A président tejföl viszont nagyon finom, bár jó drága is.
Egyidőben volt 30% zsírtartalmú tejföl, magyar na az volt jó, de eltűnt. Én imádom az ilyenekben az igazit, 12%-osat sosem veszek.
Milyen a jó nyereményjáték?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 4 oldal |
ok, a nestle terméknek legalább egy része itt készül, már ez is valami.
Helyesbítek: A márka fr, a termék cseh, vagyis tuti nem magyar tej. (Ez volt a téma). A magyar tejet az olaszok isszák...
sada!Nem akarok kötekedni,de most olvastam el a történetét és francia.Eredetileg.
A Nestlé meg svájci, de rengeteg termékük készül nálunk.
A tejföl csehből jön. L. ováljel.
A tejföl csehből jön. L. ováljel.
Nem tudom sada,amikor én először utánanéztem a neten a Président-nek,francia oldal jött be róla!
A Président pl. cseh márka, tejföl.
Szerintem a HU ováljeles dobozokban is (gyakran) szlovák tej van, csak Mo-on, magyar üzemben dolgozták fel. Ezért értékesebb a "felhős" logó a dobozokról.
krysztasz
Ha nem szoltál volna, bölcs maradtál volna tpikus esete.
A Tento budipapír, pzs, stb.... A Zewa riválisa (?).
Mindkettőé a Piszkapapír (Crepto) volt, de azt tudjuk, kitárgyaltuk, sajnos már nincs.
De Tento nélkül igaz: Jobb lenne, ha még a játék miatt sem hagynánk cserben a magyar márkákat. A külföldi cégek sokkal tőkeerősebbek, könnyebben tudnak játékot szervezni.
Ha nem szoltál volna, bölcs maradtál volna tpikus esete.

A Tento budipapír, pzs, stb.... A Zewa riválisa (?).
Mindkettőé a Piszkapapír (Crepto) volt, de azt tudjuk, kitárgyaltuk, sajnos már nincs.
De Tento nélkül igaz: Jobb lenne, ha még a játék miatt sem hagynánk cserben a magyar márkákat. A külföldi cégek sokkal tőkeerősebbek, könnyebben tudnak játékot szervezni.
Sharpey
Igaz, toalettpapír és társai. Korábban már volt eszembe, hogy beírjam, már várom a szlovák tej játékot..., aztán vhogy összegondoltam a kettőt és le is írtam.
Igaz, toalettpapír és társai. Korábban már volt eszembe, hogy beírjam, már várom a szlovák tej játékot..., aztán vhogy összegondoltam a kettőt és le is írtam.

A Tento nem tejmárka!
A jó nyereményjáték a magyar nyereményjáték. Pont azon vagyunk, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben magyar terméket vegyünk, erre megjelenik a tento.
Most hagyjuk az eleve küföldi terméket, aminek nincs párja MO-on, de azért a tentonak van magyar változata. Játék ide, oda, ezt inkább kihagyom, mert a magyar tejben jobban megbízom, mint a külföldiben. Mégiscsak közelebb vannak a bocik.
De azt is megértem, hogy kecsegtető az ajándéka, kevélbé, mint az oválkódnak, a kódjaimat feltettem a teszveszre, aztán csak elmentek.
Most hagyjuk az eleve küföldi terméket, aminek nincs párja MO-on, de azért a tentonak van magyar változata. Játék ide, oda, ezt inkább kihagyom, mert a magyar tejben jobban megbízom, mint a külföldiben. Mégiscsak közelebb vannak a bocik.

De azt is megértem, hogy kecsegtető az ajándéka, kevélbé, mint az oválkódnak, a kódjaimat feltettem a teszveszre, aztán csak elmentek.

marycsiga
igen, világos, köszi.
igen, világos, köszi.

Na amivel én nem játszom, az a szavazós, majdnem mindig kihagyom az emelt díjasakat, a legtöbb beküldősöket, vagy a legtöbb emailcímre küldőset. Ja és amikor idétlen játékokat kell végigjátszani... de ha nem idétlen, csak végig kell játszani, azt sem szoktam... nekem már nincs idegem az ilyenekhez...inkább kitöltök egy kvízt, vásárolok terméket, beküldöm az adatokat a nyugtáról stb...
A mostani Gyulai játék pl. egyáltalán nem tetszett. Ha megveszem a terméket, az legalább jogosítson nyereményre. Ne csak valami idétlen játékkal. Az előzőnél legalább sorsolás is volt.
krysztasz,úgy értem,mindegy milyen játékban,de nem tetszik,hogy ha a legtöbb beküldő nyer.
bonnyka
Nem biztos, hogy a régi gyűjtögetésben lévő vk-okat is be lehet küldeni, hiszen időnként változik a vk mérete, akkor rögtön látszik, hogy nem aznap vette. Persze, próbálkozni lehet. Inkább az szállhat ilyenkor jobban ringbe, ha elcseréli mindenét - majdnem mindenét
- az adott játékra.
Nem biztos, hogy a régi gyűjtögetésben lévő vk-okat is be lehet küldeni, hiszen időnként változik a vk mérete, akkor rögtön látszik, hogy nem aznap vette. Persze, próbálkozni lehet. Inkább az szállhat ilyenkor jobban ringbe, ha elcseréli mindenét - majdnem mindenét

Elsősorban az, amivel nyerek
Másrészt pedig ha kódos csomagolást kérnek minimum, hogy már a játék kezdetétől bőven lehessen kapni akciós csomagolást - ma körbejártam pár boltot, de sehol nem kaptam kódos Tentot....

Másrészt pedig ha kódos csomagolást kérnek minimum, hogy már a játék kezdetétől bőven lehessen kapni akciós csomagolást - ma körbejártam pár boltot, de sehol nem kaptam kódos Tentot....
A Whiskas kimaradt a felsorolásból. Nagyon rosszul viseltem, hogy a végén csak pár darabbal lemaradtam a 10 db fődíjról. Barátságosabb lett volna ha a csak kevéssel kevesebbet beküldőket is jutalmazták volna csökkentett mértékű ajándékokkal. Lett volna negyedévre, 1 hónapra szóló cicakaja is.
Én a sorsolásost szeretem, a fotójátékoknál is.