Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 2266 oldal |
Sziasztok! Eladó sorba került Orbittal nyert JBL XTREME 4, kék színű, legalacsonyabb ára 110.000Ft a neten, 100.000-ért megválnék tőle és egy Nebula Mars 3 projector kihasználatlanság miatt. Legalacsonyabb ára a neten 495.000Ft, 480.000Ft-ért megválnék tőle. A csomagolásuk bontatlan. Illetve egy kis segítség kérést is szeretnék, hogyan tudom feladni a csomagot, ha érdekel, mert a Vinted-en kívül másképp nem adtam még fel csomagot. 😅 E-mailben keressetek bizalommal. bence4109@gmail.com
Majka - Siófok Plázs 07.25
Eladó két jegy 12.000ft-ért!
Eladó két jegy 12.000ft-ért!
Lesz egy strand fesztivál jegyem aug. 20. napra, és egy 3 napos sziget bérletem aug 8-9-10. napra.
Eladó két főre szóló debreceni Aquaticum Élményfürdő és Termálfürdőbe kombinált belépő, amely két fő részére egész napos Mediterrán Élményfürdő és Termálfürdő használatát foglalja magába.
Ha valakit még érdekel 3 db Sziget szerdai napi jegy emailbe el tud érni: klaudia.verb98@gmail.com
Sem a sziget, sem a strand már nem aktuális.
Szerdai szigetj egy eladó!
Vasárnapi szigetjegy eladó!
A Sziget jegy elkelt.
1 db szerdai Sziget napijegy eladó.
1 db szerdai Sziget napijegy eladó.
Sziget jegyek elkeltek
Sziget jegyek elkeltek
Sziget jegyek elkeltek
Sziget jegyek elkeltek
Sziget jegyek elkeltek
Eladó 6 x 15 ezer ft értékű Hervis (pick).
Van sok 1000ft -os kupon( mondjuk kb. szart sem ér).
Van sok 1000ft -os kupon( mondjuk kb. szart sem ér).
Szia Klau980902
Engem érdekelne a 3db szerdai
Köszi
Engem érdekelne a 3db szerdai

Köszi
Szia hogyan tudom felvenni veled a kapcsolatot? 

Szia engem érdekelnének