Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a mellékelt helyeken található emlékérem gyűjtésében (préselt érem):
http://vandorbot.hu/emlekerme
A részleteket mailben írnám meg. Előre is köszönöm
Pénz,Érem
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 2 oldal |
Vadonat új fém 200 Ft-ost cserélnék Chio-ra, Magnumra Sopronira. Gyűjtőnek való példány, mert nem ért még hozzá senki!
Sziasztok!
Keresek:
József Attila 10Ft
Deák Ferenc 20Ft
Kossuth Lajos100Ft
Keresek:
József Attila 10Ft
Deák Ferenc 20Ft
Kossuth Lajos100Ft
Hali!Nekem van egy 50 Ft-osom. A hátulján ez található:
"15 éves a nemzetközi gyermekmentő szolgálat".
Ha valakinek kell, szüksége van rá, vagy gyűjti, vagy érdekli,megvásárolná kérlek írjatok nekem e-mail-ben és ott megbeszéljük a részleteket.
Email cím:incsulka@indamail.hu
Előre is Köszi!
"15 éves a nemzetközi gyermekmentő szolgálat".
Ha valakinek kell, szüksége van rá, vagy gyűjti, vagy érdekli,megvásárolná kérlek írjatok nekem e-mail-ben és ott megbeszéljük a részleteket.
Email cím:incsulka@indamail.hu
Előre is Köszi!
6 féle 50 forintos van forgalomban (és nekem):
-2004 Magyar Köztársaság Az Európai Únió tagja
-2005 15 éves a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
-2006 Magyar Vöröskereszt 125 év
-2006 Magyar Köztársaság 1956
-2007 50 éves a Római Szerződés
-2007 (sas a fejoldalon)-ez az általános
-2004 Magyar Köztársaság Az Európai Únió tagja
-2005 15 éves a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
-2006 Magyar Vöröskereszt 125 év
-2006 Magyar Köztársaság 1956
-2007 50 éves a Római Szerződés
-2007 (sas a fejoldalon)-ez az általános
József Attila 10 Ft-ost én is szeretnék
Vannak 50 Ft-osaim is:
15 éves a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (2005), Magyar Vöröskereszt 125 év (2006)
50 éves a Római Szerződés (2007)
Vannak 50 Ft-osaim is:
15 éves a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (2005), Magyar Vöröskereszt 125 év (2006)
50 éves a Római Szerződés (2007)
Puskás Tivadaros nincs nekem.
Keresek:József Attila 10Ft, Deák Ferenc 20Ft, Kossuth Lajos 100Ft.
Keresek:József Attila 10Ft, Deák Ferenc 20Ft, Kossuth Lajos 100Ft.
Itt vannak a Rossmannban (795 Ft), Happy Boxban (995 Ft) kapható Heraldry-os érmék:
http://www.heraldry.hu/pdf/bevasarloerme_prospekt
us.pdf
http://www.heraldry.hu/pdf/bevasarloerme_prospekt
us.pdf
Nicika
Igaziból a 2. beírást szántam neked, az elsőt valóban másnak.
ssssssssssssssssada
Igaziból a 2. beírást szántam neked, az elsőt valóban másnak.
ssssssssssssssssada
Ja most olvasom, többféle felírattal kapható.
Viki
Most láttam a rossmann újságba van ilyen kocsiérme, ha jól láttam Attila van ráírva, és 795 Ft.
Most láttam a rossmann újságba van ilyen kocsiérme, ha jól láttam Attila van ráírva, és 795 Ft.
Sada! NEM én nyitottam a topikot! Venni sem akarok meg eladni sem érmét. Szerintem amit irtál nem nekem szántad. Én csak megkérdeztem Vikitől hogy hol lehet kocsiérméket venni. Ennyi!
Én is gyűjtögetem a magyar forintos érméket, papírpénzeket.
Tündike!
Az új Puskás Tivadar - telefon-hírmondó feltalálója megvan már?
Tündike!
Az új Puskás Tivadar - telefon-hírmondó feltalálója megvan már?
Nekem is azért van, mert állandóan letámadtak a hajléktalanok, de ha megtudják hogy érme van benne, egyből nem vagyok nekik érdekes és békénhagynak. No meg szépek is.
nem tudtam elképzelni, hogy mi a fene az a kocsiérme, mire megnéztem és rájöttem, hogy bevásárló kocsihoz van. nekem ebből csak egy corásom van, és a pécsi teszkónál a kéregetők mindig el akarják kérni, mert azt hiszik, hogy száz forint
egyébként tényleg szépek.
egyébként tényleg szépek.
Nicika: sajnos még nagyon kevés van nekem. Felét E-bayen, a másik felét meg a Rossmannban 799 Ft ( a neveseket, horoszkóposakat) Happy Boxban is vannak ezek.
200 Ft:
Attól is függ, melyik, mert vannak kis és nagy db számú kiadások, meg attól is,mennyire kopott, s leginkább attól, mennyire ért hozzá az eladó.
Attól is függ, melyik, mert vannak kis és nagy db számú kiadások, meg attól is,mennyire kopott, s leginkább attól, mennyire ért hozzá az eladó.
Nicika
Miért itt? Rengeteg numizmatikai oldal van, ott több partnert találhatnál.
Mindegyikünknek van vmilyen egyéb hobbija is, ha mindegyikünk nyitna egy egy új topicot, akkor a rovatok száma megháromszorozódna, holott most sem lapoztok a 2-3. oldalra.
Miért itt? Rengeteg numizmatikai oldal van, ott több partnert találhatnál.
Mindegyikünknek van vmilyen egyéb hobbija is, ha mindegyikünk nyitna egy egy új topicot, akkor a rovatok száma megháromszorozódna, holott most sem lapoztok a 2-3. oldalra.
A fém 200ft-osok a teszveszen olcsók. Már akár 700ft-ért is hozzá lehet jutni.
Viki! Nagyon tetszik a kocsiérme gyűjteményed. Én még sosem láttam ilyeneket forgalomban. Hol lehet venni ezeket?