Momentcity - Nescafé nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 31 oldal |
Én is segítséget szeretnék kérni. Sajnos nekem is csak 5 egg van meg. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
Lenne 1 kódom cserére.
Mit adnél érte?
Írj, ha érdekelne
Mit adnél érte?
Írj, ha érdekelne

Szeretnék segítséget kérni egg dolgában! 5-öt megtaláltam, de a többit nem lelem. 

Marita
igen
igen

zsanett25!
Miért kell becserélned? Két mail címre kellene? Akkor más....
Miért kell becserélned? Két mail címre kellene? Akkor más....

Senki se tud segíteni?
1 db 20 kódot nem tudna elcserélni valaki 2 db 10-esre?
240 babszemnyi kódom van,este át tudom küldeni.
Ki mit adna érte?
Ki mit adna érte?
okés próba cseresznye, köszi a bíztatást.
a 8 egg megtalálásában segítene valaki?
ani82!
Ne szomorkodj, vegyél sok sorsjegyet és hátha Te nyered meg az utat, minél több sorsjegyed van, annál nagyobb az esélyed!
Ne szomorkodj, vegyél sok sorsjegyet és hátha Te nyered meg az utat, minél több sorsjegyed van, annál nagyobb az esélyed!

óóó most elszomorodtam.
azért köszönöm.
azért köszönöm.
ani82!
Már nem lehet babért venni IBUSZ-utat, mert az utolsó sorsoláson az összes sorsjegy közül nyeri majd meg valaki..
Már nem lehet babért venni IBUSZ-utat, mert az utolsó sorsoláson az összes sorsjegy közül nyeri majd meg valaki..

ibusznál milyen utak vannak és mennyi babért mert nekem nem nyitja meg.
köszi
köszi
meg van mind a 8 egg irjatok mailt
Marita! Köszönöm szépen. Lehet, hogy licitálok a megmaradtakból meg veszek majd sorsjegyeket. 

negyedora !
A licitre 30-40 babszem is kevés néha..
inkább vegyél sorsjegyet, de ha licitálni akarsz, várd meg a licit utolsó perceit.. hamarabb nem érdemes, elvész a babod, ha a végére nem lesz elég!
A licitre 30-40 babszem is kevés néha..

Hány babszemmel lehet itt valamit kezdeni? Pl. A liciteknek milyen végeredményei szoktak lenni? Mert most töltöttem fel kódot és nem tudom, hogy nézzem-e a liciteket vagy vegyek inkább sorsjegyet? Köszi
eggekért irjatok mailt
Moziban a kicsi mozi bal felső