Kinek honnan ered a nickneve?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 9 oldal |
Alexandra a keresztnevem és munkahelyen hívtak így
igen
Szia lindababa, akkor druszák vagyunk!
Szia bikfic, az én másik nicknevem, nem itt, a bikficke, nekünk igazi kutyusunk volt ilyen néven.
Ritából jött a név, 28 életkor (és nem születési évszám )
Az én nevem a kedvencünktől származik, ugyanis van egy gyönyörű és nagyon jópofa, mókás sziámi cicánk, a Marcipán és ő utánna lettem én sziámi.
plüsskutyám nevét vettem fel, ő a keresztapám
Hermann Hesse egyik leghíresebb könyvének címe.. Olvassátok el.. elgondolkodtató, nagyon szép és tanulságos..
Kiss a vezetéknevem,régen Robert Merle volt a kedvencem...azért lettem kissmerle
Ja, már Gné S.É.B.
S. É. Bernadett 1972.
Hátha vannak újak, akik szívesen vallanának....
.
Abszolút fantáziátlan nicknév.
Bogi vagyok, június 29.-én születtem. 29 éves, "ráérős" anyukája vagyok 4 hónapos Emília nevű kislányomnak.
Az uram Loki - nem a hajrá Loki, hanem a germán óriás Isten- colos család vagyunk,őt még középiskolában nevezték el így. Ő csak ritkán fordul meg ezen az oldalon,én viszont függő lettem :-)
Bogi vagyok, június 29.-én születtem. 29 éves, "ráérős" anyukája vagyok 4 hónapos Emília nevű kislányomnak.
Az uram Loki - nem a hajrá Loki, hanem a germán óriás Isten- colos család vagyunk,őt még középiskolában nevezték el így. Ő csak ritkán fordul meg ezen az oldalon,én viszont függő lettem :-)
A lánykori nevem Molnár Marianna és ennek a kettőnek a röviditése a moma, a 29 pedig annyi éves voltam mikor elkezdtem. Most vagyok 31 éves és van egy 3 éves kisfiam. Így lettem moma29.
a nagyobbik lányomat Harmati Maya Virágnak hívják, innen
Anno szerelmes koromban, gondolkoztam mi az az " egyetlen" szó ami magába foglalja mindazt amit érzek iránta (annyira szépnek, üdének ,frissnek,és illatosnak láttam) ,hogy azt mondtam neki ,Drágám te olyan vagy mint egy " SZAMÓCA " amibe bele kell harapni !!!!!
Mivel csak az enyém , így lett szamocám, de le maradt az ékezet és már nem javítottam ki !
Azóta eltelt 7 év........... !!!!! No komment!
Mivel csak az enyém , így lett szamocám, de le maradt az ékezet és már nem javítottam ki !
Azóta eltelt 7 év........... !!!!! No komment!
Alexandra a ker.nevem!így lett szandra,és 1989-ben születtem!
...amúgy Annamária vagyok, 26 éves, két Kislány Anyukája.
Engem egy hajós osztálytársam keresztelt annó Ancha-nak.
Megtetszett, így sok helyen ez a nick-em.
Megtetszett, így sok helyen ez a nick-em.