Tibi - Macskafogó2 játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 2 oldal |
én két kulcstartót nyertem, de elég gagyi, amúgy az ananászosnak átlátszik a papírján egy egér.
Nem pont ide tartozik, de ez is Macsafogó. Tudja valaki, hogy mit felejtettek a filmben a patkányok az egereknél? Én láttam a filmet, de ott azt hiszem, bealudtam, mert teljesen kiesett.
ÉN csak 1 pályázatnyi Tibi csomagolást küldtem be.
Nem vagyok oda érte!
A Boci csoki sokkal fincsibb:)
Nem vagyok oda érte!
A Boci csoki sokkal fincsibb:)
Nekem ma megvolt a 60. Tibi.Nyeremény:0%-)
55/0 :(
Kész csőd...........most lecsökkent a szemembe a Tibi csoki :((
A sorsolásban még bírom és sok sikert mindenkinek :D
Kész csőd...........most lecsökkent a szemembe a Tibi csoki :((
A sorsolásban még bírom és sok sikert mindenkinek :D
Szerintem mi már a 40-en is túl vagyunk, de semmi.:(
Ez a játék nem volt túl korrekt...
Viszont felszedtem tőle pár kilót, az viszont nem hiányzott.
Ez a játék nem volt túl korrekt...
Viszont felszedtem tőle pár kilót, az viszont nem hiányzott.
25/0- elég rossz arány:(
Tibit mi mikulásra vettünk egymásnak a családban,3 pályázatra valót,1 se nyert. :(
A többit meg össze cserélgettem,még 1 páyázathoz gyűjtök 2db-ot,és akkor újra lesz 3 beküldenivaló pályázat,remélem a sorsoláson csak nyerünk vmit,ha már ez a Tibis játék,azonnali ajis nyerős része ilyen negatívan sikerült. :|
A többit meg össze cserélgettem,még 1 páyázathoz gyűjtök 2db-ot,és akkor újra lesz 3 beküldenivaló pályázat,remélem a sorsoláson csak nyerünk vmit,ha már ez a Tibis játék,azonnali ajis nyerős része ilyen negatívan sikerült. :|
Hát én is megszenvedtem az 5 különböző ízzel, hármat még csak-csak megettem, de hozzá mindig cserélni kellett, a többiféle nem a kedvencem. Kb. 20-25 táblát vettem én, egy se nyert, elég zavaró, hogy hol van ennyi nyeremény??? Egy ideig most nem veszek tibit, az tuti.
hát én nagyon rákattantam,mert imádom a macskafogót...degeszre ettem magam és a családommal is ezt tettem, megettünk 3an, plusz a kutyákkal 25 táblát és egy nagy nulla jött össze:(
pedig akartam nyerni mindegy is lett volna, hogy mit...és még a naponta lelvöldözöm a rosszfiúkat és kattintok a sziluett után játék se sikeredett a honlapon.
legközelebb inkább fix ajándékos legyen..vagy adott mennyiséget vegyen az embert és kap vmit promó, vagy jó sok papírért beváltod amire szeretnéd,m nagyon rég a cocanál a kupakolós...
pedig akartam nyerni mindegy is lett volna, hogy mit...és még a naponta lelvöldözöm a rosszfiúkat és kattintok a sziluett után játék se sikeredett a honlapon.
legközelebb inkább fix ajándékos legyen..vagy adott mennyiséget vegyen az embert és kap vmit promó, vagy jó sok papírért beváltod amire szeretnéd,m nagyon rég a cocanál a kupakolós...
Én sem találtam még egy nyertes csokipapírt sem, pedig tényleg sok Tibit vettünk (5 pályázatra valót), ennyi csokit aztán tényleg nem szoktunk enni, elég is volt belőle. Azért nagyon remélem, hogy a sorsoláson nyerünk valamit! :)
Olyan vagyok ,mint a gombóc Artúr. Nekem mindegy ,hogy kerek, barna ,fehé,r ét stb.Beküldtem 2 pályázatnyit, de a játék ideje alatt minden rokon Tibit kapott tőlem ha mentünk látogatóba. Szóval jó sokat vettem. A mikuláscsomag is Tibi csoki volt nálunk.
DE nem találtam egy olyat sem, ami nyert volna és az ajándékozottak közül sem nyert senki.
