Viki, mi a nyeremény? Nekem is sikerült 1-et nyernem.
Algida kvíz
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 5 oldal |
Paint: Carte dorra fényképet kellett feltölteni 2 Cartedorral. Csak kár hogy nem fagyi a nyeremény.
A kérdőíves játékokkal nem nagyon van időm foglalkozni, hogy is volt az Algidás? 50 leggyorsabb nyert? ...és ha már fagyi a Carte Dort hogy lehetett, gondolom az is kérdőíves volt.
Hogy volt az az Algida? Az első 50 leggyorsabb nyert, Hévizet? Mármint nyaralást? Ill. hétvégét, csak mert ezekben a kitöltős játékokban nem vagyok otthon, nem is foglalkozom velük. Nincs időm, meg türelmem se hozzá.... Ha már fagyi... a Carte Dor is vmi kérdőív kitöltős volt úgye?
Hogy volt az az Algida? Az első 50 leggyorsabb nyert, Hévizet? Mármint nyaralást? Ill. hétvégét, csak mert ezekben a kitöltős játékokban nem vagyok otthon, nem is foglalkozom velük. Nincs időm, meg türelmem se hozzá.... Ha már fagyi... a Carte Dor is vmi kérdőív kitöltős volt úgye?
Fent vannak a nyertesek, gratula nekik, gondolom a két kvíz átlaga került kiírásra.
Én lecsúsztam...:(
Én lecsúsztam...:(
Naaa! Most mért nem vigyorijelet írt, amikor egyértelműen vigyorgok?
Nekem mailban küldték a jó hírt Algidáék:)))
Milyen számról hívták a nyerteseket?
Habibabi
Légyszi áruld már el az időtöket,hogy mennyivel teljesítettétek az 1. és 2. fordulót, mert mentem megöl a kíváncsiság. :)Gratula nektek!
Egyébként az én mailemre ezt írták ma vissza:
Kedves Játékos,
Jövőhét elején feltöltjük a nyertesek nevét. Elnézést, technikai problémák adódtak.
Köszönöm türelmét,
Üdvözlettel:
Kerényi Beatrix
Légyszi áruld már el az időtöket,hogy mennyivel teljesítettétek az 1. és 2. fordulót, mert mentem megöl a kíváncsiság. :)Gratula nektek!
Egyébként az én mailemre ezt írták ma vissza:
Kedves Játékos,
Jövőhét elején feltöltjük a nyertesek nevét. Elnézést, technikai problémák adódtak.
Köszönöm türelmét,
Üdvözlettel:
Kerényi Beatrix
délink: igen, minket már hívtak, illetve anyukám... én valószínű lecsúsztam erről, de ma még telefonálhatnak, úgyhogy figyeljétek a telefont :)
Habibabi
Honann az infó? Téged is hívtak? Ha igen,gratulálok! Gratula minden tisztességes Algida nyertesnek!!!
Honann az infó? Téged is hívtak? Ha igen,gratulálok! Gratula minden tisztességes Algida nyertesnek!!!
Elkezdték kiértesíteni a nyerteseket telefonon :)
Jaja, ma felhívtam őket, egy rendes csajszi vette fel,bár nem nagyon volt képben, de türelmemet kérte....
Viszont június 1-3-ig,vagy mikor lesz a hétvége, szóval május 31.-ig biztos kiderül,hogy ki nyert. Bár lehet úgy vannak vele,hogy aki gyorsan klikkelget,gyorsan is összepakol és elkészül 31.-én. :D
Viszont június 1-3-ig,vagy mikor lesz a hétvége, szóval május 31.-ig biztos kiderül,hogy ki nyert. Bár lehet úgy vannak vele,hogy aki gyorsan klikkelget,gyorsan is összepakol és elkészül 31.-én. :D
szerintem még várhatunk kb. 15.-ig előbb nem hiszem, hogy feltennék a nyerteseket, a nestlé is ilyen gyors ott sincs hír a meghívós játékról (bocs ez off volt) :(
Jó lenne, ha feltennék végre a nyerteseket!
Írtam nekik mailt,hogy mikor lesznek már nyertesek,ha válaszolnak azonnal jelzem nektek.
Maciimádó
Ja,akkor már nem lehet játszani,ezt nem tudtam. Megmondom őszíntén nem is próbáltam,csak beléptem az oldalra és reggel még miden játékra készen állt ott. Igen,nem sorsolnak,hanem a legjobb 15 nyer. Remélem sok fórumos lesz!!!! Köszönöm szépen a válaszodat!
Ja,akkor már nem lehet játszani,ezt nem tudtam. Megmondom őszíntén nem is próbáltam,csak beléptem az oldalra és reggel még miden játékra készen állt ott. Igen,nem sorsolnak,hanem a legjobb 15 nyer. Remélem sok fórumos lesz!!!! Köszönöm szépen a válaszodat!
délink,
de már lejárt. Ki is írja, ha játszani akar az ember,hogy a kvíz befejeződött. Szerintem nem sorsolnak, hanem a legjobb 15 jut be. Vagy rosszul tudom?
Én is kíváncsian várom amúgy az eredményt!
de már lejárt. Ki is írja, ha játszani akar az ember,hogy a kvíz befejeződött. Szerintem nem sorsolnak, hanem a legjobb 15 jut be. Vagy rosszul tudom?
Én is kíváncsian várom amúgy az eredményt!