ildicc
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 17 oldal |
nagyon kedves gesztus ez a megemlékezés!
Meg alatt.... 

Mintha most történt volna. Én levélben cseréltem vele valamit és még mindig mosolygok, ha eszembe jut, amikor leírta, hogy guberáltak a Sziget után a nyerős, játszós kupakok miatt.
ildicc a 8. kerületben dolgozott sokszor járok arrafelé, mindig megnézem az ablakát.
2004-ben vele volt az első cserém.
Győri édes széldzsekiért adott, egy ikeás polcot.
2004-ben vele volt az első cserém.
Győri édes széldzsekiért adott, egy ikeás polcot.
Utolsó infom, hogy a srác végül az apjához költözött, pedig mehetett volna a nagyszülőkhöz, illetve ildicc párjánál is maradhatott volna.
Aztán olyat is hallottam, hogy egy étterem hálózatban kezdett el dolgozni, pedig ugye szép reményeket dédelgetett ildicc, hogy majd egyetem és stb... Aztán ki tudja....
Párjáról nem tudok semmit.
Jaj de szörnyű nap volt 11 éve aznap. Felfoghatatlan.
Aztán olyat is hallottam, hogy egy étterem hálózatban kezdett el dolgozni, pedig ugye szép reményeket dédelgetett ildicc, hogy majd egyetem és stb... Aztán ki tudja....
Párjáról nem tudok semmit.
Jaj de szörnyű nap volt 11 éve aznap. Felfoghatatlan.
Kimondva/leírva milyen sok idő eltelt már...mégis ugyanolyan sokkoló visszaidézni azt a napot, amikor jött ez a hír
Reacska, Erika, nem tudtok esetleg valamit Ildi fiáról, párjáról?

Reacska, Erika, nem tudtok esetleg valamit Ildi fiáról, párjáról?

Épp ma 11 éve.
Hogy rohan az idő.
Még csak 46 éves lenne.
Vajon hogy alakult a fia sorsa?

Hogy rohan az idő.
Még csak 46 éves lenne.
Vajon hogy alakult a fia sorsa?

Ennyi év után is megrendítő olvasni ezt a topikot. 

Alig vártam, h betöltsem a 38-at...(bármennyire is furán hangzik), anno az apukám is 37 volt...
Ildicc sok aktív, és nem aktív fórumosnak is sokat jelentett. Akkoriban én mindennapos olvasó voltam.
Ildicc sok aktív, és nem aktív fórumosnak is sokat jelentett. Akkoriban én mindennapos olvasó voltam.
7 év? Hihetetlen.

Már 7 éve és 2 napja...
Gondolok rád.
Mai napi őrzöm a leveleit,sokat segített nekem!
ildiccről se feledkezzünk meg e napon...
Szintén...
Én is szeretettel a szívemben emlékezem rá!