7up.hu - FIDO nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 4 oldal |
A honlapon kint vannak. Bal alsó sarokban van nyertesek link. Arra kattints.
Vége van a nyereményjátéknak???Hol vannak a nyertesek?
Kedden lesz a fődíj, HDTV sorsolása
DVD el adva!
Köszi, én is neked.
Gratulálok és még egyszer kösz.
Hát a rövid hajamba szép lett volna. De az olvasószemüveg fel volt tolva a fejem tetejére. Egyébként nagyon szép nyeremény, nem a meghirdetett, hanem az azóta megjelent jobbik fajta, távkapcsolóval, hordozótáskával. Most nekiállok elolvasni, egyáltalán mit is kell vele csinálni.
elképzelve a szitut,párommal majd' megszakadunk a röhögéstől.kár,hogy nem volt hajcsavaród,még javítani a helyzeten:))
:))
Megérkezett. Fénykép is készült. Állok az utcán, pongyolában, fehér retiküllel, mert valamiben le kellett vinni a személyit, kulcsot, stb. Remélem sehová sem teszik ki a fotót.
A futárom még mindig nem érkezett meg. De legalább férfi lenne, úgy izgalmasabb lenne várni. :))
Szombaton este 9 körül érkezik. :))
Édes drága jó 7up-osok. Miskolc már nincs olyan messze Ózdtól, azóta már postakocsival is leérhetett volna a futár. Vagy nics GPS-e és eltévedt?
Az én lejátszóm már Miskolcon van, remélem, onnan hamar lejut Ózdra.
Nekem nem jött meg, azt mondták szerdán hozzák.
Pedig nagyon vártam... :(
Ha ma se jön, akkor felhívom őket.
Pedig nagyon vártam... :(
Ha ma se jön, akkor felhívom őket.
Nekem futár hozta!
Hátha ők a gergo&zsombi, ők valószínűleg ketten vannak a név alapján.
Írok mailt
Felhívtam őket, hogy nekem is ma hozzák-e, mert az interneten ketten is írták, hogy ma kapják meg. Erre azt mondták, hogy ők a fehérváriak. Nem kérdeztem tovább és mást nem is mondtak.
Lindababa milyen fehérváriak? Mondtak valamit? Ma viszik, tudsz valamit? Bármit?