Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Moncsi74Sziasztok.Kapott már valaki a Sportszelettől utalást.(150000 ft) Én voltam a legelső nyertes ,febr 2 án ,de még semmi 😪
-
MIZSE ásványvíz
agiliEgyik játéknál én is így jártam, és írták, hogy be kell lépni az adott játék oldalára, utána vissza az értesítőre, és akkor már fel tudtam tölteni az adatokat. Egy próbát megér, hátha így sikerül neked is!
-
MIZSE ásványvíz
marcsu13Sziasztok!
Kaptam értesítést, hogy nyertem 10.000,- Ft-ot a MIZSE játékon, küldjem be a bankszámlaszámot, stb. 27.-ig. Elküldtem e-mailben az adataimat. Egyszerüen nem lehet beküldeni a nyomtatványon, most írtam még másik e-mail is várólistára került. Betelt a postafiókjuk?
Még nem jártam így egy játékban sem, valakinek valami ötlete?
Köszi előre is. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Rita21Sziasztok !
Eladó páros F1 belépő heineken játékon nyert . Amit érdekelne kérem írjon 3 napon belül küldenem kell a neveket a szervezőknek -
Kérdések és válaszok
weberJárt már úgy valaki az Univer-rel, hogy nem fogadták el a blokkját?
Még jó hogy most derült ki, nem a fődíjnál küzdök velük. Van a blokkon 1 Univer mustár, 1 ketchup, és 2 chili szósz(ezt nem fogadják el), ami így van kiírva, hogy Un chili 280/265. Nekem egyértelmű, nekik ezek szerint nem. -
Nyertesek
ZsusciLidl Tibi napi 10.000ft lidl kártya
-
Kérdések és válaszok
agi80Klau980802
Köszi....több már nem hiszem hogy lesz, mert vége a játéknak lassan -
Kérdések és válaszok
JuthkaMostanában nyert valaki az Everydayme-vel? Talán egyszer olvastam itt a fórumban egy nyertest ( Vágási 2,0?) Régebben többünknek kedvezett a szerencse… Vagy pedig megint elhúzódnak a sorsolások.
-
Kérdések és válaszok
Klau980902agi80 - éjfélkor, de 0:01 perckor se volt már..

-
Kérdések és válaszok
agi80sziasztok ismét nestlé :-) aki ma váltott be tefál edényre pontokat mikor volt aktív, mikor lehetett beváltani? 6.50-kor néztem de akkor má hűlt helye volt csak :-)
-
Nyereményjáték infók
TéglagyáriM06.01-től játék indul a TopJoy appban
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
MirennisVan 2 db június végéig cinema city-ben felhasználható jegyem, 2000 ft együtt a kettő.