a 2. nem a Műszaki egyetem?
próbáld meg.
Kedves Játékosok!
Véletlenül tévedtem erre az oldalra és szomorúan látom a "reklamáló" sorokat az Illia & Co. Könyvkiadó Kincsvadászaton felajánlott nyereményével kapcsolatban.
Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy az összes (20db) nyereménycsomagot a január 15-i héten postáztuk. Sajnos valóban sok nehézséget okozott a címekre történő eljuttatás (dehát ez legyen a mi bajunk...:-) ezért írt kollégánk türelmet kérő e-mailt az érintetteknek.
És bár pontosan egyeztettük a postacímeket 3 csomag mégis visszaérkezett hozzánk. De mindössze három!
Ezért kérlek benneteket, hogyha valaki még mindig nem kapta volna meg, akkor jelezze a 06-1/789-7039-es kiadói telefonszámon.
Szeretnénk, ha mind a huszan úgy örülnétek, mint bea0513:-)))
Illia
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki nyert-e közületek borcsomagot a kincsvadászattal, mert valamelyik nap megkaptam, de volt egy olyan érzésem, hogy előtte már felbontooták. Egy üveg bor volt benne, és egy szakácskönyv. Vagy tényleg ennyi lett volna benne?
sziasztok
(bocsi hogy csak most irom be de sajna nem volt időm)
én is nyertem a kincskeresőn egy babyliss hajformázó készletet
nagyon szuper
Sziasztok!
Egy fél órája járt itt a postakocsi, megkaptam a Startlap kincsvadászatán nyert könyvcsomagomat! Kiszámoltam a könyvek árát és közel 20.000Ft értékü a könyvcsomag! Hurrá! Nagyon szupi könyvek. Annyira örülök neki :)
Ezeket a könyveket tartalmazza: Villámszépség 1000 gyors tipp és trükk, Barátocskám fotóalbumszerű könyecske, A tavene rejtély, 101 hasznos tanács jóga, Egzotikus csók és csilkosság 1.kötet és a 2. kötete aminek címe Epertorta és gyilkosság, Felejthetlen szerelmek Minden idők legnagyobb szerelmi történetei, Anyák c. könyv, és végűl a Gyerekasztrológia.
Most már lehet olvasni :)
Köszi a címet! Írtam nekik levelet, van-e esély arra hogy megkapjam a megnyert ajándékot, de még csak választ sem kaptam. A "Hévizi" nyertesek tudnak valamit?
Sziasztok! Kapta már meg vki a Illia&Co könyv csomit?
Én ma kaptam mailt amiben ez állt:
"Kedves Nyereménytulajdonos!
Tudjuk, hogy türelmetlenül várja a nyereményét, és elnézését szeretnénk kérni a hosszú várakozásért. Mint tudja, futárszolgálattal szerettük volna eljuttatni Önhöz a könyvcsomagot, de végül a velünk kapcsolatban lévő cég nem tudta elvállalni. Szíves elnézésüket kérjük, de a héten mindenkihez eljuttatjuk a nyereményt. Köszönjük eddigi türelmét, és reméljük, hogy könyveinkkel örömet fogunk szerezni és a jövőben állandó olvasóink táborában üdvözölhetjük.
ILLIA & Co. Kiadó vezetői"
Remélem mihamarabb postázzák, mert már elég régóta igérgetik!
Sziasztok!
Valaki megkapta már a nyertesek közül az Illia & Co. Kiadó könyvcsomagját?
Mert én még nem!
Sajna a futár még nem ért ide.:'( Remélem nem tévedt el. :(
Sziasztok!
Mert én még nem!
Sajna a futár még nem ért ide.:'( Remélem nem tévedt el. :(
Száler Petra - startlap ügyfélszolgálat.
startlap.hu@sanomabp.hu
Sziasztok!
Meg tudja valaki nekem mondani a startalosok címét ahova írni tudok nekik a nyereményem miatt? Ahova eddig írtam csak az volt a válasz, ez nem reklamációs iroda. Ja, "csak" egy hétvégi pihenésről van szó.
Bea, akkor te már előrébb jársz, mint mi. Kérdésemre, hogy mikor küldik az Illy kávécsomagot, azt írták vissza: Amint a nyeremény felajánlója odaadja, akkor postázzák.
Nem a játék előtt kellene nekik a nyereményeket összeszedni? Szvsz.
Sziasztok!
Mert én még nem!
Kaptam mailt, hogy adjam meg címem, ahová a futár hozhatja.
DE sajna a futár még nem ért ide.:'( Remélem nem tévedt el.:)
még mindig semmi a napi nyertesekről? szerintetek ilyenkor most mi van?
Az Aréna könyvcsomi már ünnepek elött megjött.
Kapot már valaki a kisebb nyereményekből ?
Sziasztok! Én is a napi nyertesek között voltam a listán, de semmi jelzést nem kaptam hogy várható ajándék vagy valami...Remélem nem átverés volt az egész sorsolás... ha valaki kapott valami vissza jelzést és a napi nyertesekről tud valamit az értesítsen.
Előre is köszönöm :D
Boldog ÚjÉvet mindenkinek!
Én wellnest nyertem és nekem sem jött értesítés e-mailban csak a levél!
Ja és szia Rea!:)
Sziasztok!
3 családtaggal játszottam, és ma olvastam az egyik nevét a nyertesek között. Egy kávécsomag, nagyon örülök neki! E-mailt nem kaptam.
Gratulálok a többi nyertesnek is!
Korábbi hozzászólások