Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyertesek

Juthka

”Téli kincsvadászat a Coop üzletekben” 1 heti és 1 fődíj 😊 Nemrég meg is érkeztek.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

ZORRO

50000,-ft értékű euronics utalvány eladó.
    Papír alapú csak személyesen váltható be.

kanen

Etele Plazaba szóló 2 db Comfort mozijegy kód eladó, érvényes 05.31ig.5000 Ft a 2 db, 2D-s és 3D-s filmre is jó.

Gtxtg

Hajdúszoboszló Strand + Aquapark 2 főre szóló belépőjegy papír alapon
    eladó személyesen Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben.

• Sürgős segítségkérés

gyemant

Szia selyemakàc megkaptam köszönöm szépen az önzetlenséged

• // Nyereménytárgy csere-bere

Paintuci

Heinekenes focilabdát elcserélnénk mondjuk Heinekenes törölközöre. Vagy van vmi más ötlet?

• Nyertesek

Paintuci

Ha nem küldj már egyet lécci... :D

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Packetta automatából 2 hétig nem vettek ki egy csomagunkat szállításra. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot ha megyek esetleg vmi szerszámmal mennyi idö alatt jön ki vki? Vajon kiérek a helységböl? :D Ez kb. olyan mint amikor egy fönök mondta egy kollégámnak, azt az ablakot nem lehet kinyítni mert be van szorulva, így nem lesz szellözés. Majd mondta a kolléga dehogynem, adjon már egy kalapácsot. :D

Bocs nem tudom, hol a hosszú ö...

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Anyám borogass... bármilyen Toyotának örülnék, csak csippanna már vmelyikünk telefonja itthon.

• Kérdések és válaszok

pityesz76

Hol olvastad ,hogy csak offline?

• Kérdések és válaszok

laya

Volt szar zrt.-nél a nyereményjáték a budai lakásért. A játékoskártyát kellett használni. Ez adná, hogy csak offline azaz terminálon feladott szelók számítottak. A nyereményjegyzékben mégis szerepelnek internetes játékok. Ez meg, hogy a pékbe lehetséges? Pont a kártya használat volt a lényeg.
    Ja, és kb. csak nem rég találtam meg egyáltalán a nyerteseket annyira eldugták. Sokáig kint sem volt tán. Eléggé sumákolás gyanús a dolog.

• Negatív tapasztalatok

laya

Amúgy az előző "totoya" CHR széria jobb. Szóval nekem kifejezetten az jönne be jobban. (nyugodtan játszatok helyette másért) :-P
    Viszont qrvára fel fogok szedni néhány kilót annyi jégkrémtől az tuti. Vagy nem eszem mást mellé csak "riómárét", kenyér nélkül. Áh, nem fog érni semmit. Egy csomó borsodit is le kell döntenem közben.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4