Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
sadafozo.gabi
Mizse - Screvo 09.01.-10.13.-ig tartott. -
Kérdések és válaszok
weberIsmerősöm is nyert már screvo-n fődíjat, ő mondjuk pont ellenkezőleg, az első napokban. Meg volt még itt egy fórumos, akinek a neve felkerült játék közben (az is milliós nyeremény volt) kb. középidőben, így nem tudni, hogy az elején vagy a közepén nyert-e, de biztos hogy nem a végén és aztán gyorsan le is vették a nevét, gondolom pont azért, mert sokan befejezték volna a játékot, ha tudják, hogy a nagy nyeremény elkelt.
-
Kérdések és válaszok
fozo.gabi2024.10.11én nyertem a Mizse 1milliót a screvon. Nem emlékszem meddig tartott, de úgy dereng, hogy még pár nap volt a játékból
-
Postán jött
Andi-Mizo utalás 5000 most ( 04.13.)
-
Kérdések és válaszok
Gy17Vágási 2.0
A Screvo Coors utazását nyertem meg 07.28,.és visszaigazolták 07.30. délután. -
Sürgős segítségkérés
Zsuzsa Nr.1.PÖTTYÖS kódokat (3db) szeretnék kérni. Nem olvastam el (szégyenszemre!
) a szabályzatot, mert vmilyen negatív kritikát olvastam még az elején.... Ki akartam ezért hagyni.
Tegnap vettem azért 2 db-t és a beküldésnél láttam 5 vagy 10 kóddal érdemes játszani. Nekem az 5 is szupi lenne, de ma már nem megyünk vásárolni.... Szóval 3 kód és a mocit felezzük, ha nyerekKöszi előre is
-
Nyereményjáték infók
-.-.Vágási 2.0 2025-07-31 :: 13:26
Dörmi kódos játék 2025. augusztus 11. és október 6. között.
www.dorminyeremenyjatek.hu
A kódos kartontálcát őrizd meg! -
Nyereményjáték infók
pityesz76https://www.tanszershop.hu/nyeremenyjatek
-
Nyereményjáték infók
pityesz76https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/picklidl
2025-08-28 tól -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
akosh08.09 szombati Coca Cola Sziget jegy eladó. 30.000ft.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Aki esetleg nyer(t) komoly értékű (fő)nyereményt Screvo-s játékon, az megtenné, hogy beírja?
Nagyon kíváncsi lennék a fődíjak nyerő időpontjaira. Játék eleje, közepe, vége?
És az is érdekelne, hogy mennyi idő alatt igazolják vissza a nyertességet. (Feltételezem, hogy eredeti nyugtátkat nem kérnek be postán.) -
Kérdések és válaszok
TéglagyáriMHa valaki esetleg nyert "Főnyeremény"-t a Starbucks játékon...
Neki is kimaradt a 1 db – Starbucks® Tumbler a csomagból?