Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 487 oldal |
Folytassuk a kérdéseknél, ezt meg hagyjuk visszasüllyedni oda, ahova való: a száznegyvenvalahanyadik helyre...........
Vackor3008!
Nem tudom, komolyan kell venni Téged
csere-berébe azért írunk,mert cserélni szeretnénk,ha látsz olyan hírdetést ami megfelel,írjál,ne várd a sült galambot
Nem tudom, komolyan kell venni Téged

csere-berébe azért írunk,mert cserélni szeretnénk,ha látsz olyan hírdetést ami megfelel,írjál,ne várd a sült galambot

pdelila!
Nekem sem nyílik meg úgy ablak,ahogy írjátok,biztos valami hiányzik a gépemről.Én mindig jobb egér gombbal ráklikkelek a névre,kimásolja a mail címet és csak akkor látom,hogy mi az,ha beillesztettem a címzetthez a levelezőben.
Nekem sem nyílik meg úgy ablak,ahogy írjátok,biztos valami hiányzik a gépemről.Én mindig jobb egér gombbal ráklikkelek a névre,kimásolja a mail címet és csak akkor látom,hogy mi az,ha beillesztettem a címzetthez a levelezőben.
Na, akkor offolok egyet.
Ha rámész az illető nevére, akivel cserélni szertnél, akkor kijön egy ablak és tudsz neki írni. Ha nem, akkor nem nyilvános az e-mail címe.
sada pedig itt úgymond a főnök és már ő is írt Neked és mások is, csak figyelni kellene, nem pedig írogatni ész nélkül.
Teljesen felesleges régi topikokat megnyitnod, mert ha valakinek felkeltette az érdeklődését a cseréd, az majd megtalál. Ja, és ismételgetni sem fontos a cseréidet kétóránként.
Ha rámész az illető nevére, akivel cserélni szertnél, akkor kijön egy ablak és tudsz neki írni. Ha nem, akkor nem nyilvános az e-mail címe.
sada pedig itt úgymond a főnök és már ő is írt Neked és mások is, csak figyelni kellene, nem pedig írogatni ész nélkül.
Teljesen felesleges régi topikokat megnyitnod, mert ha valakinek felkeltette az érdeklődését a cseréd, az majd megtalál. Ja, és ismételgetni sem fontos a cseréidet kétóránként.
Miért?
Ki ez a sada?
Akinek nyilvános az e-mail címe azét sem látom,hiába válaszolnak.
Ki ez a sada?
Akinek nyilvános az e-mail címe azét sem látom,hiába válaszolnak.
Én sadával nem próbálkoznék a helyedben!
Nem igaz, hogy mit össze nem szenvedsz itt! Nem egy bonyolult oldal, sőt, már válaszoltak is itt neked! Ha kell valakitől valami, akkor kattints a nevére és írj neki. Ha nem tudsz, akkor az illetőnek nem nyilvános az e-mail címe. Ennyi.

Nem!
Neked meg muszáj kötözködni???
Neked meg muszáj kötözködni???
Nem zavar, hogy egy 4 éve alvó topicot hoztál fel?
sziasztok!!!
érdekelne pöttyös pendreive
új és használt kozmetikumok és kozmetikai minták
szép ezüst/bizsu ékszerek
mindenféle méretű ékszertartó
érdekelne pöttyös pendreive
új és használt kozmetikumok és kozmetikai minták
szép ezüst/bizsu ékszerek
mindenféle méretű ékszertartó
Szia Csicsi22!
Érdekelne a Moulinex Ovatio 2, ha még megvan. Kérlek írjál a pkriszt@freemail.hu email cimre!
Kriszta
Érdekelne a Moulinex Ovatio 2, ha még megvan. Kérlek írjál a pkriszt@freemail.hu email cimre!
Kriszta
Gillette játékban nyert Need for Speed: Carbon videojátékot - értékegyeztetéssel - mp3 lejátszóra cserélném.
gladi, albisia! Melyikötökkel lehet Budapesti személyes cserével lebonyolítani a pöttyöst? Mert az idő szorít.... :|
82 pontnyi pöttyöst cserélnék nyeremény,vagy egyéb tárgyra.
konkrét ajánlatokat kérek.
konkrét ajánlatokat kérek.
2 fémdoboz (1 Bakersfield krémlikőrös, meg 1 kicsi) cserére vár. Írd meg, mid lenne érte. Képet tudok küldeni.
Piros pöttyösök cserére várnak. ;)
Van még egy OTP-s hűtőtasi és egy globus doboz csíptetővel.
Kismackó sátrat Haribo törülközőre és plédre cserélném.
Sziasztok!
Keresek Scooby-Doos bögrét akár vételre is.
Ildi
Keresek Scooby-Doos bögrét akár vételre is.
Ildi
Cserélnék:
Egy új, bontatlan 4 GB-os Apple Ipod nano-t (értéke: 55 eFt) értékegyeztetéssel nagyobb nyereménytárgyért.
Szigetjegyet étkezési utalványért
Floriol strandszettet
PallMall hütőtáskát
PallMall kisebb méretű sporttástkát
Sajt fatálat szeletelő készlettel
Egy új, bontatlan 4 GB-os Apple Ipod nano-t (értéke: 55 eFt) értékegyeztetéssel nagyobb nyereménytárgyért.
Szigetjegyet étkezési utalványért
Floriol strandszettet
PallMall hütőtáskát
PallMall kisebb méretű sporttástkát
Sajt fatálat szeletelő készlettel
LG mp3 (Tesco-Veet) eladó!