Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
Vágási 2.0Auchan - Coca-Cola
100.000,- Ft értékű Auchan ajándékkártya Anyukám nevén. -
Kérdések és válaszok
agiliA Coca-cola applikációban nyereményigényléskor hogyan lehet beírni a születési évet? (Hiába pörgetem vissza a megfelelő évre, mindig visszaugrik 2025-re . A hónap sikerül, de az év nem. ) A kulacsot akarom,,,, unokámnak nagyon tetszik. Aki már igényelt, segítene? Köszönöm!
-
Nyertesek
Ani78Screvo Zewa pótnyertesként 10.000 ft. - os Ikea uti.
-
Kérdések és válaszok
sadaA fődíj is nyerő időpontos.
A nyerteseket utólag értesítik, ahogy a Rauch is.
A heti nyerteseket szerdánként,
a napi nyerteseket másnap,
a fődíj nyertesét januárban. -
Nyertesek
Andi-Screvo Zewa pótnyertes vagyok 5000 ft.os Bookline utalvàny
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Itt mire gondolt a költő?
Magyar üzletek - Old Spice stb. játék
3. Sorsolás, Nyeremények, Nyertesek értesítése, Nyeremények átadása
3/1. A játék nyertesei nyerő időpontok sorsolásával kerülnek meghatározásra.
3/2. A nyerő időpontok sorsolására előzetesen 2025. október 13-án kerül sor a 1118 Budapest, Rétköz utca 31. fszt.1. címen egy - a Lebonyolító által kijelölt - kéttagú sorsolási bizottság jelenlétében közjegyző előtt. A
nyerő időpontok előzetesen nem nyilvánosak, azt a Szervező és Lebonyolító, valamint a közjegyző azokat az érintett promóciós időszak teljes időtartama alatt titokban tartja, csak az aktuális időpont nyertesei és ezzel az időpont kerül időben, sorban utólag közzétételre.
A sorsolásról jegyzőkönyv készül.
77 db napi időpont, 22 db heti (2 időpont / hét) és 1 db főnyereményi időpont (utólag) kerül kisorsolásra (mindösszesen 100, azaz száz db nyerőidőpont).
A kérdésem a fődíjra vonatkozik, az hoz(na) lázba ennél.a játéknál.
Ez is nyerő időpontos?
Ha igen, mit jelent az, hogy "utólag"?
Azt, hogy a végén az összes pályázatból sorsolnak egyet, mintha klasszikus utólagos sorsolás lenne?
Vagy mégis nyerő idöpontos a fődíj is? Mert akkor az is lehet hogy már elvitték... Ebben az esetben nem érdemes ebbe a játékba pénzt ölni.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
teniMini (szállodai) szappanhoz való szappantartót keresek.
-
Kérdések és válaszok
weberMi ez a sok érvénytelen pályázás a Screvo-nál? Ma 2-en is kaptunk a családból értesítést pótnyertesként, holott 1 hónapja vége van a játéknak.
-
Negatív tapasztalatok
SzerencsésFlTelefonon hívtak " Gratulálunk a nyereményéhez!" Vérnyomás fel várakozás. Csak nem megint egy milka de legalább egy Iphontóne?
Mikor vihetjük a Chio nyeremény csomagját? Kb 5ezer. Jó tudom aki a kicsit nem becsüli... Nem akarok nagyképűsködni de ez nem érint. Viszont eddig abban a hiszemben voltam ,hogy csak komoly nyereménynél hívnak a kicsit bedobja a futár az ablakon -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
ZORROEladó új Samsung galaxy s25 256gb.
-
Negatív tapasztalatok
nagy-iKöszönöm a segítségeket a Tibi játékkal kapcsolatban! Az én telómról továbbra sem megy, de a férjem tabletjéről tudok játszani.
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
timotkaPowerade jóváhagyta a blokkokat