Nem tudom, hogy mi lesz a sorsoláson, de a garantált nyereményes részét a dolognak , szerintem elszúrták.
Jobb lett volna azt is kisorsolni,akkor legalább az illúzió megmarad,hogy még nyerhetek.:)
DE nem találtam egy olyat sem, ami nyert volna és az ajándékozottak közül sem nyert senki.
Nem tudom, hogy mi lesz a sorsoláson, de a garantált nyereményes részét a dolognak , szerintem elszúrták.
Jobb lett volna azt is kisorsolni,akkor legalább az illúzió megmarad,hogy még nyerhetek.:)
A családomban senki nem eszi meg a tibi csokit. :|
Így ezen a játékon nem vettem részt, cserélni meg lusta voltam. :)
Így ezen a játékon nem vettem részt, cserélni meg lusta voltam. :)
Mi sem nyertünk azonnali ajándékot pedig én is kb. 10 pályázatot küldtem be. Mondjuk cseréltem is.
Szerencsére a férjem mindenevő tehát Ő éppen azt eszi amit veszek:)
Nekem kicsit nosztalgikus volt tibit venni és az ananászosat kifejezetten szeretem is, de azt hiszem a felgyűlt mennyiség miatt egy darabig nem lesz tibi vásárlás:)
Szerencsére a férjem mindenevő tehát Ő éppen azt eszi amit veszek:)
Nekem kicsit nosztalgikus volt tibit venni és az ananászosat kifejezetten szeretem is, de azt hiszem a felgyűlt mennyiség miatt egy darabig nem lesz tibi vásárlás:)
Ugyanolyan játék mint a Jupi volt. Én is azért nem szeretem, mert a nyeremények töredéke sem kerül kiosztásra. :(
A Barilla az valóban jó. :)
A Barilla az valóban jó. :)
Én 6 pályázatnyit vettem, abból egy sem nyert azonnalit, el is ment a kedvem tőle. Most egy jó ideig biztos a Tibit, mint édességet, hanyagolni fogom. A játékszervezőknek -gondolom-, nem ez volt a céljuk, hanem inkább az, hogy megszerettessék a terméket, és hogy több fogyjon belőle. A játék idejére el is érték, de utána? Még az sem élni vele, aki eddig a játék miatt berakta a kosarába.Szvsz.
Azért volt olyan játék, ami után már kizárólag azt a márkát vásárolom, mert tényleg jó. Nem mellékes, hogy még nyertem is vele. (Pl:Barilla tészták)
Azért volt olyan játék, ami után már kizárólag azt a márkát vásárolom, mert tényleg jó. Nem mellékes, hogy még nyertem is vele. (Pl:Barilla tészták)
Nem szeretjük ezt a csokit, kettő táblát vettem nem nyert, befejeztem. Nem az én játékom volt. :(
Nem sokat vettem, de nem is nyertem. Ha az ízeken belül több figura lett volna akkor többet is elfogyasztunk, de így még az 5 beküldendő is nehezen jött össze. Összesen 2 pályázatra valót vettem, nem nagy esély a beküldős nyereményre sem.
Az a baj szerintem az ilyen játékokkal, hogy sok ajándék nem kerül kiosztásra. Utólagos kisorsolásukra sem kerül sor.
Még azt tudom elképzelni, hogy áruházi promócióban szét tudják osztani. pl. veszel 2 táblát kapsz egy kulcstartót, veszel 3 táblát kapsz egy hűtőmágnest, stb. De nem hiszem, hogy ezt teszik. Szóval engem csak ez zavar, hogy az át nem vett nyereménytárgyak sorsa nem köztudott.
Egyébként én 2 hűtőmágnest és 4 kulcstrtót nyert csokit találtam.
Még azt tudom elképzelni, hogy áruházi promócióban szét tudják osztani. pl. veszel 2 táblát kapsz egy kulcstartót, veszel 3 táblát kapsz egy hűtőmágnest, stb. De nem hiszem, hogy ezt teszik. Szóval engem csak ez zavar, hogy az át nem vett nyereménytárgyak sorsa nem köztudott.
Egyébként én 2 hűtőmágnest és 4 kulcstrtót nyert csokit találtam.
Én sem nyertem még semmit, igaz nem is vettem sokat. De az ismerőseim sem nyertek még vele.