokhoz.
Azóta nagyon sok szép dolgot nyertem minden kis apróságnak tudok örülni.
Főleg azokkal játszom amit szívesen meg is nyernék illetve amit meg is veszek mert csak azért nem veszek semmit hogy játszak
Idei csúcsom a Balaton játék, szerintem ezt soha nem fogom tudni túlszárnyalni
Én a 90-es évek elején nyertem 500ft-ot kaparós sorsjegyen, onnan kezdve sokat játszotta, sok mindennel, sokat nyertem, persze sokkal többször nem nyertem. A kedvem töretlen, főleg utazást szeretek nyerni, persze minden más is jöhet. Kétszer (régen) adtam el nyereményt, amit utólag már bánok is pedig csak kis értékűek voltak, most már minden olyan dolgot elosztogatok amire nincs szükségem.
Valamikor az 1990-es években egy Omnia játékkal. Nemtudom hány vonalkóddal kávéfőzőt lehetett nyerni, 2 vonalkóddal garantált ajándék 2 db karácsonyi mintás bögre. " csomag kávé volt otthon, ezeket beküldtem, de akkor még nem vetemedtem arra, hogy többet felhalmozzak a nyereményjáték miatt. A 2 bögre egyébként Húsvét körül érkezett meg - törötten.
A következő fejezet az internettel kezdődött. számítógép teremben ügyeltem, s ha volt szabad gép, neteztem. Akkor indult a Startlap. A hírlevelében volt egy rovat: Galambos Dani, a Webnyeremény szerkesztője ajánlja. Így ismerkedtünk meg. Évekig csak netes játékokon játszottam. A fordulatot a 2007-es év hozta: Vodafone, Nestlé, Balaton szelet....
Azóta azt eszünk, iszunk, használunk amivel éppen nyereményjáték van
A következő fejezet az internettel kezdődött. számítógép teremben ügyeltem, s ha volt szabad gép, neteztem. Akkor indult a Startlap. A hírlevelében volt egy rovat: Galambos Dani, a Webnyeremény szerkesztője ajánlja. Így ismerkedtünk meg. Évekig csak netes játékokon játszottam. A fordulatot a 2007-es év hozta: Vodafone, Nestlé, Balaton szelet....
Azóta azt eszünk, iszunk, használunk amivel éppen nyereményjáték van
Érdekes téma, pont én írtam bele utoljára majdnem másfél éve...
Kinek mivel kezdődött? Aki még nem nyilatkozott?
Kinek mivel kezdődött? Aki még nem nyilatkozott?
Még gyerekként küldtem be rejténypályázatokat (főleg Fülesekbő, de másból is), soha nem nyertem de apukám sem, ő is hiába próbálkozott szegény sok-sok éven át.
Aztán tavaly elkezdtem gyűjteni Delikátot a játszóterükhöz, és akkor találtam a webnyereményre. A játszóterünk meg is lett.) A faluban el sem hitték sokan.
Utána tartottam egy kis szünetet, aztán idén tavasszal folytattam, csak már más játékokon. Azokon játszom, amit szívesen meg is nyernék. Eddig a garantáltak jöttek be, mert a sorsolásokon nem nagyon szokott szerencsém lenni.
Aztán tavaly elkezdtem gyűjteni Delikátot a játszóterükhöz, és akkor találtam a webnyereményre. A játszóterünk meg is lett.) A faluban el sem hitték sokan.
Utána tartottam egy kis szünetet, aztán idén tavasszal folytattam, csak már más játékokon. Azokon játszom, amit szívesen meg is nyernék. Eddig a garantáltak jöttek be, mert a sorsolásokon nem nagyon szokott szerencsém lenni.
Még a 60-as években a Pajtás újságban: Az utolsó padban c. könyvet.
Sziasztok! Találtam egy tök jó online autós játékot! És még nyerni is lehet vele! Kattintsatok rá, én már teljesen rákattantam!
https://www.facebook.com/Ismerkedj
Dörmögő Dömötör rajzpályázatával
Már 10 éves korom körül (60-as évek) nyertem a Szövetkezet újsággal könyveket, lemezeket és gyűjtöttem csoki papírokat könyvért.