KME termékek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 4 oldal |
Én még azon is izgulok, h. a hétvégén feltöltött blokkjaimat regisztrálták-e. Mert a vöröshúsra is tölöttem fel recepteket (ugyanaz szervezi) és azok sem jelentek meg.
Én sem értem, hogy ha ma van a határidő akkor ma már miért nem lehet
Most akartam regisztrálni az utolsó blokkomat, amire egy órája vásároltam kmé-t, és már nem lehet, pedig dec. 1. volt a határidő.
VárszegiViki
Köszi a hírt, tényleg nagyon jó a kereső
Köszi a hírt, tényleg nagyon jó a kereső
Már lehet keresni is a listában, nagyon királyul megcsinálták.
sada: Köszi a választ.
Nem.
Sziasztok!
Október 15-től lehet regisztrálni a játékra, ez rendben.
Nekem vannak október 15-e előtti blokkjaim is, ezeket is beregizhetem okt. 15 - dec 1. között?
Szerintetek?
Október 15-től lehet regisztrálni a játékra, ez rendben.
Nekem vannak október 15-e előtti blokkjaim is, ezeket is beregizhetem okt. 15 - dec 1. között?
Szerintetek?
Én is úgy vélem, Viki...
Így volt írva: "Zimbo Frankfurti virsli 300 g, 600 g, lédig védőgázas csomagolásban"
Köszi
Így volt írva: "Zimbo Frankfurti virsli 300 g, 600 g, lédig védőgázas csomagolásban"
Köszi
TH: szerintem az jó, mert a blokkon is rajta van hogy Zimbo és a lédig az játszik.
Viki!
Zimbo frankfurti virslit...a blokkon is így szerepel...1.190,- Ft/kg-os akciós áron volt a Sparban...kimérten 3 párat
Zimbo frankfurti virslit...a blokkon is így szerepel...1.190,- Ft/kg-os akciós áron volt a Sparban...kimérten 3 párat
TH: milyet vettél pontosan?
Szerintetek a ZIMBO frankfurti virsli, ha lédig, az játszik?
Számomra nem egyértelmű a KMÉ-s felsorolásból
http://www.kme.hu/index.php?id=327&f=300
Segítsetek, légyszi!
Számomra nem egyértelmű a KMÉ-s felsorolásból
http://www.kme.hu/index.php?id=327&f=300
Segítsetek, légyszi!
A múlt héten 12 perces telefon beszélgetésem volt a Km honlapon megadott számon, nem hitte el nekem az illető, hogy nincs fennt a lista sehol a neten. Váltig állította, hogy az ő honlapjukon fennt kell lennie. Azt ígérte, hogy hétfőn megnézik. Akkor megérte
Medve sajtok:
KME:
Csípőspaprikás 140 gr.
Csípőspaprikás 200 gr.
Natúr 140 gr.
Natúr 200 gr.
Sonkás 200 gr.
Sonkás 140 gr.
Tejszínes 140 gr.
Téliszalámis 140 gr.
Téliszalámis 200 gr.
Zöldfűszeres 200 gr.
NEM KME:
Csípőspaprikás, családi kiszerelés 280 gr.
Joghurtos 140 gr.
Kolbászos 140 gr
Kolbászos 200 gr.
Light 140 gr.
Mexikói tüzes (limitált kiadás) 140 gr.
Natúr, családi kiszerelés 280 gr.
Provence-i fűszeres (limitált kiadás) 140 gr.
Téliszalámis, családi kiszerelés 280 gr.
KME:
Csípőspaprikás 140 gr.
Csípőspaprikás 200 gr.
Natúr 140 gr.
Natúr 200 gr.
Sonkás 200 gr.
Sonkás 140 gr.
Tejszínes 140 gr.
Téliszalámis 140 gr.
Téliszalámis 200 gr.
Zöldfűszeres 200 gr.
NEM KME:
Csípőspaprikás, családi kiszerelés 280 gr.
Joghurtos 140 gr.
Kolbászos 140 gr
Kolbászos 200 gr.
Light 140 gr.
Mexikói tüzes (limitált kiadás) 140 gr.
Natúr, családi kiszerelés 280 gr.
Provence-i fűszeres (limitált kiadás) 140 gr.
Téliszalámis, családi kiszerelés 280 gr.
Én Medve sajtot Naturt és Zölfűszerest vettem,azon is van jel! szerintem akkor jászik ugye?
Na itt pontosan meg lehet nézni melyik az és melyik nem. MIndjárt kiírom.
http://www.pannontej.hu/index.php?pid=21&sid=99&m
id=1&kid=1
http://www.pannontej.hu/index.php?pid=21&sid=99&m
id=1&kid=1
Nekem téliszalámis, sonkás és csípős paprikás van itthon. Mindegyiken van rajta van a jel.
Javítom magam. Mégsincs a Provence Medve sajton jel. Én meg már majdnem beregiztem.
Szerintem több íz játszik vagy akár mind is. Én más Medve sajt ízeket szoktam venni, és mindegyiken ott van a kiváló magyar élelmiszer logó.
Szerintem nem naprakész a lista, mert pl. a Dráva kancsós tejből is csak a 1,5%-os van rajta, holott a 2,8%-oson is rajta van a logó. Én már regisztráltam olyan blokkot a játékra, amivel 2,8%-os Dráva tejet vettem.
Szerintem nem naprakész a lista, mert pl. a Dráva kancsós tejből is csak a 1,5%-os van rajta, holott a 2,8%-oson is rajta van a logó. Én már regisztráltam olyan blokkot a játékra, amivel 2,8%-os Dráva tejet vettem.